Įkraunama...
Įkraunama...

Garbanotieji katinai!Laukia vasaros:)

QUOTE(-Ieva- @ 2014 12 01, 17:14)
Pradžiai šiek tiek svarbios informacijos:
Prieš įsigydami gyvūną pažiūrėkite šį filmuką ir gerai pagalvokite, ar norite remti tuos, kuriems gyvūnai rūpi tik dėl pinigų.


Štai ir mes! wub.gif  

user posted image

user posted image

user posted image


Kačiukus galima įsigyti šiuose veislynuose: user posted image
Kornish Rex
.................

Agnus*LT  (narė Lolija)

Astra Rex*LT  (narė Letenele)

Noksas*LT  (narė Noksas)

Wave Cult*LT  (narė Wavecult)

Zundėja*LT  (narė Zundeja)

Devon Rex
................

Enika*LT  (narė Marinulia)

Selkirk Rex
.................

Like a Lamb*LT  (narė Fia)

MarcMiaow*LT  (narė Hidrance)

Kelios mintis apie tai, kam reikalingi dokumentairolleyes.gif
(Jonavietis)
Dokumentai negarantuoja jums sveiko katino. Dokumentai yra patvirtinimas, kad jūs perkat būtent tos veislės atstovą, kurio norit, psichiką ir charakterį būdingą tai veislei.

Apie sveikatą  g.gif  serga visi ir dokumentuoti ir be dokumentų. Tiesiog geram veislyne atranka didesnė veisimui, tai ir tikimybė daug didesnė, kad kačiukas bus sveikas. O va bedokumenčiai kergiami bele su kuo, su tėvais, broliais. Tai ir pagalvokit kiek procentų jūs duosit kačiuko sveikatai su kilmės dokumentais ir be. Aš 1/50 teduočiau. O veterinaras labai teisingai pasakė - kaip pasiseks. Gyvūnas yra gyvas sutvėrimas ir nežinai kada kas atsitiks. Korniai serga nei daugiau nei mažiau kaip kitų veislių katinai.

Kiekvienas renkasi tą ką nori ir mokosi iš savų klaidų.

Tiesiog bandau suprasti kodėl žmonės už kačiuką, kuris be dokumentų, negaili 600-700 litų. Man skelbime parašymas "grynaveislis be dokumentų" kelia juoką. Kodėl žmogus mokėdamas už Mersedes jį ir ima, o neima Golf. Koks skirtumas, taigi irgi mašina  biggrin.gif  Kol žmonės nesupras, kad juos tiesiog apgaudinėja, įkišdami gyvūną be dokumentų kaip tam tikros veislės atstovą, tai ir bus.

(LaiLaa)
Nu žinot, aš irgi laaaabai noriu D&G rankinuko... Laaabai noriu. Alia pinigų gaila tiek mokėt. Nusiperku gariūnuose rankinuką su D&G  ženklu ir laiminga.
Nu koks skitumas ir iš gariūninio daiktai neišrenta ir ant peties nešiot galima ir telpa viskas... Ir ženklas yra.
Taip kam mokėti 10 kartų daugiau. Ir visiems galiu iki apsikakojimo aiškint, kad originalas.  Kas supranta pasijuoks, kas nesupranta patikės ir tiek.

Ai, čia tema be galo.
Seniai viskas aišku veisėjai bijo bizniuką prarast, tai ir draskosi čia. O žmonės myli ir daugina kačiukus, o ne dokus  lotuliukas.gif 

Tik jau vienas dalykas nervina baisiausiai, prisiperka kačiukų iš daugintojų, o patarimų klausia pas veisėjus, bėdai ištikus.
Taigi mielieji ir kreipkitės pas tuos, kurie jums pardavė (už brangiai sakyčiau) kačiuką. Ar anie pažinti jūsų nenori?

