QUOTE(Ksesanko @ 2010 09 30, 19:02)
turejau neigiama patirti su sauskelnemis. Nusipirkau Libero prancuziskus. Superiniai. su tinkleliu, sonai tamposi, nugareleje taip pat. Po to nusinciau vyra nusipirkti nauja pakuote ir ka gi atidariusi pamaciau.... Ta pati Libero pakuote, tik pagamintos rumunijoje. Viduje visikai kitos sauskelnes. nera piesinuko, tinklelio, tampriu sonu, nugareles...o kaina dar didesne, nes tada pirkau su nuolaida

Tai gi nuo to laiko neperku nei Lenkisku, nei cekisku, nei rumunisku
Na su Libero tokią pačią situaciją ir aš turėjau, tik tada nepažiūrėjau šalies gamintojos. Pirkau gegužės mėn. Eurovaistinėje kai Libero sauskelnėms taikė 40 proc. nuolaidą, kaina labai gera gavosi. Įsigijau gal 4 pakuotes ir vienoje iš jų buvo tokios sauskelnės kaip mini Ksenanko: paprastos baltos, be piešinuko, tinklelio, tamprių šonų, nugarėlės... Taip ir likau nesupratusi nieko... Ir dar apie Libero: vienoje nereikšmingoje parduotuvytėje vasarą buvau radusi Libero akcija po 7Lt už 28 vnt.

Pradžioje nusipirkau tik pokelį pabandyti, nes jų įpakavimas skyrėsi nuo mano jau matytų ir ką gi visiškai geros sauskelnės tik.... gamintos 1999 metais, kitą dieną iš pačio ryto dūmiau ir pasiėmiau daugiau. Matyt parduotuvė sandėlius valėsi...