QUOTE(vijoleta20 @ 2015 04 25, 19:46)
Man čia panašiau į Standart dydį
Bet ir pas mus būna vienas kitas daigelis (tai per didelis, tai per mažas-juk rūšiuoja žmonės rankomis), tačiau jei šitoks didelis skirtumas kaip jūsų foto, tada pranešame daugintojui. Kiekvienoje dėžėje būna rūšiuotojos numeriukas ir daugintojas, gavęs gryžtamąjį ryšį padaro išvadas.
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2015 04 27, 12:10)
Pas save tokiu maciau
http://www.efoto.lt/.../SDC11298_2.JPG
Kaip bojingas zvimbia. brr irgi karkvabalis raso. arba jo giminaitis. Bet kirminai tai vistiek dideli ir balti.
Čia man į žiedgraužį labai panašu... Man tokiė ne kartą bėdos braškyne yra padarę. O pernai labai džiaugiausi pirmi metai žydinčia vyšnnaite... Deja kai priėjus norėjau pažiūrėt, kur taip staigiai dingo žiedeliai, aar daug susiformavo vyšnių, radau tik šakeles aplipusias šiais vabalais... vyšnių vis dar neturėjom
Papildyta:
QUOTE(anna86 @ 2015 04 25, 23:37)
O aš šiandien besikuisdama sode, va kokį "gražuolį" radau. Dydis, kaip mano nykštys. Spėju, jog tai kurklys...ane?
O jau kiek baltų riebių kirminų/lervų...

Kur tik pajudinsiu daržą, ten baltuoja. Aš kai šviežia daržininkė, tai nežinau gal taip ir turi būti. Bet pernai, tikrai tiek nebuvo. Taip laukiu, pirmo braškių derliaus. Ir taip bijau, jo nesulauksianti...
Man tai čia nelabai grambuolys. Man jie pernai iš 70 naujai pasodintų arų suėdė apie 40 arų
o kas toje vietoje buvo prieš tai? Gal pieva? Tuomet reiktų pora metų sodinti/sėti priešsėlius ir taip apnaikinti žemėje gyvenančius padarėlius

dar daug kirminų būna, kur stovėjo mėšlas ir pan.
Papildyta:
Čia gražių paveikslėlių su jais:
My Webpage