Įkraunama...
Įkraunama...

Visi į gamtą: Kepsniai, šašlykai, marinatai -2

QUOTE(georgiana @ 2013 06 19, 15:07)
kameroje radau smota saldytos riebokos sonines gal patartumete ka is jos pasigaminti ant lauzo  t.y ant groteliu nes is teisu rieboka viena kepti g.gif

oj, labai skanu su garstyciom marinuota: supjaustyt juostom per visa ilgi apie 0,5 cm. Itrinti garstyciom, cesnaku, pipiriukais, saslyko prieskoniais. Pamarinuoti bent valandziuke ir kepti ant groteliu- isvarves riebaliukas, bus lb skanu. O valgyti butinai su krienais mirksiukas.gif Receptas is vieno restorano, kazkada kepusio puikias gril mesytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2013 06 19, 15:27)
oj, labai skanu su garstyciom marinuota: supjaustyt juostom per visa ilgi apie 0,5 cm. Itrinti garstyciom, cesnaku, pipiriukais, saslyko prieskoniais. Pamarinuoti bent valandziuke ir kepti ant groteliu- isvarves riebaliukas, bus lb skanu. O valgyti butinai su krienais  mirksiukas.gif  Receptas is vieno restorano, kazkada kepusio puikias gril mesytes  rolleyes.gif

oi aciu reikes ismeginti, o valgyti su kokiais priedais, ryziais? beje namie turiu tik garstyciu koseles tutele ar tiks pamarinavimui
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 06 19, 17:06)
oi aciu reikes ismeginti, o valgyti su kokiais priedais, ryziais? beje namie turiu tik garstyciu koseles tutele ar tiks pamarinavimui

aisku, tiks, juk garstycios. Garnyras ten budavo keptos su lupena bulves, darzoves ir mar.svogunai 4u.gif
Aisku, ir ryziai tiks
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 06 19, 13:07)
kameroje radau smota saldytos riebokos sonines gal patartumete ka is jos pasigaminti ant lauzo  t.y ant groteliu nes is teisu rieboka viena kepti g.gif


Jei istiesu labai riebi,tai ja ant lauzo ir iskepti daug nervu kainuoja,nes lasiniai tirpsta,taukai lasa,automatiskai uzsidega zarijos.Geraiausia tokia naudoti vietoj aliejaus -na pasluoksnuoti verinukus vu vistienos file,ar su darzovemis,kepti su bulvemis,grybais,apvynioti zuvyte,ar krevetes,baklazanus,koldunus.Na,kad ta riebala sugertu kazkas salimais,nes ir siaip neskanu riebia mesa valgyti,netgi jei ji ir ant lauzo kepta,na bent as nemegstu,kai riebumas labai jauciasi. 4u.gif
Atsakyti
Marinavima vynu ismokau is mamos rolleyes.gif naudoju raudona stalo vyna kartoniniuose pakeliuose, jis kainuoja apie 7litus ir pagrinde marinavimui ir naudojamas. Viskas labai paprasta - supjaustoma mesa, uzpilama tuo vynu, pripjaustoma citrinos griezineliais, dedama siek tiek druskos ir truputi cukraus, prieskoniu pagal skoni (svieziai maltas pipiras ir dar galima idet siek tiek muskato riesuto, bet is esmes vyno ir jo aromatu pilnai uztenka). Pamarinuoju bent pora dienu ir galima kepti - ar ant iesmo ar keptuvej, abiem atvejais gaunasi be galo skanu wub.gif

o vakar dar kazkaip susigundem nuspirkti saslyku maximoj su akcija ir jie buvo marinuoti kefyre rolleyes.gif nebuvau tokiu ragavus ir nesitikejau, bet buvo ziauriai skanūs ir sultingi

receptas SM nares Danielitos
Atsakyti
http://www.kuharka.r...fire/12069.html
ikeliu, nes pati asmeniskai nelabai turiu laiko prisesti prie saslyku gamybos blush2.gif
Atsakyti
Na vaisinu pietumis, saslykas tradiciskai ir vistienos kumpeliai, minusas, kumpelius geriau kepti ant groteliu, Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2013 06 29, 12:16)
Na vaisinu pietumis, saslykas tradiciskai ir vistienos kumpeliai, minusas, kumpelius geriau kepti ant groteliu, Gero savaitgalio 4u.gif


"Skanus vaizdelis" thumbup.gif .
Tradiciskai tai cia kaip?
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2013 06 29, 13:37)
"Skanus vaizdelis"  thumbup.gif .
Tradiciskai tai cia kaip?

is akies actas obuoliu, cukrus, aliejus, svogunai, prieskoniai santa marijos, druska, beje is karto berta - zdz Tai improvizacija, bet valge visi 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

kazin galima saslykus sumarinuotus uzsaldyti kameroj? valgomi butu po 3 savaiciu nepilnu g.gif
Atsakyti
Gurmans pasiilgau Tavo naujienu as savasias greitu laiku desiu...
Atsakyti
Kadangi yra pasiilgusiu tai keliu wub.gif :
Krutineles itrinu druskos, ,ciobreliu ir asafetidos ( truputeli ) misiniu,paslakstau Tobasco padazu (na cia kas megsta astruma) ir dedu valandai i saldytuva.Po valandos uzpilu salto spaudimo aluvuogiu aliejaus,dedu i maiseli ir vel i saldytuva,po poros valandu galima kepti,bet galima ir para marinuoti.

user posted image

issimarinavisia krutinele dedu ant groteliu is sonu pridedu obuoliuku pjaustytu i keturias dalis:
user posted image

Kepam:
user posted image

I lekste dedu truputi ananasu ,truputi grill batatu ,truputi keptu obuoliuku,brukniu uogienes ir truputuka svoguno laisku.Pacius kepsniukus pabarstau laiskiniu cesnaku.Jei kam labai norisi papildomo garnyro,tai isverdu ryziu.
user posted image
Atsakyti