Įkraunama...
Įkraunama...

Naminiai pyragai - 4

QUOTE(aura. @ 2012 02 26, 15:39)
labai įdomu pasidarė, kai obulys dedamas pyragan, lupat žievę ar ne? aš visada lupu


visada lupu
Atsakyti
si karta nelabai isklo, bet siaip jis labai skanus

user posted image

MARGAS PYRAGAS

REIKES

3 kiausiniai
1 stikline miltu
1 stikline cukraus
200 gr grietines
3 sauksciukai kepimo milteliu
3 saukstai tikros kakavos

EIGA
1kiauisnius isplakti su cukrum
2.supilti grietine, miltus, kepimo miltelius – ismaisyti
3.mase padaliname I 2 dalis. I viena dedame 3 sakstus kakavos, I kita 3 saukstus miltu. Ismaisome
4.supilame mase I forma

Atsakyti
kiek laiko kepti MARGA PYRAGA?
Atsakyti
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 03 18, 18:58)
kiek laiko kepti MARGA PYRAGA?


panasu (*Zebriuka*) kepu 50 minuciu 180 l orkaiteje smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal žinote "Alkavos" pyrago receptą. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrute159: 19 kovo 2012 - 15:33
sad.gif
Atsakyti
Kriaušių pyragas su vaniliniu kremu

Labai skanus, toks šlapias. Patiko. Tik reikia palaukti kol pilnai atvės, kad kriaušės "susistovėtų".
Atsakyti
Sveikos, panoro šeimyna vakar kažko saldaus. Labai greitai sumeistravau tobulą trupininį pyragą wub.gif abejingų neliko, šiandien tik gabaliukas teliko... prie kavos. biggrin.gif


Trupininis pyragas su serbentų uogiene.

500g. miltų
250g. cukraus
3 kiaušiniai
150g. sviesto
1a.š. sodos, nugesintos šaukšte grietinės, ar acte.
Tarkuotos citrinos žievelės.
Mėgstamos uogienės, geriau rūgštesnės. ( serbentų, bruknių, rūgščios obuolienės ir k.t.)

Miltus, cukrų, kiaušinius sudėti į dubenį, įtarkuoti burokine tarka sviestą, sudėti žieveles, sodą. Viską sumaišyti, išminkyti. Tešla turi lipti prie rankų. Daugiau nei pusę tešlos dėti į šaldytuvą, likusią - į šaldiklį, jog apstingtų. ( apie pusvalandį)
Didesniąja dalim tešlos išlipinti kepimo popieriumi išklotą formą. Dėti uogienę ( bent 1-2cm sluoksnį, nepagailėti biggrin.gif ) Burokine tarka užtarkuoti likusią tešlą.
Kepti 180laipsn. orkaitėje apie 40-45min. ( aš kepiau su karšto oro cirkuliacija, 40min.) Ypatingai skanu dar šiltas, su pienu... wub.gif
Skanaus, mielosios 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 06 rugsėjo 2012 - 11:56
Merginos, susigundžiau kepti šį plokštainį, gal kuri esate bandžiusi?
Būtų įdomu išgirsti atsiliepimus smile.gif

http://www.beatosvir...e-ir-riesutais/
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2013 11 13, 07:56)
Merginos, susigundžiau kepti šį plokštainį, gal kuri esate bandžiusi?
Būtų įdomu išgirsti atsiliepimus smile.gif

http://www.beatosvir...e-ir-riesutais/

As kepiau... 4u.gif Na labai dydelio ispudzio nepadare ax.gif , skanus ,bet buna skanesniu 4u.gif ax.gif . Cia musu seima padare tokia isvada. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ita* @ 2011 03 26, 17:16)
user posted image
Parašysiu savo meduolinio pyrago receptą. Nebrangu, greita ir skanu.

1norma.

2 šaukštai uogienės(geriausiai tinka obuolių košė, bet dabar kepu iš slyvų, skanu).
2 šaukštai miltų
1 kiaušinis
1 a.š. sodos(nugesintos)
0.5 stikl.cukraus(galima ir mažiau)

Iš pradžių dėti uogas, išmaišyti kiaušinį su cukrumi. Dėti kep.miltelius arba sodą. Tada miltus.

Aš kepu iš 4 tokių normų, nes išeina pilna kekso forma 4u.gif


Labai dėkoju už nuostabų receptuką. Uogienė dėjau vyšnių, kepiau duonkepėje. Gavosi laaabai skanus meduolis wub.gif
Atsakyti
Vakar kepiau pyragą su varške ir spanguolėm, super išėjo, tai dalinuosi receptu 4u.gif https://tinginiumais...guoliu-pyragas/
Atsakyti