Įkraunama...
Įkraunama...

E. Pliaterytės mokykla

QUOTE(spaikis1 @ 2016 03 02, 23:05)
Pamaniau, o ką jeigu pirmokų tėvai iškeltų sąlygą administracijai, kad priimtų naują mokytoją g.gif, patariu kažką daryti kol įmanoma, nelinkiu niekam mūsų likimo, norėjom išeiti iš J.Vaitytės klasės, bet vaikas labai bijojo keisti kolektyvą taip ir likom vargti iki galo. O Laužikienės kažkodėl vaikai labai nemėgsta, kai tekdavo grupėje pasilikti tai skūsdavosi, kad labai pikta, liepia sėdėti suole tyliai, todėl pabėgdavau iš darbo kaip įmanydama greičiau, kad tik neilgai būtų grupėje.

bet ar galima konkreciau kas blogai ir jei yra gerai pas J.Vaityte, Laužikiene ir Jurga Razmyte.

J. Vaityte: netikrina namu darbu (čia iš ankstesnių atsiliepimų)
Laužikienė: griežta
Razmyte:
reiks juk vistiek rinktis is blogiausiu, maziau blogiausia. O pakeisti manau mokykla negali, nera tu mokytoju pasirinkimo.
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2016 02 29, 15:45)
Gal rašo, kas ten žino g.gif . Tiesiog, nėra taip paprasta atleisti iš darbo, kai savo noru nenori išeit.

QUOTE(spaikis1 @ 2016 03 02, 21:05)
Pamaniau, o ką jeigu pirmokų tėvai iškeltų sąlygą administracijai, kad priimtų naują mokytoją g.gif, patariu kažką daryti kol įmanoma, nelinkiu niekam mūsų likimo, norėjom išeiti iš J.Vaitytės klasės, bet vaikas labai bijojo keisti kolektyvą taip ir likom vargti iki galo. O Laužikienės kažkodėl vaikai labai nemėgsta, kai tekdavo grupėje pasilikti tai skūsdavosi, kad labai pikta, liepia sėdėti suole tyliai, todėl pabėgdavau iš darbo kaip įmanydama greičiau, kad tik neilgai būtų grupėje.

QUOTE(SaDa @ 2016 03 03, 08:35)
Bet jei pries tai buve tevai nesiskunde tai ka mes naujai ateje realiai is supermamu atsiliepimu galime pareiksti skundus. Manau jei butu oficialus skudai is buvusiu tevu tada galetume reiksti nepasitenkinima, o sakyti girdejome, manau kad nesuveiks.

Mes iki skundų nepriėjom bet buvom pas direktorę ji atrode susirupinusi del situacijos bet manau is esmes niekas nepasikeite. Tiesiog lt tauta jau tokia kencia tyliai:) kad ir vyresnuems ivesta matematikos niveliacija tai stipriausia klase moko, kuri uzsiseda ant kazko tai tiesiog tevai tyliai perveda i kita grupe...be to ne visiems kad ir lauzikiene nepatiko...
Is patirties zinau kad is jos klases berids pas razmyte pervede vaika ir liko patenkinti. Taip kad lauzikiene butu mano asmeninis paskutinis pasirinkimas,
Sekmes busimiems pirmokeliams ir daugiau mokytoju is pasaukimo!
Atsakyti
O ko jos piktos, kas joms nepatinka-linksmi, aktyvūs vaikai,ramūs vaikai, nemokantys sukoncentruoti dėmesio, nedrąsūs, neimlūs mokslams. Ar apskritai-tiesiog jas visokie vaikai erzina?
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2016 03 03, 12:55)
O ko jos piktos, kas joms nepatinka-linksmi, aktyvūs vaikai,ramūs vaikai, nemokantys sukoncentruoti dėmesio, nedrąsūs, neimlūs mokslams. Ar apskritai-tiesiog jas visokie vaikai erzina?

Asmeninę istoriją papasakoti per daug detalių.
viena telefoninio pokalbio citata po to, kai mano vaikas pirmą kartą pabuvo popamokinėje grupėje pas L. gal pusvalandį, jei ne trumpiau: "pasiimkite savo vaiką, nes aš jį tuoj visai sužalosiu". kol aš skubiai atvažiuosiu iš darbo, vaikas laukė pas psichologę.

su kitom nesu asmeniškai bendravusi, tai negaliu nieko komentuot.

beje, bus atviros pamokos, kovo 19, galima užsirašyti ir ateiti pasižiūrėti, kaip veda visos mokytojos tas pamokas. manau, kad galima susidaryti nuomonę, net jei tose pamokose žmonės ir stengiasi elgtis geriau, nei įprastai. asmeninės nuostatos prasprūsta, niekur jų nepaslėpsi.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2016 03 03, 12:27)
manau, kad galima susidaryti nuomonę, net jie tose pamokose žmonės ir stengiasi elgtis geriau, nei įprastai. asmeninės nuostatos prasprūsta , niekur jų nepaslėpsi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agrefa @ 2016 02 29, 11:09)
Upokšni, parašykite savo nuomonę apie mokyklą, jeigu kažką žinote smile.gif.

