Reinkarnacinė terapija pasaulyje yra pažįstama jau daugiau nei 50 metų. Europoje ir Amerikoje veikia regresinės terapijos tyrimų centrai ir tarptautinės asociacijos, kuriuose dirba tūkstančiai diplomuotų psichologų ir regresologų iš viso pasaulio. Lietuvoje šis reiškinys vis dar gana naujas ir egzotiškas, todėl neretai juo nepasitikima. Nieko keisto. Juk tokio pobūdžio klausimai ilgą laiką buvo religijos, šamanų, mistikų ir dvasinių ieškotojų periferija. Prieš 20 metų ta tema buvo beveik tabu, bet kaip matome pasaulis keičiasi, dar visai neseniai viešpatavusios tam tikros iš aukštai nuleistos amžinosios žinios ima išsisklaidyti, šiandien dar vakar buvusi magija tapo mokslinių tyrimų platforma. Per pastaruosius metus žmogaus sąmonė gerokai išsiplėtė, ir dabar jau nieko nebestebina tokios sąvokos, kaip karma, energetika, meditacija, darbas su sąmone, ateities modeliavimas ir kt. Tai tampa mūsų šiuolaikinio gyvenimo dalimi, ir mums nebeateitų į galvą, kad gyvenimas yra atsitiktinumų virtinė, o žmogus vien molekulių rinkinys.
Regresija yra kelionė į praeitį, bet jos tikslas yra pakeisti dabartį. Ji sprendžia tarpasmenines, vidaus asmenines, interpersonalines problemas, padeda įveikti baimes, fobijas, blokus. Atsiranda daugiau jėgų ir galimybių gyventi labiau pilnavertį gyvenimą. Taip pat regresijos yra ir langas į anapus. Daugelio regresologų iš skirtingų šalių atliktos regresijos turi daug sutapimų, jie leidžia mums pažvelgti į tai, kas dar taip seniai buvo nepažįstama, tad galime pasijusti labiau žmogumi ir mažiau manipuliuojamu toje manipuliacijų epochoje.
Taigi Visata išsiplečia, reikia ir mums išplėsti žinias apie tą mažą pasaulį, kuris pasirodo vis didesnis. Ar mes patikėsime ta informacija? Ar ją priimsime? Problema yra tik mūsų pačių. Ar toliau eisime tuo keliu, kuriuo einame? Ar tobulėsime? Juk tai yra vienas iš auksinių šansų, kurie yra mums suteikiami šioje žemėje tobulinti save.
Ką esate girdėję ta tema?
na, kad jau klausiate, tai pasakysiu. cia hipnoze laukia zmoniu ir to pasekoje pajungimas egregorui per tokia visai su menamom zmogaus problemom ir netobulejimu a priori, lupamais nuo jo pinigais, susijusi sisitema, ir paskui dar imsit gasdint kuo nors baisiu. Na, pvz kad "eisi savo keliu, o ne tuo, kuriuo liepiam". Ale man tai dzin. Regresuokit kas norit
Jus turbut uz atvira sektos reklama ismes moderatores, tai skubekit skleist sviesa su kontaktais, kol dar nepastebejo. As pati tai nesakysiu. Piktybiskai. Idomu, kiek durniu surinksit.

QUOTE(Amariliai @ 2015 04 07, 09:29)
na, kad jau klausiate, tai pasakysiu. cia hipnoze laukia zmoniu ir to pasekoje pajungimas egregorui per tokia visai su menamom zmogaus problemom ir netobulejimu a priori, lupamais nuo jo pinigais, susijusi sisitema, ir paskui dar imsit gasdint kuo nors baisiu. Na, pvz kad "eisi savo keliu, o ne tuo, kuriuo liepiam". Ale man tai dzin. Regresuokit kas norit
Jus turbut uz atvira sektos reklama ismes moderatores, tai skubekit skleist sviesa su kontaktais, kol dar nepastebejo. As pati tai nesakysiu. Piktybiskai. Idomu, kiek durniu surinksit.

Kai kada baimės akys per didelės. Noriu Jus ir visus kitus nuraminti, kad jokių regresijų niekas niekur neveda. Tema yra tolygi visoms šiame forume, tad uždrausti diskutuoti ta tema taip pat niekas negali. Linkiu Jums daug puikių dalykų gyvenime, kurie padėtų išgaruoti tam negatyvizmui, kurį esate sukaupusi.
QUOTE(aushra1 @ 2015 04 07, 09:11)
Ar toliau eisime tuo keliu, kuriuo einame? Ar tobulėsime? Juk tai yra vienas iš auksinių šansų, kurie yra mums suteikiami šioje žemėje tobulinti save.
Mano durna galva geriau aprinkti iš pamiškių ir paupių šiukšles, jei jau nėra ką veikti žmogui, o ne ieškoti, ko nepametus. Labai tobula būsena būna kelias valandas, kai iškuopi kokį šiukšlyną.
Nu bet diskutuokit, čia tik mano asmeninė nuomonė.
QUOTE(aushra1 @ 2015 04 07, 09:55)
Kai kada baimės akys per didelės. Noriu Jus ir visus kitus nuraminti, kad jokių regresijų niekas niekur neveda. Tema yra tolygi visoms šiame forume, tad uždrausti diskutuoti ta tema taip pat niekas negali. Linkiu Jums daug puikių dalykų gyvenime, kurie padėtų išgaruoti tam negatyvizmui, kurį esate sukaupusi.
Stai ir irodymas, kad tai sekta. Iskart matai many problemu, visuose kituose irgi, tas problemas reik sprest palei tamstos ir tamstos vado metodus, oi oi kaip baisu

Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2015 04 07, 13:05)
Mano durna galva geriau aprinkti iš pamiškių ir paupių šiukšles, jei jau nėra ką veikti žmogui, o ne ieškoti, ko nepametus. Labai tobula būsena būna kelias valandas, kai iškuopi kokį šiukšlyną.
As Tave myliu

QUOTE(Amariliai @ 2015 04 07, 17:14)
o apie sektas visokio plauko is vidaus zinau nuo 12kos metu, tai paskaiciavus iseina 23metai stebejimo situ reiskiniu, turbut ilgiau, nei pati gyveni 

Smagu, kai galite pasijusti vyresnė ir pasidalinti gyvenimiškąja patirtimi su tomis, kas jos neturi, tik šiuo atveju man metų daugiau, tačiau juk ne nugyventų metų skaičiuje esmė. Galite atsipalaiduoti, protingi žmonės sugeba gyventi savo protu ir viską atsirinkti.
QUOTE(Amariliai @ 2015 04 07, 08:29)
na, kad jau klausiate, tai pasakysiu. cia hipnoze laukia zmoniu ir to pasekoje pajungimas egregorui per tokia visai su menamom zmogaus problemom ir netobulejimu a priori, lupamais nuo jo pinigais, susijusi sisitema.

QUOTE(aushra1 @ 2015 04 07, 09:55)
Pati pirmoje zinuteje parasei, kaip 50 metu sekmingai tai daroma

QUOTE(ponia Lylia @ 2015 04 07, 13:05)
Kisimasis i zmoniu asmenini gyvenima yra pries zmogaus valia

QUOTE(aushra1 @ 2015 04 07, 17:08)
Smagu, kai galite pasijusti vyresnė ir pasidalinti gyvenimiškąja patirtimi su tomis, kas jos neturi, tik šiuo atveju man metų daugiau, tačiau juk ne nugyventų metų skaičiuje esmė. Galite atsipalaiduoti, protingi žmonės sugeba gyventi savo protu ir viską atsirinkti.
Kai dalinamasi ta patirtimi, kai niekas jos ne nepraso, kaip toki regresijos buda pavadintumete ?
Kaip daznai keliaujate ( zvalgotes) anapus? galite pasidalinti, gal ir sudominsite atsakymu ( nes turbut zinote, kad galite ten pritemti ir visai nepageidaujancius ten keliauti ) tai jau pries zmogaus valia

QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 07, 20:31)
Kai dalinamasi ta patirtimi, kai niekas jos ne nepraso, kaip toki regresijos buda pavadintumete ?
Kai tam tikri diskusijų dalyviai dalijasi patirtimi ir metais, kai niekas to neprašo, su regresija nieko bendro neturi. Nebent su noru dominuoti ir kontroliuoti situaciją. Tai galima sėkmingai daryti savo darže.
QUOTE(Riviera Maya @ 2015 04 07, 20:31)
Kaip daznai keliaujate ( zvalgotes) anapus? galite pasidalinti, gal ir sudominsite atsakymu ( nes turbut zinote, kad galite ten pritemti ir visai nepageidaujancius ten keliauti ) tai jau pries zmogaus valia 

Jeigu jau esate ezoterijos forume, turėtumėte žinoti, kad ezoterija reiškia slaptą pažinimą, tad kažkokiomis mistinėmis žiniomis nesidalijama. Visai kas kita yra egzoterija - atviras, bendrai prieinamas pažinimas.
QUOTE(aushra1 @ 2015 04 07, 08:11)
Auchra 1, o jus pati kaip susijusi su sia tema? Esate regresijos auka? Ar ta, kuri visus kitus veda regresijos budu "tobulejimo keliu"? Idomi jusu asmenine nuomone, ne teorija.
Siaip, gyvenime esu susidurusi su regresijos auka...

