www.zooplus.de ? Siuntimas 7 eur, dalinciau ant 3.

Gyvenu nedideliam miestelyje, anksčiau jokių problemų su GAP grąžinimu nebuvo, šiandien atnešu su nauja etikete, pavartė rankose, pavartė ir sako, mes nežinom kaip daryti, juk čia neregistruotas, atiduosim skirstytojai rytoj, gal kur išsskirstys.

Gyvenu nedideliam miestelyje, anksčiau jokių problemų su GAP grąžinimu nebuvo, šiandien atnešu su nauja etikete, pavartė rankose, pavartė ir sako, mes nežinom kaip daryti, juk čia neregistruotas, atiduosim skirstytojai rytoj, gal kur išsskirstys.

Ne, neduoda jokio lapelio. Man irgi buvo keista, bet nuėjo iki gap ir pinigus grąžino

Ateinu dabar ir aš pikta ant mūsų pašto dėl GAP
Gyvenu nedideliam miestelyje, anksčiau jokių problemų su GAP grąžinimu nebuvo, šiandien atnešu su nauja etikete, pavartė rankose, pavartė ir sako, mes nežinom kaip daryti, juk čia neregistruotas, atiduosim skirstytojai rytoj, gal kur išsskirstys.Pasiemė ir viskas. Ar jums duoda kokį lapelį, kad priemė siuntinį ar dar ką nors, nes pvz. dabar skirstytoja gali pasiimti tą siuntinį ir bus su visais galais...
Aš šiandien skambinau dėl to į centrinį paštą, turbūt į Vilnių, sakė jei neims siuntinio, pasakyti, kad jiems paskambintų. Beje priima tik iki 2kg siuntinuką jei daugiau turi mokėti. Man paėmė Klaipėdos Akropolyje, uždėjo štampą ir pametė apačioj po kojom, jokių lapelių, jokių įrodymų. Belieka melstis, kad nueis

Hm,idomiai cia..gal reiktu nusifotografuot kai stanoa uzdeda..as savo pastu nepasitikeciau
<div>
<p>Tiesiai į lt pirkot ar per uk adresą?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Per UK adresą (Tukį) , bet dabar gavau pranešimą, kad jiems kažkas neaišku su mano mokėjimu. Geriau būtų buvę tikriausiai mokėti per PayPal. </p>
Kaip baigesi jums su siuo uzsakymu,nes gavau ir as kazkoki keista pranesima?
Kaunas, Panevėžys, Vilnius, Šiauliai.
https://www.marksand...ant/p/p60099917
Kaip baigesi jums su siuo uzsakymu,nes gavau ir as kazkoki keista pranesima?
Nežinau, dėl ko rašo Jums, bet pas mane užkliuvo, kad billing adresas nesutampa su tuo, kurį nurodo bankas. Parašiau, jog tai klaida, ir nurodžiau teisingą adresą, atsakydama į jų pačių laišką, nes taip buvo prašoma.
Po paros parašė, kad viskas gerai, užsakymas vykdomas.
Man kauno vienam paste neleido fotkinti...jokiu foto su pasto antspaudais.