Aš galiu parašyti? Mano du vaikai ją jau senokai baigė, jau ir gimazijas po jos, vyriausias- jau ir kolegiją, antrasis studijuoja Londone. Tik pagrandukas dar mokysis pora metų.
Yra vienokių ar kitokių dalykų, kurie galėtų būti geresni, bet iš esmės aš tiek mokykla, tiek mokytojais patenkinta. Vyriausias vaikas atėjo į trečią klasę ( iš Daukšos), tai rinktis klasę ir mokytoją kažkaip net nekilo mintis, pateko ten, kur pateko- viskas gerai buvo. O antrąjam ir trečiąjam jau pati mokytojas pasirinkau, nes jau kaip ir apsiklausinėt galėjau, ir šiaip "apšilau". biggrin.gif
Vyresnėse klasėse gal tik viduriniojo auklėtoja šiek tiek įdomesnė buvo, tokia pabobėjus, o gal net pavaikėjus kiek... (dabar jau ir nebedirba), tai po kurio laiko nustojau į susirinkimus vaikščiot, nes nuolat įsijautusi aiškindavo, kokie mūsų vaikai chuliganai ir kaip mes jų neauklėjam, nes, tik įsivaizduokit,- žiemą atidarė langą ir kažkurio berniuko sportinį maišelį išmetė laukan, nes labai kedai smirdėjo!!!... Baisu, ane?...Arba per petrauką nubėgo į parduotuvę ir čipsų prisipirko...
Vyriausio ir mažėlio auklėtojos tikrai šaunios buvo ir yra, visada galima paskambinti, užeiti pasišnekėti, bet pačios normalios, realiai žiūri tiek į vaikus, tiek į gyvenimą. smile.gif
Patinka tvarka mokykloje, daug renginių, švenčių ir projektų ( štai ir šiandien ten buvo Kaziuko mugė, ką tik skambino vaikas rankdarbiais prekiavęs, apsipatenkinęs visas, jau pradėjo mąstyt, kuo kitais metais prekiaus biggrin.gif ), daug nemokamų būrelių. O svarbiausia, kodėl ją rinkausi visiems trims vaikams- dėl saugumo (nėra gatvių arti, nėra vyresnių klasių mokinių, kurie galėtų skriausti ir centus atiminėt) ir tai, kad nėra antrų pamainų, visi telpa į vieną.
Buvusi direktorė tikrai buvo rūpestinga ir reikli, o kaip bus su dabartiniu direktoriumi, pamatysim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 03 kovo 2016 - 13:56
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2016 03 03, 15:54)
Aš galiu parašyti? Mano du vaikai ją jau senokai baigė, jau ir gimazijas po jos, vyriausias- jau ir kolegiją, antrasis studijuoja Londone. Tik pagrandukas dar mokysis pora metų.
Yra vienokių ar kitokių dalykų, kurie galėtų būti geresni, bet iš esmės aš tiek mokykla, tiek mokytojais patenkinta. Vyriausias vaikas atėjo į trečią klasę ( iš Daukšos), tai rinktis klasę ir mokytoją kažkaip net nekilo mintis, pateko ten, kur pateko- viskas gerai buvo. O antrąjam ir trečiąjam jau pati mokytojas pasirinkau, nes jau kaip ir apsiklausinėt galėjau, ir šiaip "apšilau". biggrin.gif
Vyresnėse klasėse gal tik viduriniojo auklėtoja šiek tiek įdomesnė buvo, tokia pabobėjus, o gal net pavaikėjus kiek... (dabar jau ir nebedirba), tai po kurio laiko nustojau į susirinkimus vaikščiot, nes nuolat įsijautusi aiškindavo, kokie mūsų vaikai chuliganai ir kaip mes jų neauklėjam, nes, tik įsivaizduokit,- žiemą atidarė langą ir kažkurio berniuko sportinį maišelį išmetė laukan, nes labai kedai smirdėjo!!!... Baisu, ane?...Arba per petrauką nubėgo į parduotuvę ir čipsų prisipirko...
Vyriausio ir mažėlio auklėtojos tikrai šaunios buvo ir yra, visada galima paskambinti, užeiti pasišnekėti, bet pačios normalios, realiai žiūri tiek į vaikus, tiek į gyvenimą. smile.gif
Patinka tvarka mokykloje, daug renginių, švenčių ir projektų ( štai ir šiandien ten buvo Kaziuko mugė, ką tik skambino vaikas rankdarbiais prekiavęs, apsipatenkinęs visas, jau pradėjo mąstyt, kuo kitais metais prekiaus biggrin.gif ), daug nemokamų būrelių. O svarbiausia, kodėl ją rinkausi visiems trims vaikams- dėl saugumo (nėra gatvių arti, nėra vyresnių klasių mokinių, kurie galėtų skriausti ir centus atiminėt) ir tai, kad nėra antrų pamainų, visi telpa į vieną.
Buvusi direktorė tikrai buvo rūpestinga ir reikli, o kaip bus su dabartiniu direktoriumi, pamatysim.

