Įkraunama...
Įkraunama...

Pieniška daržovių sriuba

As verdu is:morku, bulviu, kopusto, kalafijoru, zirneliu, svoguno.visos darzoves turi but sviezios. Viska verdu nedideliam kieki vandens, druskytes.baigus virt uzbalinu pienu, taip kad ji butu balta o ne balksva, viska uzverdam,siek tiek sviestuko, pirstus aplaizyt galuma kaip skanu. 4u.gif
Atsakyti
Man labai skani daržovių trinta pieniška sriuba.
Atsakyti
Ir as verdu tokia sriuba, darau taip kaip dauguma cia rase. I nedidely kiek vandens dedu bulves, morkas, kopustus ir zirnelius. Zirnelius naudoju konservuotus, bent jau man tai negadina visai skonio. Isverdu darzoves vandenyje, pilu pieno nemazai, kad butu balta balta, sviesta dedames valgydami, arba valgom su batonu uzsitepe sviesto. Turiu tokios sriubos virti nedaug. nes valgom kol nelieka lotuliukas.gif
Atsakyti
Pati pačiausia, skaini skaniausia pieniška sriuba, kai darže jau užauga šviežios daržovės, morkos, bulvės , kopustai, žirniai, tada tai jėga thumbup.gif
Atsakyti
Pabaigoje dar galima įmesti smulkintų krapų smile.gif Galima džiovintų, bet skaniau aišku su šviežiais smile.gif
Atsakyti