Įkraunama...
Įkraunama...

*** Nepakartojamų Salininkiečių Namučiai***

QUOTE(muduabududu @ 2015 12 16, 22:59)
O kodėl neįkalbinat?  Kokie jo argumentai prieš? blush2.gif

Mes dairomės sklypo, žiūrim ir kitus rajonus, kažkaip užkliuvo už akių ir šitas projektas. Buvom šeštadienį nuvažiavę, bet oras nekaži koks buvo tai nepasivaikščiojom... bandysim dar ateinantį savaitgalį važiuoti smile.gif
Pirmas sakinys labai džiugina smile.gif Ačiū  4u.gif

O kaip rytais susisiekimas? T.y. kaip sekasi automobiliu pasiekti miestą? Kažkaip atrodo, kad iš ten gal didelių spūsčių nebuna, taip?

Vyras tuo klausimu labai patenkintas. Masinu zinoma yra, bet lyginant su kitais rajonais baika (pro naujininkus vazineja). Pro liepkalni gal kitokia situacija butu. Bet visvien neblogai. Vaikams arba nevairuojant 4 autobusai iki stoties nuo jusu rajono vaziuoja :-) mum pliusas, kad iki centro (centru grubiai mindaugo maxima ir aplink ja vadinu) 10km. Visu imanomu tinklu parduotuves dar arciau. Vingio kt. Vingioparkas...
Atsakyti
QUOTE(Ledine_saule @ 2015 12 16, 18:04)

SP, o kokie vyro argumentai? Jus dabar bute gyvenat?


Ne, mes visada name gyvenom, bet tiesiai po lektuvu nusileidimo trajektorija doh.gif Tame name man du riebus minusai: lektuvai, prie kuriu, kaip minejau, per 16 metu nepriprantu, ir namo isplanavimas. doh.gif Jei ne jie-pats geriausias bustas ir vieta butu, nes Salininkai man kaip primiestis labai patinka, kaimynes cia nuostabios, draugiskos, baliavojam daznai(tiesa, bendraujam dabar tik FB pagrinde), patinka ir aplinka, ir susisiekimas, ir visos komunikacijos, ir vaikams mokyklos/darzelis yra, ir parduotuves, ir gatves asfaltuotos, zodziu, viskas idealu. Isskyrus lektuvus ir namo isplanavima, kuris uzknisa. blush2.gif Net traukiniai neerzina(gyvenu prie pervazos), nes vaziuoja jie retai+keleiviniai, tai triuksmo nedaug.

QUOTE(muduabududu @ 2015 12 16, 21:59)
O kodėl neįkalbinat?  Kokie jo argumentai prieš? blush2.gif

O kaip rytais susisiekimas? T.y. kaip sekasi automobiliu pasiekti miestą? Kažkaip atrodo, kad iš ten gal didelių spūsčių nebuna, taip?

Neikalbinu todel, kad jis zino, jog viska reikes nuo 0 pradeti, t.y. visos statybos, irengimai, aplinkos tvarkymas, o jam tai peilis. O dabar sedim sutvarkytame name, sildymas dujinis, prabangus, nei peckuriu buti, nei malkomis rupintis. biggrin.gif Grizai namo po darbo, kojas istiesei ir drybsok, o su nauju namu taip nebutu.

Jei eina kalba apie susisiekima automobiliais, tai ryte ir vakare vaziuoju per Eisiskiu plenta, cia nebuna kamsciu arba labai minimalus(dazniausiai kemsasi Dariaus ir Gireno gatves su gatve, kur i orouosta sviesoforine sankryza.), nuvaziuoju/parvaziuoju per 15 minuciu. O stai kas liecia susisiekima autobusais vaikams i burelius-tai peilis doh.gif Buvo mikriukai-va ten tai fantastika buvo, isedai, susimokejai ir nuveze tave kaip pona nuo Salininku iki Santariskiu. Kai mikriukus panaikino, autobusus paliko iki stoties, tai dabar vaikams bureliai pasiekiami tik persedant i tris autobusus doh.gif Arba pats turi tapti vairuotoju jiems.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 12 17, 08:20)
Nes Salininkai man kaip primiestis labai patinka, kaimynes cia nuostabios, draugiskos, baliavojam daznai(tiesa, bendraujam dabar tik FB pagrinde),


thumbup.gif drinks_cheers.gif 👍
Atsakyti
O man lektuvai trukdo tik tiek, kad tv negirdziu tuo metu kai praskrenda smile.gif Na ir neaisku kiek tarsos jie cia mum ismeta... Pas SP jie zemiau ir garsiau skrenda, speju del to ir nepriprato.
Ir dar del darzelio tai teoriskai jis yra, o praktiskai vietu laaaabai mazai palyginus su poreikiu.
Tas Zaliakalnis gal ir nieko. Bet realiai ten dar daug metu viskas vyks statybu rezimu.
Mes vazinejam Eisiskiu ir tuomet aplinkkeliu, nu isvis geris!
Suma sumarum- Salininkuose gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miera: 17 gruodžio 2015 - 21:26
Sveikos gal yra mamyciu is sakalaiciu sodu?
Atsakyti
Sveiki,

SM, kokį interneto tiekėją siūlytumėte rinktis Salininkuose?
Domina Dusinėnų g. pusė.

4u.gif
Atsakyti
Mane irgi domina internetas, tiksliau Sakalaičių soduose, kokia padėtis su šiuo reikalu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2016 07 17, 21:05)
Mane irgi domina internetas, tiksliau Sakalaičių soduose, kokia padėtis su šiuo reikalu?  g.gif

Kažkaip savaime prašosi tokios mitys, kad interneto nerasta ten... doh.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2016 08 03, 16:47)
Kažkaip savaime prašosi tokios mitys, kad interneto nerasta ten... doh.gif  g.gif  biggrin.gif

Viskas ten rasta, tik mamkos Salininkų bendrauja FB, o ne čia.
Aš sodyboj išsiėmiau Omnitelio 4G belaidį internetą, gaud nuostabiai, mėnesiui 20 eurų. Tiek pat, kiek kad moku Teo kas mėnesį už internetą.
Atsakyti
Tai greičiausiai taip ir bus, kad soduose tik belaidžiai ir veikia.
Atsakyti
Mes gyvenam Sakalaiciu soduose, turim Erdviu interneta. Taciau reiktu pasidometi, ar tikrai nera galimybes prisijungti prie TEO. pvz 6-ojoj gatvej jis yra.
Atsakyti
QUOTE(Bagi @ 2016 08 04, 17:58)
Mes gyvenam Sakalaiciu soduose, turim Erdviu interneta. Taciau reiktu pasidometi, ar tikrai nera galimybes prisijungti prie TEO. pvz 6-ojoj gatvej jis yra.

Nelabai supratau, kokį internetą Jus dabar turite? blush2.gif
Atsakyti