Prisiregistravau naujai, nes nenoreciau, kad mane pazintu kas. Visgi nemaloni tema. Nemaloni, bet visiskai banali... Aisku, tokiu jau prikurta simtai ir skaityt tikriausiai visoms bus nuobodu. Bet as ka tik suzinojau visa sita bjaurasti apie savo vyra ir net nezinau ka daryt, norisi "issirasyt".
Taigi. Susituoke mes 3 metai, turim vaika. Viskas buvo kaip ir neblogai, zmogus jis - neblogas, skustis labai negaliu (negalejau). Svelnus, be zalingu iprociu, geros sirdies, issilavines, apie tokius dalykus kaip rankos kilnojimai ir daiktu dauzymai isvis nekalbu. Anksciau neistikimybes neitariau (kvaisa gryna, indikaciju buvo nors vezimu vezk, bet pasitikejau). Mane jis mylejo. Manau.
Pries pora val ilindau i jo feisbuka. Pati ten anketos neturiu (nenoriu, poreikio nera), bet mes turim bendru draugu ir jis, eidamas i vonia, pakomentavo kokiu idomiu nauju foto tie draugai idejo. Ilindau paziuret (mano kompe automatiskai jo slaptazodi iveda). Foto paziurejau, ir uzkliuvo akis uz jo pasnekesio su ala kolega ar draugeliu, kur maniskis klausia, kada susimatom ir ar bus ten mergyciu. Nemaloniai nustebinta sugalvojau palandziot po kitas zinutes (ir kalta nesijauciu). Jei jau toks kvailas, kad nesugeba ju istrint, nors zino, kad as slaptazodi turiu, tai pats ir kaltas.
Taigi... Meiluzes jis neturi (Kol kas, manau. Bet aktyviai iesko). Bet dar slyksciau. Lanko prostitutes. Atvirai vienam draugeliui (tas tai tikrai kolega) savo feisbuke skundzias, kad pavargo darbe, viskas nusibodo, nebegali sulaukt kada jie susimatys ir ciuos i xxx gatve xxx mieste (kaimynininiam), nes maniskis nori gero BJ (blow job. oralinis seksas). As - gana saltas zmogus, tai nepuoliau nei i kokias asaras, nei isterija istiko, bet slykstu. Norom nenorom i galva lenda mintys (sorry uz nesvankesius), kad as jam ta pati blowj...ba dariau, o jis gal katik is prostitutes grizo, savo atauga ismaises neaisku po ka. Dabar reikes eit del ligu tikrintis ir vargas tam sunsnukiui, jei mane kazkuo uzkrete, dar nesugalvojau ka jam padarysiu, bet fantazija mano laki.
Kitose zinutese jis atvirai kabino kita savo kolege, kuri vargu ar bent pilnamete (labai jauna). Mes po kiek laiko planavom kraustytis i kita miesta, tai ji jo ir klausia ar kraustysis su zmona (manim) ar vienas. Jis sako, kad su zmona, nes sitam mieste jis nieko daugiau neturi, jam reikia kito artimo zmogaus (ilgesingas atodusis). Ir kad jis noretu pradeti gyvenima is pradziu, bet nenori likti liudnas ir vienisas (net asarele nuriedejo, koks vargselis). Tai bent mergina pasitaike normali ir pasiunte ji.
Sorry uz rasliavos ilgi. Pirmakart susiduriu su tokiu elgesiu, esu labai pasimetus. Nesu skysta, nei labai "moteriska" (is tu, kurios verkia, dreba ir pergyvena). Esu salta ir kerstinga. Noriu konkreciu patarimu, kurios susidurusios, kaip igyti dar tvirtesniu irodymu (nes visgi tik pora zinuciu, nors ir labai jau iskalbingu), o po to pazemint ji as jau pati puikiai sugebesiu, visas silpnasias vietas zinau. Ir dar, kaip susivaldyt neleptelejus nieko kuri laika. Apsimest as moku, bet tokia situacija... Bandys apkabint ir pakstelt savo prostitutinem lupom, rimtai vosiu per veida (smurto nepropaguoju, tik va isskirtiniais atvejais

Prasom nesiulyti "atsukti kita skruosta" (pamirsti) ar bandyti saugoti seima. As esu labai tiesmukas, straightforward zmogus. Nesu sventa, bet sazininga ir stengiuosi nemeluoti nei sau, nei artimiausiems. Su vyru esam snekeje ir as jam pasakiau, kad megstu laisve, nepakesiu kontroles, neatsiskaitinesiu kur ir ka veikiu, bet jis turi manim pasitiketi, nes man isdavyste yra labai zema. Jei jau kazka sutiksiu ar bus problemu su jausmais - as jam pasakysiu atvirai. Suprantu, kad skamba banaliai, bet as tokia esu. Tiesmuka. Nemuilinu, nelaputauju, neslapukauju. Kaip yra - taip ir sakau. Ir nesiruosiu keistis, net dabar. Analogiskai jam taikoma tas pats - nesu pavydi, nesniukstineju profilaktiskai, del kiekvienos pazistamos isteriju nekeliu, nelendu, nekamantineju, jei uztrunka po darbo - nepuolu trecio pasaulinio su naciu tardymo metodais taikyt. Jei su zmogum gyvenu, as juo pasitikiu. O jei jam kazkas nutiko - ateik, pasakyk, kalbesimes. As i pazadus ziuriu rimtai - pazadejau. Jis irgi pazadejo. Ir sulauze. Lauze turbut daug kartu, bet tai nesvarbu, isdavystes as nesvarstysiu ir neatleisiu, jokie pasiteisinimai man neidomus. O seimos as negriausiu, nes jokios seimos su vyru, kuris perka moteris uz pinigus, but nei galejo, nei gali.
Aciu uz demesi.