Aciu bent kiek inesto optimizmo. o ar jusu vaiku buvo bent viena is aptarinejamu mokytoju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaDa: 03 kovo 2016 - 14:38
QUOTE(SaDa @ 2016 03 03, 15:03)
Aciu bent kiek inesto optimizmo. o ar jusu vaiku buvo bent viena is aptarinejamu mokytoju?

Ne. Bet kaimynų vaikas buvo pas vieną iš jų, tai mama neapsikentusi pervedė į kitą mokyklą...(kažkada seniai šioje temoje kaip tik ir pasakojau apie tą istoriją)
Atsakyti
Yra tikrai čia nuostabių mokytojų. Mūsų sūnus pas Iną mokėsi (dabar trečiokus ji turi), tai man ji nuostabus žmogus. Ir mažų vaikystės džiaugsmų nepamiršusi, ir nuoširdi, energinga. Deja, ne šios kartos pirmokus ji ims...
Atsakyti
Sveiki,
manau man reikia patikslinti savo nuomonę dėl Jurgos Vaitytės "netikrina pamokų". Mokytoja tikrina pamokas, tačiau reikalaudama iš vaikų nuosekliai atlikti namų darbus, pati apie nuoseklumą pamiršdavo, todėl kartais ir išgirsdavome iš vaiko "kam daryti vis tiek nepatikrins".
Pamokos matyt tikrai neįdomios, nes kartais ruošiantis testui, tenka temas mokytis iš naujo. Kiek prisiminu pas mus pirmokų vienas ar du, kituose klasėse daugiau. Labai svarbu ir klasės atmosfera, pas mus ji labai prasta (rašiau apie tai anksčiau).
Kitų laidų yra gerų mokytojų, apie tai kalba pažįstami, o apie šią mokytoją per vėlai sužinojome, kad vaikai ir anksčiau išeidavo, būtent dėl blogų klasės mokymosi rezultatų ir klasės atmosferos. Dabar jau žinau, kad nevesčiau pas ją savo vaiko ir savo pažįstamiems jos nerekomenduočiau.
Tai yra mano asmeninė nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Brite1 @ 2016 03 04, 03:03)
Sveiki,
manau man reikia patikslinti savo nuomonę dėl Jurgos Vaitytės "netikrina pamokų". Mokytoja tikrina pamokas, tačiau reikalaudama  iš vaikų nuosekliai atlikti namų darbus, pati  apie nuoseklumą pamiršdavo, todėl kartais ir išgirsdavome iš vaiko "kam daryti vis tiek nepatikrins".
Pamokos matyt tikrai neįdomios, nes kartais ruošiantis testui, tenka temas mokytis iš naujo.  Kiek prisiminu pas mus pirmokų vienas ar du, kituose klasėse daugiau. Labai svarbu ir klasės atmosfera, pas mus ji labai prasta (rašiau apie tai anksčiau).
Kitų laidų yra gerų mokytojų, apie tai kalba pažįstami, o apie šią mokytoją per vėlai sužinojome, kad vaikai ir anksčiau išeidavo, būtent dėl blogų klasės mokymosi rezultatų ir klasės atmosferos. Dabar jau žinau, kad nevesčiau pas ją savo vaiko ir savo pažįstamiems jos nerekomenduočiau. 
Tai yra mano asmeninė nuomonė.

Aciu labai uz jusu nuomone. Kaip gaila kad sie metai kai reikia rinktis is blogiausiu, o ne geriausiu.
Atsakyti
Ačiū visoms pasisakiusioms! Gal.dar kažkas savo nuomonę parašys.
Atsakyti