Įkraunama...
Įkraunama...

Ar atkreipiate dėmesį sauskelnių kilmės šalį?

Laba diena mamytės,

susidūriau su tokia dilema. Norėjau iš vieno internetinio puslapio užsisakyti Huggies sauskelnių. Tačiau, pastebėjau, kad skiriasi jų kilmės šalis. Vienos pagamintos yra Anglijoj, o kitos tos pačios firmos Čekijoj. Ir čia man iškilo klausimas, ar skiriasi ir kuom skiriasi jų kokybė? Nes pvz tos pačios firmos Pampers pagamintos Anglijoj ir Lenkijoj kokybės smarkiai skiriasi. Mano vyras užprotestavo, kad aš nepirkčiau tų Čekiškų, todėl nežinau ką daryti. Kaip jūs darot? ar skiriat dėmesį į gamintojo šalį? g.gif
Atsakyti
Kazkaip niekad demesio neatkreipiau g.gif Tik irgi esu girdejus kad pampers skirias kur pagamintos, o del huggies butu idomu suzinoti smile.gif
Atsakyti
na? tai niekas daugiau nesidomi?
Atsakyti
Kai perki sauskelnes internetu, tai galima pasirinkti kokios salies gamybos sauskelnes pirkti, ten siulo lenkiskas, vokiskas, angliskas, norvegiskas.
O parduotuvej nelabai ka pasirinkti, pvz. pampersa veza is Lenkijos..
Atsakyti
Kreipiu demesi i sali.
Lenkiski pampai be tinklelio ir zymiai kietesni, o vokiski su tinkleliu ir minksti. Kaina beveik ta pati, tai kam pirkti trecioms salims skirtus, kai gali Vakaru Europos rinkai gaminamus gauti.
Atsakyti
Šalis daug ką reiškia. Mes bandėm Huggiesus angliškus, lenkiškus, čekiškus. Mano pasirinkimas vienareikšmis - jei "Huggies" tai tik angliški thumbup.gif
Atsakyti
turejau neigiama patirti su sauskelnemis. Nusipirkau Libero prancuziskus. Superiniai. su tinkleliu, sonai tamposi, nugareleje taip pat. Po to nusinciau vyra nusipirkti nauja pakuote ir ka gi atidariusi pamaciau.... Ta pati Libero pakuote, tik pagamintos rumunijoje. Viduje visikai kitos sauskelnes. nera piesinuko, tinklelio, tampriu sonu, nugareles...o kaina dar didesne, nes tada pirkau su nuolaida smile.gif Tai gi nuo to laiko neperku nei Lenkisku, nei cekisku, nei rumunisku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 09 30, 19:02)
turejau neigiama patirti su sauskelnemis. Nusipirkau Libero prancuziskus. Superiniai. su tinkleliu, sonai tamposi, nugareleje taip pat. Po to nusinciau vyra nusipirkti nauja pakuote ir ka gi atidariusi pamaciau.... Ta pati Libero pakuote, tik pagamintos rumunijoje. Viduje visikai kitos sauskelnes. nera piesinuko, tinklelio, tampriu sonu, nugareles...o kaina dar didesne, nes tada pirkau su nuolaida smile.gif Tai gi nuo to laiko neperku nei Lenkisku, nei cekisku, nei rumunisku smile.gif

Na su Libero tokią pačią situaciją ir aš turėjau, tik tada nepažiūrėjau šalies gamintojos. Pirkau gegužės mėn. Eurovaistinėje kai Libero sauskelnėms taikė 40 proc. nuolaidą, kaina labai gera gavosi. Įsigijau gal 4 pakuotes ir vienoje iš jų buvo tokios sauskelnės kaip mini Ksenanko: paprastos baltos, be piešinuko, tinklelio, tamprių šonų, nugarėlės... Taip ir likau nesupratusi nieko... Ir dar apie Libero: vienoje nereikšmingoje parduotuvytėje vasarą buvau radusi Libero akcija po 7Lt už 28 vnt. thumbup.gif Pradžioje nusipirkau tik pokelį pabandyti, nes jų įpakavimas skyrėsi nuo mano jau matytų ir ką gi visiškai geros sauskelnės tik.... gamintos 1999 metais, kitą dieną iš pačio ryto dūmiau ir pasiėmiau daugiau. Matyt parduotuvė sandėlius valėsi...
Atsakyti
vakar norfoje nusipirkome pampers - lenkiskus doh.gif o jau plonumas ju - rodos viskas perslaps,aisku taip ir buvo doh.gif o Huggies kurios salies geriausia pirkti?
Atsakyti
perku tik pagamintas UK arba Vokietijoje mirksiukas.gif zinau kad yra dar norvegu gamybos, bet ju bandyti neteko, is kitu girdejau kad nebloga kokybe ax.gif ne uz ka nebepirksiu lenku gamybos doh.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif , niekad neperku is PC nors ir kokia akcija ten bebutu, nes daugelis sauskelniu is Lenkijos, o kokybe lenkisku sauskelniu doh.gif mes perkame tik is vienos tokios internetines parduotuves thumbup.gif huggies tik is UK., o ar kilmes salis tikrai tokia kuria raso, labai lengvai isitikinti paziurejus i BAR koda. mirksiukas.gif , kad neapsigaut tongue.gif
Atsakyti
Libero daniski superiniai. tai manyciau, kad ir norvegisku sauskelniu kokybe auksta smile.gif
Atsakyti