Įkraunama...
Įkraunama...

Po užpuolimo sunkiai sužeistas šuo

Labas vakaras, neskaičiau jokių forumų, neieškojau atsakymų - kreipiuosi į visur kur tik galiu. Gal padėsit.

Mano šuneliui apie 15metų, tai maišyta chihuahua - mažas šuniukas. Prieš kelias dienas lauke ją užpuolė kita didesnė kalė, kuri du sykius kando tiesiai į stuburą. Aišku kreipėmės į veterinarą, šuniuką lašino, du kartus į dieną patys leidžiame vaistus.

Užpakalinių kojų nejudina, visgi vieną koją lyg ir jaučia. Apetito didelio nėra. Tuštinasi sausai ir mažai kiekiais. Inkščia, jaučia skausmus. Bet šis inkštymas nėra pastovus, būna ir ramių momentų.

Kaip patartumėte elgtis? Gal dar kelias dienas palaukti pagerėjimo? Užmigdyti - nekyla ranka, bet gal tai vienintelis būdas...

user posted image
Atsakyti
O ką sako veterinarai? g.gif
Beje, labai užjaučiu verysad.gif
Atsakyti
Mariau labai užjaučiu.Gerai,kad nepaliekat draugo likimo valiai,vien dėl to kad metų daug.Kaip supratau iš posto rentgeno nuotrauka nedaryta?Ar jūs gyvenat mažame miestuke?Jei mažame,tai lėkit pas rimtesnius vetus.Aš pati irgi turiu tokią patirtį,po užpuolimo teko važiuoti į Vilnių,nes mūsų kaimo vetai nelabai galėjo kuo padėti.Mes lankomės Jakovo klinikoje.Dar kažkur turiu bud,klinikos nr,jei norėsit įmesiu į až.
Ar užpuolikė turi šeimininkus?Jei turi,rinkit čekius,gal apmokės.Sveikatos jūsų augintiniui 4u.gif
Atsakyti
Taip, mažame miestelyje gyvenam. Rentgeno nuotraukos nedarėme...
O šuo laukinis užpuolė, šeimininkų neturi
Atsakyti
Labai uzjauciu. Vaziuokit tik pas rimtesnius veterinarus, reikia rengeno nuotraukos. As pati niekada nesivadovauju vieno specelisto nuomuone, reikia kad dar vienas daktaras apziuretu, aisku jeigu leidzia finansai.

Sekmes jums !!! Sveikatos jusu suneliui 4u.gif
Atsakyti
Luzes stuburas, vakar uzmigdem. Aciu suniukui uz 14 kartu praleistu metu sad.gif
Atsakyti
O varge doh.gif ,kažkaip tikėjausi geresnio varianto.Puikiai suprantu jūsų skausmą, nes esu ne vieną augintinį išlydėjus į vaivorykštės šalį.
Atsakyti
Labai gaila,..... verysad.gif
Atsakyti
Mum šiandien atsitiko labai panaši bėda verysad.gif mūsų jorkšyriukę užpuolė haskis. Žaizdų nėra bet stipriai supurtyta, šunytei šokas, vet sakė net smegenų sukrėtimas, laukiam pagerėjimo ir labai labai tikiuosi kad atsigaus. Kolkas vet klinikoj sakė stebės tris paras, kolkas tik kraują paėmė ir lašelinė pastatyta... gera žinia kad galvytę buvo pakėlus, kai statė lašelinę sakė kojytę bandė traukt, vadinas reaguoja, tikiuosi stuburiukas nebus pažeistas...
Atsakyti
Ačiū dievui mūsų šunytė atsigavo, ryt parsivežam namo. Nors gydymas dar ilgas laukia...
Atsakyti
Sveikatos jums 4u.gif Rinkit čekius,gal haskio šeimininkas bus žmoniškas ir kiek nors padengs išlaidų?
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 16, 16:08)
Sveikatos jums 4u.gif Rinkit čekius,gal haskio šeimininkas bus žmoniškas ir kiek nors padengs išlaidų?

Ačiū 4u.gif žiūrėsim kaip su išlaidų padengimu bus, svarbiausia kad šunytė išgyveno.
Atsakyti