QUOTE(Indre @ 2010 08 09, 19:59)
Pasidalinsiu ir aš savo kitokiu šaltibaršių receptuku kažkas iš draugų juos pavadino "Tuniso šaltibarščiais" Labai skanu ir ypač kai norisi pakeisti įprastus šaltibarčius per tokius karščius kaip šią vasarą reikia kefyro šaltibarščiams arba kaip aš perku - 6-7% riebumo, parastai perku 2l supilti į puodą , pagal skonį įdėti maltų juodų ir šiek tiek kevpiančių pipiriukų, druskos taip pat pagal skonį, sutarkuoto per burokinę tarką šviežio agurko (nelupto), skaniau kai jo būna daug, ir pagal skonį išspausti 1-2 sklteles česnako, o kas mėgsta aštriau , galima ir daugiau dėti česnako. Ir palikti pastovėti apie pusvalandį. Valgyti būtinai atšaldytą Turi gautis tiršti, tokie šaukštu kabinami labai gaivu, skanu ir kitoks skonis nei įprastų šaltbarščių
o burokėlių nereikia?