Įkraunama...
Įkraunama...

Tunisas, V tema

QUOTE(lahti @ 2015 04 29, 14:37)
Dėl pasivaikščiojimo, tai taip. Kaip minėjau, iš viešbučio išėjus patenki į normalią gatvę su parduotuvėm, tai po ją ir galima pasivaikščioti, taip pat galima prasieiti paplūdimiu, nes jie nebūna aptverti... Pati teritorija viešbučio taip pat didoka, tai galima pasivaikščioti ir joje. Viešbutis pirmoje linijoje, tad iki jūros tikrai netoli - praeini visą viešbučio teritoriją ir jau jūra. O kiek eiti, priklauso jau nuo kambario, kuriame gyvensite, nes jie išmėtyti po visą teritoriją. Iki Port el Kantaoui važiavome taksi už 5 dinarus... nueiti irgi galima, bet mes tingėjom  biggrin.gif  Skridom su Novaturu, skrydžiai buvo tokie patys, kaip ir pas jus (pirmyn 8 ryto, atgal 10 ar kažkas panašaus), niekas nevėlavo, viskas buvo tvarkoje. Buvome 7 naktis su AI. Į Tunisas - Kartagina nevažiavome, pasilikome ją kitam kartui, jei dar kada vyksime į Tunisą, mums pilnai užteko veiklos, nesinorėjo persikrauti. (((: Lyg ir į viską atsakiau <:


Labai ačiū už išsamius atsakymus. Jau šiektiek aiškiau ir planai dėliojami toliau. Jei dar iškils koks klausimėlis - klausiu.Prašau nepabėkite iš Tuniso temos forumo. Nors retkarčiais užsukite .....
Atsakyti
Kazkas klause kaip vienoms moterims saugu Tunise. Galiu atsakyti taip tikrai saugiai jauciuosi. Kasdien su metro vazinejame ir viskas puiku, mazus miestelius baigiame ismaisyti ;-) esu ir visiskai viena vaziavusi jokiu problemu. Miesteliuose zmones daug ramesni ir draugiski.
Atsakyti
Temutė jau į pabaigą, todėl sukūriau naują. blush2.gif Kviečiu, kai pasibaigs ši, diskutuoti naujoje. 4u.gif
http://www.supermama...owtopic=1001789
Atsakyti
QUOTE(lahti @ 2015 04 28, 23:16)
Taip, atostogavome Suso mieste. Realiai iki centro, vadinamosios Medinos, pavažiuoti reikia apie 5 kilometrus taksi. Tas kainuoja apie 5-6 dinarus. Tai buvom nuvažiavę iki jos ir pasivaikščioję, bet išėjus iš viešbučio taip pat patenki į parduotuvių gatvę. Matėme Tej Marhaba viešbutį, realiai jie netoli vienas nuo kito. ((: Sachara buvo labai smagi, tik pietūs nepatiko. Patarčiau pasiimti ką užkąsti. Vakarienė ir pusryčiai - liuks, nes valgėme viešbutyje. O va pietūs jau vietinėse įstaigose, kuriose gal ir jaučiama autentika, bet man ji nepatiko, buvo sprangoka. Šiaip absoliučiai visi objektai kelionėje nenuvylė, nebuvo bandoma prakišti kažkokių prekių ar stumti laiką neįdomiose vietose ((: Viskas labai puikiai paskaičiuota. Kainavo 190 dinarų pati kelionė, plius 45 dinarai pasivažinėjimas su džipais iki oazių, plius 20 dinarų kelionė kupranugariais iki Sacharos ir 10 dinarų privačios oazės lankymas. Mes ėmėm viską, atsiėjo mums 265 dinarų žmogui, pirkome iš Novaturo. Dar ėmėme pasivažinėjimą keturračiais. Tai buvo pirmas mano pasivėžinimas, tai neturiu su kuo palyginti, visai smagu buvo, tik jau rūbai iškart į skalbimą po jų eina. {{: Dar savarankiškai buvome nuvažiavę iki Port El Kantaoui, jame labai smagu pasivaikščioti, pailsėti nuo "vietinių", nes ten jau tokia labiau turistinė vieta. 8 vakaro ten ir grojantys fontanai prasideda, bet jų nežiūrėjome, nes ir taip daug kur matę. Tunisiečiai nesikabinėja tiek, kiek egiptiečiai, jiems Ne ir reiškia Ne, nepriskrenta, mentalitetas labiau europietiškas, bet dėl saugumo niekada nežinosi.
Sveika, taip, viešbučiu esame patenkinti. ((: malonus personalas, kambariai kaip kambariai, maistas labai skanus ir jo daug, o dar ne visi restoranai buvo atidaryti, tai sezono metu ten išvis osom turėtų būti. Jums liepą dar ir kalneliai labai patiks, jau ir man seilė tįso ilgokai, bet orai tokie geri nepasitaikė, kad išdrįsčiau maudytis.
Mes atvykome į viešbutį apie pusę dvylikos, paruošė jį jau 12 valandą. Nieko papildomai nemokėjome, gavome viską liuks. Temperatūra buvo nuo 21 iki 26 dienomis, bet keletą dienų buvo apsiniaukę, taip pat vėjuota. Na, ko norėsi, balandis ((: Dėl šaldytuvų nežinau nieko, nes jo nenaudojome, o ir nepastebėjau, kad jis būtų kambaryje... Vandens butelį duoda vieną į dieną. Kai užsičekinsit, gausit atitinkamą skaičių lapelių, kuriuos galėsit iškeisti į vandenį. Galima tą pačią dieną iškeisti visus ar keletą, bet daugiau lapelių negausit. Taigi, realiai vandens dar reikės ir nusipirkti, jei ką, nes butelio tikrai neužtenka, bent jau mums.