(Iste)
Na aš gal kiek po laiko, bet iš savo praktikos pasakysiu. (pirmiausia noriu pasakyti, kas visu svarbiausia jog gyvūnas butu sveikas ir neagresyvus).
Man savo darbe tenka labai dažnai susidurti su kornish rex kačiukais. Ir užmėtykit mane pomidorais, bet iš karto būtent iš jų elgesio galiu pasakyti - kuris su dokais, kuris ne. 90 proc. bedokumenčiu kornišu būna agresyvūs, neadekvačiai reaguoja i situaciją, netgi patys puola žmogų, ir nežiūri ar tai šeimininkas, ar ne.  Tokiu situacijų su dokumentiniais dar nebuvo.  Ne retai tenka susidurti su agresyviais bedokumenčiais, kurie buvo paleisti iš taip vadinamo ižymaus veislyno, kuris turi net du pavadinimus (manau kad visos žinot apie ką šneka yra )))
O niekada nesusimastėt: dėl ko bedokumenčiu dauguma būna agresyvūs, sysina kur papuola, ir t.t... ? Jie neturi genetinio atsiekamumo. Vadinasi, jų visu genetikoje yra artimesnes ar tolimesnes kraujomaišos. Kas ir gali duoti tokius psichikos nukrypimus.  Veisiant gyvūnus su dokumentais yra atidžiai studijuojamos jų linijos, jo protėviai ir žiūrima, kad nebūtu kergiami giminingi katinai. Taip pat parodu metu yra atrenkami geriausiai veisles standartus atitinkantys tos veisles atstovai ir tik jie gali būti veisiami.
Labai džiaugiuosi dėl tu bedokumenčiu, kurie neturi sveikatos problemų, atitinka veisles charakteri, nera agresyvūs.
Nieko nesmerkiu, čia tik pamąstymui... kas kaip ir dėl ko smile.gif

Ir apie charakterį  rolleyes.gif
(Noa)
..................
Ir aplamai apie charakterį nežinau, ką pasakyt - reiktų lygint su kitom katėm, tai va kas turi ir kitokių kačių, gali pasisakyt. O aš tai turiu kornišiuką ir tas yr pirmas katinas mano gyvenime, tai ką aš žinau, su kuo lygint?
Labai geras katinas, meilus, neagresyvus absoliučiai, dantų nagų nešiepia, ant rankų būna, jei pasigauni, retsykiais ir pats užeina, bet pagaunamas būna dažniau (pas mane du vaikai).
Myža tiksliai į dėžutę, tuo klausimu yra taiklesnis už visą Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę - nei vieno myžio pro  šalį.
Šnekorius, jei tik kas - tuoj miau.
Aerodinamiškas labai ir šoklus - mano močiutė sako, voverinis. Vis dėlto šokinėja ne nuolat, jam užeina toks skraidymetis porą kartų per dieną.
Telpa į plyšius.
Miega pas mane arba kurį nors vaiką po kaldra. Pro kur kvėpuoja tuo metu - nežinoma.
Baisiai mėgsta voblą - už džiovintą stintą tėvą ir motiną parduotų. Neatsisako sūrio, dar kapoja agurkus, arbūzą, o vakar aptikau prie puodo šaltų virtų ryžių, rijo kaip trys kiniečiai.
Naujoj vietoj pabūna (tarkim, jei mums išvažiuot reikia) ir tragedijos nedaro.
Nesipūkuoja. Neturi iš ko.

Nekeisčiau nė į nieką   wub.gif

Reksiukų moto  biggrin.gif
(Noa)
Skrisim/ žinau kad galim /Kad be sparnų, tai tik detalės lotuliukas.gif 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 20 balandžio 2015 - 18:59
Aciu uz naujus namucius 4u.gif
Teme sukurta , a bendraujanciu ko tais nera unsure.gif biggrin.gif
Ar normalu kad mano Persikas pradejo sertis g.gif , ar cia uzvelaves pavasaris ar cia kas ?
Atsakyti
QUOTE(cinnamoon @ 2015 04 28, 13:04)
Aciu uz naujus namucius  4u.gif
Teme sukurta , a bendraujanciu ko tais nera  unsure.gif  biggrin.gif
Ar normalu kad mano Persikas pradejo sertis g.gif , ar cia uzvelaves pavasaris ar cia kas ?

