O,aš ateinu su morkų ir avinžirnių maltiniais
reiks
350g. morkų,
česnako skiltelės,pundelio šviežių kalendrų,
konservuotų avinžirnių,
vieno a.š. malto kumino,
vieno a.š. maltos kalendros,kiaušinio,
dviejų v.š. kvietinių miltų
aliejaus kepti,
MOorkas nuvalyti ir sutarkuoti stambiai.
Pasiruošiame česnaką.
Pasiruošiame kalendrą,supjaustome{maždaug ,kad būtų 6v.š.}
Avinžirnius nupilame ir suberiame į virtuvinį kombainą,kartu su česnaku,kalendromis ir prieskoniais,susmulkiname.
Sudedame morkas,kiaušinį,miltus,gauname grubią tyrę.
Keptuvėje įkaitiname aliejų,iš daržovių mišinio darome maltinius ir kepame iš abiejų pusių,kol būna aukso spalvos.
Nuvarviname ant popierinio rankšluosčio.
Valgome su bandele,galima pasidaryti šaltą jogurto padažą.
Šis patiekalas yra aštrus,bet labai ydomaus skonio
QUOTE(S.N.A.S @ 2008 02 06, 15:49)
aš paskutiniu metu išmėginau paparastų paprasčiausias morkų obuolių salotas su majonezu.skanu, greita, sveika (jei majonezo neskaičiuosim)..
ankščiau niekad neragavus buvau, bet va pabandžiau ir manajam patiko
tiesaq maniškis, jei ne į darbą, tai dar česnako įspaudžia..
o tos firminės mokų česnakų salotos mum skaniausia ant juodos keptos duonos ir duonytės trint nereikia...
ankščiau niekad neragavus buvau, bet va pabandžiau ir manajam patiko
tiesaq maniškis, jei ne į darbą, tai dar česnako įspaudžia..
o tos firminės mokų česnakų salotos mum skaniausia ant juodos keptos duonos ir duonytės trint nereikia...
reiks ismeginti sitas salotytes