Labai aciu uz atsakymus smile.gif cia mes visos uzpuolem su nesibaigianciais klausimais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2015 04 29, 16:36)
Kazkas klause kaip vienoms moterims saugu Tunise. Galiu atsakyti taip tikrai saugiai jauciuosi. Kasdien su metro vazinejame ir viskas puiku, mazus miestelius baigiame ismaisyti ;-) esu ir visiskai viena vaziavusi jokiu problemu. Miesteliuose zmones daug ramesni ir draugiski.


Tai Jūs dar ten esate,atostogos tęsiasi?Labai prašau kai turėsite laiko papasakokite,kaip ir kur važinėjote. Gal buvote Sidi Bou Saide? Kaip iki jo savarankiškai nuvykti,kad per dieną galima būtų aplankyti ir sugryžti į SUSĄ?
O su metro iš kur iki kur galima nuvažiuoti? (kokie miestai aplankomi)
Mums biškį ir dviems moteriškos lyties atstovėms-nedrąsu.
Bet jei sakai kad saugu,tai tada gal bus drąsiau.....
Ką lauktuvių ar pirksit-ką galima ir kokios kainos?
Kaip aliejus alyvuogių įdomu ar toks pat geras kaip Kretoje?
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 04 28, 14:24)
Kaip supratau Suso mieste atostogavote ir į Sacharą važiavote.
Vat ir mes į Suso miestą vyksime. Gal pastebėjote kur Tej Marhaba viešbutį? Ar Jūsų viešbutis centre buvo? Kaip kelionė į Sacharą-patiko? Kokia tiksliai kaina? O Jūs iš  kokios  agentūros pirkote kelionę? Iš jų gidų ir į Sacharą pirkote? O savarankiškai buvote kur nuvažiavę?  Nesikabinėja tunisiečiai įkyriai? Nes aš su dukra važiuosiu,tai nebus kas apsaugo.....
Papildyta:
Iš kokios agentūros Jūs pirkę kelionę? Aš šiandie buvau NOVATURE,tai  darbuotoja paskambino į Tunisą gidei ir pasiklausė dėl ekskursijų. Tunise dirbanti gidė atsakė,kad organizuojamos ekskursijos ir padėtis palyginti normali. Aišku saugumas sustiprintas. Bet tas yra gerai.
Tai jau dabar lauksime iš Jūsų naujienų,kai gryšite.

As per novatura vaziuoju ax.gif jau rytoj isskrendam visa seimyna bigsmile.gif tikiuosi viskas bus gerai ir laukite atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2015 04 30, 22:17)
As per novatura vaziuoju  ax.gif  jau rytoj isskrendam visa seimyna  bigsmile.gif tikiuosi viskas bus gerai ir laukite atsiliepimu smile.gif

Kaip jums smagu. 4u.gif Gražių ir turiningų atostogų. 4u.gif Būtinai lauksime atsiliepimų. smile.gif
Atsakyti
Visiškas štilis... biggrin.gif Kažkaip visiška ramybė temutėje... Mergaitės, pasipasakokit, kaip sekėsi kelionėje, kokie įspūdžiai, kokia padėtis Tunise. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ir nesuprantu,kas čia atsitiko.........Nejaugi niekas negryžę iš TUNISO.Juk mes taip laukiam įspūdžių,naujienų ir visokių įdomybių. O ką ir niekas nesiruošia vykti-visiška tyla. Man lygiai 3 savaitėlės (nepilnai-juk 29 penktadienį ryte-skrydis) laukimo neramaus.
Atsakyti
QUOTE(maryte47 @ 2015 05 08, 17:26)
Aš ir nesuprantu,kas čia atsitiko.........Nejaugi niekas negryžę iš TUNISO.Juk mes taip laukiam įspūdžių,naujienų ir visokių įdomybių. O ką ir  niekas nesiruošia vykti-visiška tyla.  Man lygiai 3 savaitėlės (nepilnai-juk 29 penktadienį ryte-skrydis) laukimo neramaus.

Na va, mes tik dviese likome, kurioms ši temutė aktuali... ax.gif Tai jums visiškai jau greitai nusimato kelionė. Smagu. 4u.gif Manau, merginoms mintys turi nurimti, sugrįš į realybę, adaptuosis ir viską papasakos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti