susidūriau su tokia dilema. Norėjau iš vieno internetinio puslapio užsisakyti Huggies sauskelnių. Tačiau, pastebėjau, kad skiriasi jų kilmės šalis. Vienos pagamintos yra Anglijoj, o kitos tos pačios firmos Čekijoj. Ir čia man iškilo klausimas, ar skiriasi ir kuom skiriasi jų kokybė? Nes pvz tos pačios firmos Pampers pagamintos Anglijoj ir Lenkijoj kokybės smarkiai skiriasi. Mano vyras užprotestavo, kad aš nepirkčiau tų Čekiškų, todėl nežinau ką daryti. Kaip jūs darot? ar skiriat dėmesį į gamintojo šalį?
                Laba diena mamytės,
susidūriau su tokia dilema. Norėjau iš vieno internetinio puslapio užsisakyti Huggies sauskelnių. Tačiau, pastebėjau, kad skiriasi jų kilmės šalis. Vienos pagamintos yra Anglijoj, o kitos tos pačios firmos Čekijoj. Ir čia man iškilo klausimas, ar skiriasi ir kuom skiriasi jų kokybė? Nes pvz tos pačios firmos Pampers pagamintos Anglijoj ir Lenkijoj kokybės smarkiai skiriasi. Mano vyras užprotestavo, kad aš nepirkčiau tų Čekiškų, todėl nežinau ką daryti. Kaip jūs darot? ar skiriat dėmesį į gamintojo šalį?

Kazkaip niekad demesio neatkreipiau 
  Tik irgi esu girdejus kad pampers skirias kur pagamintos, o del huggies butu idomu suzinoti  

na? tai niekas daugiau nesidomi?

Kai perki sauskelnes internetu, tai galima pasirinkti kokios salies gamybos sauskelnes pirkti, ten siulo lenkiskas, vokiskas, angliskas, norvegiskas.
O parduotuvej nelabai ka pasirinkti, pvz. pampersa veza is Lenkijos..

O parduotuvej nelabai ka pasirinkti, pvz. pampersa veza is Lenkijos..
                Kreipiu demesi i sali.
Lenkiski pampai be tinklelio ir zymiai kietesni, o vokiski su tinkleliu ir minksti. Kaina beveik ta pati, tai kam pirkti trecioms salims skirtus, kai gali Vakaru Europos rinkai gaminamus gauti.

Lenkiski pampai be tinklelio ir zymiai kietesni, o vokiski su tinkleliu ir minksti. Kaina beveik ta pati, tai kam pirkti trecioms salims skirtus, kai gali Vakaru Europos rinkai gaminamus gauti.
                turejau neigiama patirti su sauskelnemis. Nusipirkau Libero prancuziskus. Superiniai. su tinkleliu, sonai tamposi, nugareleje taip pat. Po to nusinciau vyra nusipirkti nauja pakuote ir ka gi atidariusi pamaciau.... Ta pati Libero pakuote, tik pagamintos rumunijoje. Viduje visikai kitos sauskelnes. nera piesinuko, tinklelio, tampriu sonu, nugareles...o kaina dar didesne, nes tada pirkau su nuolaida 
 Tai gi nuo to laiko neperku nei Lenkisku, nei cekisku, nei rumunisku 

QUOTE(Ksesanko @ 2010 09 30, 19:02)
turejau neigiama patirti su sauskelnemis. Nusipirkau Libero prancuziskus. Superiniai. su tinkleliu, sonai tamposi, nugareleje taip pat. Po to nusinciau vyra nusipirkti nauja pakuote ir ka gi atidariusi pamaciau.... Ta pati Libero pakuote, tik pagamintos rumunijoje. Viduje visikai kitos sauskelnes. nera piesinuko, tinklelio, tampriu sonu, nugareles...o kaina dar didesne, nes tada pirkau su nuolaida 
 Tai gi nuo to laiko neperku nei Lenkisku, nei cekisku, nei rumunisku 
Na su Libero tokią pačią situaciją ir aš turėjau, tik tada nepažiūrėjau šalies gamintojos. Pirkau gegužės mėn. Eurovaistinėje kai Libero sauskelnėms taikė 40 proc. nuolaidą, kaina labai gera gavosi. Įsigijau gal 4 pakuotes ir vienoje iš jų buvo tokios sauskelnės kaip mini Ksenanko: paprastos baltos, be piešinuko, tinklelio, tamprių šonų, nugarėlės... Taip ir likau nesupratusi nieko... Ir dar apie Libero: vienoje nereikšmingoje parduotuvytėje vasarą buvau radusi Libero akcija po 7Lt už 28 vnt.
                vakar norfoje nusipirkome pampers - lenkiskus  
    o jau plonumas ju - rodos viskas perslaps,aisku taip ir  buvo  
    o Huggies kurios salies geriausia pirkti?

perku tik pagamintas UK arba Vokietijoje 
 zinau kad yra dar norvegu gamybos, bet ju bandyti neteko, is kitu girdejau kad nebloga kokybe 
 ne uz ka nebepirksiu lenku gamybos 

sveikutes  
 , niekad neperku is PC nors ir kokia akcija ten bebutu, nes daugelis sauskelniu is Lenkijos, o kokybe lenkisku sauskelniu  
  mes perkame tik is vienos tokios internetines parduotuves  
  huggies tik is UK., o ar kilmes salis tikrai tokia kuria raso, labai lengvai isitikinti paziurejus i BAR koda.  
 , kad neapsigaut  

Libero daniski superiniai. tai manyciau, kad ir norvegisku sauskelniu kokybe auksta