Mūsų Rokučio kudlos praejusiais metais kuokštais ėjo, bet mes tada gyvenom šaltai ir buvo grynas ilgaplaukis persų kilmės kornis lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano Dodzis irgi seriasi kaip suva koks 4u.gif
Atsakyti
Mano tai Smygolas,nors vesliu kailiu pasigirt negali,bet va seriasi irgi unsure.gif .tuoj reiks i sfinksu tema keliaut lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu tai skias kolektyvinis reiskinys biggrin.gif , sakau kad kudlas ziemines keicia i kudlas vasarines nail.gif , kazkaip praeitais metais nepastebejau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(cinnamoon @ 2015 04 29, 07:52)
Nu tai skias kolektyvinis reiskinys  biggrin.gif , sakau kad kudlas ziemines keicia i kudlas vasarines  nail.gif , kazkaip praeitais metais nepastebejau.... g.gif

Mano vienas jau visiems laikams nuplikes.
O va kudlius, net draugai pastebi, vasara balciau ryzas, ziema rudziau ryzas smile.gif zinoma, kad keicia kudlas 4u.gif
Atsakyti
user posted image


O musu va pilvas nuogas smile.gif Vasarinis smile.gif
Papildyta:
Kotai nuotrauka nugriuvusi smile.gif
Atsakyti
Grazus nuogapilvis,mano abu pilvais nuogais biggrin.gif ,vasara nebus karsta nors bigsmile.gif
Atsakyti
Tylu pas mus kazko tai biggrin.gif . Maniskiam tai kazkokia besote uzejus,ryja kaip pasamdyti. As kazkada buvau gavus patarima nenormuot,tai ir nenormuoju,ale ziuriu,kad gal reiks pradet.... Tik pildau bliudus,o jie ant akiu tusteja,trriauskia ufonautai,net visi namai skamba blink.gif .
Atsakyti
Tylu biggrin.gif Turim jau ir antra katyte wub.gif tik greiciausiai dvarniuke, pasiskelbiau kad ieskau paauglio katino. Pasiule, 5 men kaciuka nes seimininku gyvenimo aplinkybes keiciasi isvyksta i uzsieni nusprende kol kas vykti be gyvunu (kaciukas gavos su "kraiciu" visa atributika gavom) lotuliukas.gif tik ale kate su dokumentais, o kaciukams dokumentu nedare... bet mazoji papirko mus savo charakteriu ir groziu wub.gif Kailiukas dar formuojasi bet garbanu daug ir plaukas netrumpas, galvyte smulkute na panasi is kornisiuke, bet be iteisinimo liks beveisliuke... Dabar jau zinau, kodel sako vieno katino pilnai pakanka lotuliukas.gif musu Indis ausknis biggrin.gif jo nesijausdavo namie, vis galvodom, kad liudi, o pasirodo jis buvo su tinginio charakteriu, mazoji energeizeris ir meilumo isikunijimas. Indis prieina su nuostata gal paglostysi, bet man ir siaip gera paguleti ant keliu. O mazosios nuostata - nesvarbu kur esi ka veiki, tu dabar mane PRIVALAI glostyti ir PRIVALAI su manimi uzsiimti lotuliukas.gif Susidraugavo tik trecia diena, kai jau is darbo gryzus radau abu vienam guoli miegancius lotuliukas.gif

Kokia nuomone apie Happy cat junior maista, nesuprantu kokios jis klases g.gif Mazoji toki eda, tai galvoju pervest ant Almo nature ar palikti jai Happy cat, Indigo puikiai valgo mazosios maista doh.gif

Atsakyti
Sveikinimai isitaisius antra vuodega 4u.gif . Cia kazkaip dauguma po du augina.Jei kas viena laiko,nereiskia,kad ateityje yra apsaugotas nuo antro biggrin.gif .
Maniskiai dviese,neisskiriami,protarpiais pasipesa,bet paskui vel didziule meile...Turejom trecia priglaude,bet dabar pas tevus anas.tai kazkaip su juo labai"per negaliu" abu bendravo biggrin.gif
Atsakyti