Poniai Lylia - 100 like!

tai kad jin painiojasi ne tik savo pareiskimuose ir priestarauja sau, bet ir terminu reiksmiu nezino. dabar va isizeide, kad paklause nuomones ir as ja pasakiau, ir o varge, zinau daugiau, nes ilgiau gyvenu. Uzvedus agitacine tema i sekta, reiktu pirmiausia pasitikslinti terminus ir nuosekliai isdestyti savo mintis. Pirma raso regresija, paskui, kad niekas to nedaro, privele karmu, bioenergetiku, meditaciju, darbo su samone (sito labai truksta kaip matyt plika akim) ir viso to, ko aiskiai nezino, kas tai ir su kuo valgoma ir viska priskiria ezoterikai, nu ir taip toliau. i nepazistamus zmones projektuoja savo negatyvias emocijas ir negalejima atsipalaiduoti, nu tai kas gali rimtai i sita paziuret. o kiek cia "protingu" susirinks, tai man sportinis interesas paziuret. YRa kandidaciu, kurios man vat idomiai taip vis bando ir bando metu metais ta pati varyt, vardu neminesim, bet ju mazuma net ir cia. O del adeptu verbavimo, tai pvz Vaizgante bent jau mazai raso, tai iskart nein suprast, kas turima minty, jeigu pirma savaite cia pazisti. Ten irgi sekteles visokios pas ja keiciasi vis, bet pasimokyt verbavimo tik
Tik Ausryte turbut vel isizeis, nes anoji sitai agitatorei jau ne i mamas, bet i mociutes tiktu. O cia baisus trukumas ir viso verbavimo gadinimas, tas nelemtas amzius
Nu nesinervuokit, panelyte, kad vaikas esate. Nieko cia blogo. Tiesiog ilgiau gyveni, daugiau suzinai. Nors iki 15kos atrodo priesingai. Tik vat kad savikritikos nera ir tevai nesuziuri, cia beda bedele. Nes gali baigtis viskas, kaip pas mano drauge Matrica parase parasyta apie ezoterika. Landziot nuo vaikystes po sektas galima tik is zingeidumo ir is salies i viska ziurint, ir tai pavojus visad yra, ypac kur NLP metodai, hipnoze ir pan. Psichotroniniai ginklai kur naudojami, ten vaikams pavojinga, reik pries lendant ten jau zinot, but pasiskaicius daugiau nei google ir pasitreniravus kur nepavojinga.
Nu ir regresuojuosi dabar i lova ziuret filmo, gali nurimt, pupa, siandien jau tingesiu rasyt cia.

Nu ir regresuojuosi dabar i lova ziuret filmo, gali nurimt, pupa, siandien jau tingesiu rasyt cia.
QUOTE(aushra1 @ 2015 04 07, 19:50)
Kai tam tikri diskusijų dalyviai dalijasi patirtimi ir metais, kai niekas to neprašo, su regresija nieko bendro neturi. Nebent su noru dominuoti ir kontroliuoti situaciją. Tai galima sėkmingai daryti savo darže.
Jeigu jau esate ezoterijos forume, turėtumėte žinoti, kad ezoterija reiškia slaptą pažinimą, tad kažkokiomis mistinėmis žiniomis nesidalijama. Visai kas kita yra egzoterija - atviras, bendrai prieinamas pažinimas.
Zinoma, uzvedamos temos irgi tik is neturejimo ka veikti

O is jusu postu matosi, kad tuo domites, bet tikrai nieko nezinote

Beniko, man ir auku gaila, labiausiai beje, ar zinai kiek ju paluzta ir pasirenka savizudybe? Labiausiai gaila vaiku, nes jie viso to tikrai nesupranta

QUOTE(aushra1 @ 2015 04 07, 09:11)
1. Ar mes patikėsime ta informacija? Ar ją priimsime?
2. Problema yra tik mūsų pačių.
3. Ar toliau eisime tuo keliu, kuriuo einame?
4. Ar tobulėsime?
5. Juk tai yra vienas iš auksinių šansų, kurie yra mums suteikiami šioje žemėje tobulinti save.
2. Problema yra tik mūsų pačių.
3. Ar toliau eisime tuo keliu, kuriuo einame?
4. Ar tobulėsime?
5. Juk tai yra vienas iš auksinių šansų, kurie yra mums suteikiami šioje žemėje tobulinti save.
1. Įrodykite informacijos patikimumą, pagrįstumą ir realumą. Tada žiūrėsim.
2. Kokia problema? Jūs jaučiate, kad turite problemą, apie kurią norėtumėt išsikalbėt? Rašykit, išklausysim

3. O kas blogai su keliu, kuriuo einam? Galite garantuoti, kad Jūsų siūlomas - geresnis?
4. Aš tai tobulėju ir šiaip. Kasdien. Jūs - ne? Kas trukdo?
5. Kuo remiantis teigiate, kad tai - auksinis šansas. Kaip sakote, jam jau 50 metų, turėtų būti matomi akivaizdūs šios "auksinės" galimybės rezultatai. Galbūt galite apie juos plačiau. Kaip ištobulėjo tie, kurie šiuo keliu jau 50 metų eina, ką pasiekė tokio, ko nepasiekė kiti, ką išmoko ir kuo pasidalino, kokį apčiuopiamą ir visiems naudingą rezultatą gali parodyti ir t.t. ir pan.
Idėja, paremta vien lozungais apie tariamą stebuklingą jos vertę yra nieko verta. Konkretumo reikėtų.