Marinavau ir aš vakar alyvuoges, tik vietoje sojos pyliau Vorčesterio padažo ir vietoj čili miltelių pyliau šiek tiek čili padažo. Kaip visada, valgė net tie, kurie alyvuogių nemėgsta
QUOTE(Oxys @ 2012 01 02, 10:17)
Aha, sitos alyvuoges nerealios! As jau jas gaminau ne viena karta ir paskutini, tikrai is keliu normu.
Kepiau šį pyragą. http://skanusgyvenim...iu-pyragas.html
Labai skanus.
Tik man cukraus buvo šiek tiek per daug, kitą kartą dėsiu mažiau.
Ir prireikė daugiau laiko kepti. Ištraukiau iš orkaitės prapjoviau, ir pasipylė tešla
Bet tikrinau su dantų krapštuku, sausas buvo. Gal čia orkaitė kalta.
Labai skanus.
Tik man cukraus buvo šiek tiek per daug, kitą kartą dėsiu mažiau.
Ir prireikė daugiau laiko kepti. Ištraukiau iš orkaitės prapjoviau, ir pasipylė tešla
Bet tikrinau su dantų krapštuku, sausas buvo. Gal čia orkaitė kalta.
As visada pailginu kepimo laika.Matyt pas Ule orkaite geresne nei musiske
QUOTE(due drops @ 2012 01 05, 01:49)
As visada pailginu kepimo laika.Matyt pas Ule orkaite geresne nei musiske
Aha ir as sita pastebejau. Taip pat visad pailginu kepimo laika.
Ule, kokia orkaite pas jus?
orkaite mano AEG jokio stebuklo
o sian valgau ziauriai paprasta ir skanu pyraga, prasom kept
o sian valgau ziauriai paprasta ir skanu pyraga, prasom kept
QUOTE(Ulė @ 2012 01 06, 17:30)
orkaite mano AEG jokio stebuklo
O! Ir mano tokia pat! Tai keista tada, kodel man ilgiau kepa? Na, gal kokie pyragai ir panasiai kepa, bet jau mesa ir kitokie patiekalai tikrai ilgeliau reikia pakept.
Dbr geriau i paveiksleli isiziurejau, tai siek tiek gal ir skiriasi, kur temp. reguliatorius, pas mane tu skaiciuku nera.
Vėl kepiau vištą su citrusais, vaišinau svečius iš NO Labai visiems patiko, kepiau jau ne kartą, kepsiu ne kartą ir dar
Ateinu su didžiausiais pagyrimais
Grikių apkepui http://skanusgyvenim...iu-apkepas.html. Tik dariau be mėsos, bet ir netrūko čia jos.
Perlinių kruopų košei. Labai apsidžiaugiau radus šį receptą, vaikystėj mama labai skaniai darydavo, bet MB "alergiškas" perlinėm (vaikystės trauma ), sakė, valgiau tik vieną skanų patiekalą su jom, pasirodo, tokį ir valgė http://skanusgyvenim...ruopu-kose.html
Ir dabar ant stalo garuojančiam kalakuto kumpiui. Nu šakės, kaip skanu. http://skanusgyvenim...rtas-piene.html
Grikių apkepui http://skanusgyvenim...iu-apkepas.html. Tik dariau be mėsos, bet ir netrūko čia jos.
Perlinių kruopų košei. Labai apsidžiaugiau radus šį receptą, vaikystėj mama labai skaniai darydavo, bet MB "alergiškas" perlinėm (vaikystės trauma ), sakė, valgiau tik vieną skanų patiekalą su jom, pasirodo, tokį ir valgė http://skanusgyvenim...ruopu-kose.html
Ir dabar ant stalo garuojančiam kalakuto kumpiui. Nu šakės, kaip skanu. http://skanusgyvenim...rtas-piene.html
Ūle, kada pagaliau jūs išleisite savo receptų knygą, o gal jau tokia yra tik aš nežinau. Jūsų receptai tokie paprasti ir tokie nuostabūs. Jie padeda man kai norisi pasigaminti kažką skanaus ir paprasto. Ačiū jums
Ateinu su klausimu. Kepiau šįvakar grikių apkepą http://skanusgyvenim...iu-apkepas.html seniai ieškojau panašaus recepto. Man, žinoma, jis labai patiko, nes mėgstu grikius. Tačiau jis man išėjo toks truputį sausokas, nes labai stengiausi, kad būtų mažai riebalų, mėsą naudojau vištieną. Ir man lyg ir norėjosi kažkokio padažo... O su kuo jūs jį valgot? vieną? Gal tada aliejaus šiek tiek daugiau naudoti apkepant įdarą?
Ir dar..
Ule, gal žinai grikių bobos receptą? Esu kažkada valgiusi šeimininkės iš Marcinkonių kaimo keptą grikių bobą, tai po šiai dienai prisimenu tą nuostabų skonį...
Ir dar..
Ule, gal žinai grikių bobos receptą? Esu kažkada valgiusi šeimininkės iš Marcinkonių kaimo keptą grikių bobą, tai po šiai dienai prisimenu tą nuostabų skonį...