QUOTE(Agrefa @ 2016 02 29, 11:09)
Upokšni, parašykite savo nuomonę apie mokyklą, jeigu kažką žinote

.
Aš galiu parašyti? Mano du vaikai ją jau senokai baigė, jau ir gimazijas po jos, vyriausias- jau ir kolegiją, antrasis studijuoja Londone. Tik pagrandukas dar mokysis pora metų.
Yra vienokių ar kitokių dalykų, kurie galėtų būti geresni, bet iš esmės aš tiek mokykla, tiek mokytojais patenkinta. Vyriausias vaikas atėjo į trečią klasę ( iš Daukšos), tai rinktis klasę ir mokytoją kažkaip net nekilo mintis, pateko ten, kur pateko- viskas gerai buvo. O antrąjam ir trečiąjam jau pati mokytojas pasirinkau, nes jau kaip ir apsiklausinėt galėjau, ir šiaip "apšilau".
Vyresnėse klasėse gal tik viduriniojo auklėtoja šiek tiek įdomesnė buvo, tokia pabobėjus, o gal net pavaikėjus kiek... (dabar jau ir nebedirba), tai po kurio laiko nustojau į susirinkimus vaikščiot, nes nuolat įsijautusi aiškindavo, kokie mūsų vaikai chuliganai ir kaip mes jų neauklėjam, nes, tik įsivaizduokit,- žiemą atidarė langą ir kažkurio berniuko sportinį maišelį išmetė laukan, nes labai kedai smirdėjo!!!... Baisu, ane?...Arba per petrauką nubėgo į parduotuvę ir čipsų prisipirko...
Vyriausio ir mažėlio auklėtojos tikrai šaunios buvo ir yra, visada galima paskambinti, užeiti pasišnekėti, bet pačios normalios, realiai žiūri tiek į vaikus, tiek į gyvenimą.

Patinka tvarka mokykloje, daug renginių, švenčių ir projektų ( štai ir šiandien ten buvo Kaziuko mugė, ką tik skambino vaikas rankdarbiais prekiavęs, apsipatenkinęs visas, jau pradėjo mąstyt, kuo kitais metais prekiaus

), daug nemokamų būrelių. O svarbiausia, kodėl ją rinkausi visiems trims vaikams- dėl saugumo (nėra gatvių arti, nėra vyresnių klasių mokinių, kurie galėtų skriausti ir centus atiminėt) ir tai, kad nėra antrų pamainų, visi telpa į vieną.
Buvusi direktorė tikrai buvo rūpestinga ir reikli, o kaip bus su dabartiniu direktoriumi, pamatysim.