Įkraunama...
Įkraunama...

Dar viena višta

Labas vakaras (rytas?), mamytes. Iskart sorry, kad be lietuvisku raidziu, niekaip neprisiruosiu klaviaturos susitvarkyt. Gyvenu UK.

Prisiregistravau naujai, nes nenoreciau, kad mane pazintu kas. Visgi nemaloni tema. Nemaloni, bet visiskai banali... Aisku, tokiu jau prikurta simtai ir skaityt tikriausiai visoms bus nuobodu. Bet as ka tik suzinojau visa sita bjaurasti apie savo vyra ir net nezinau ka daryt, norisi "issirasyt".

Taigi. Susituoke mes 3 metai, turim vaika. Viskas buvo kaip ir neblogai, zmogus jis - neblogas, skustis labai negaliu (negalejau). Svelnus, be zalingu iprociu, geros sirdies, issilavines, apie tokius dalykus kaip rankos kilnojimai ir daiktu dauzymai isvis nekalbu. Anksciau neistikimybes neitariau (kvaisa gryna, indikaciju buvo nors vezimu vezk, bet pasitikejau). Mane jis mylejo. Manau.

Pries pora val ilindau i jo feisbuka. Pati ten anketos neturiu (nenoriu, poreikio nera), bet mes turim bendru draugu ir jis, eidamas i vonia, pakomentavo kokiu idomiu nauju foto tie draugai idejo. Ilindau paziuret (mano kompe automatiskai jo slaptazodi iveda). Foto paziurejau, ir uzkliuvo akis uz jo pasnekesio su ala kolega ar draugeliu, kur maniskis klausia, kada susimatom ir ar bus ten mergyciu. Nemaloniai nustebinta sugalvojau palandziot po kitas zinutes (ir kalta nesijauciu). Jei jau toks kvailas, kad nesugeba ju istrint, nors zino, kad as slaptazodi turiu, tai pats ir kaltas.

Taigi... Meiluzes jis neturi (Kol kas, manau. Bet aktyviai iesko). Bet dar slyksciau. Lanko prostitutes. Atvirai vienam draugeliui (tas tai tikrai kolega) savo feisbuke skundzias, kad pavargo darbe, viskas nusibodo, nebegali sulaukt kada jie susimatys ir ciuos i xxx gatve xxx mieste (kaimynininiam), nes maniskis nori gero BJ (blow job. oralinis seksas). As - gana saltas zmogus, tai nepuoliau nei i kokias asaras, nei isterija istiko, bet slykstu. Norom nenorom i galva lenda mintys (sorry uz nesvankesius), kad as jam ta pati blowj...ba dariau, o jis gal katik is prostitutes grizo, savo atauga ismaises neaisku po ka. Dabar reikes eit del ligu tikrintis ir vargas tam sunsnukiui, jei mane kazkuo uzkrete, dar nesugalvojau ka jam padarysiu, bet fantazija mano laki.

Kitose zinutese jis atvirai kabino kita savo kolege, kuri vargu ar bent pilnamete (labai jauna). Mes po kiek laiko planavom kraustytis i kita miesta, tai ji jo ir klausia ar kraustysis su zmona (manim) ar vienas. Jis sako, kad su zmona, nes sitam mieste jis nieko daugiau neturi, jam reikia kito artimo zmogaus (ilgesingas atodusis). Ir kad jis noretu pradeti gyvenima is pradziu, bet nenori likti liudnas ir vienisas (net asarele nuriedejo, koks vargselis). Tai bent mergina pasitaike normali ir pasiunte ji.

Sorry uz rasliavos ilgi. Pirmakart susiduriu su tokiu elgesiu, esu labai pasimetus. Nesu skysta, nei labai "moteriska" (is tu, kurios verkia, dreba ir pergyvena). Esu salta ir kerstinga. Noriu konkreciu patarimu, kurios susidurusios, kaip igyti dar tvirtesniu irodymu (nes visgi tik pora zinuciu, nors ir labai jau iskalbingu), o po to pazemint ji as jau pati puikiai sugebesiu, visas silpnasias vietas zinau. Ir dar, kaip susivaldyt neleptelejus nieko kuri laika. Apsimest as moku, bet tokia situacija... Bandys apkabint ir pakstelt savo prostitutinem lupom, rimtai vosiu per veida (smurto nepropaguoju, tik va isskirtiniais atvejais smile.gif. O paskui, neuzilgo, as ir kraustysiuos i kita miesta kaip ir planavau. Viena su vaiku, paliksiu ji plastakems.

Prasom nesiulyti "atsukti kita skruosta" (pamirsti) ar bandyti saugoti seima. As esu labai tiesmukas, straightforward zmogus. Nesu sventa, bet sazininga ir stengiuosi nemeluoti nei sau, nei artimiausiems. Su vyru esam snekeje ir as jam pasakiau, kad megstu laisve, nepakesiu kontroles, neatsiskaitinesiu kur ir ka veikiu, bet jis turi manim pasitiketi, nes man isdavyste yra labai zema. Jei jau kazka sutiksiu ar bus problemu su jausmais - as jam pasakysiu atvirai. Suprantu, kad skamba banaliai, bet as tokia esu. Tiesmuka. Nemuilinu, nelaputauju, neslapukauju. Kaip yra - taip ir sakau. Ir nesiruosiu keistis, net dabar. Analogiskai jam taikoma tas pats - nesu pavydi, nesniukstineju profilaktiskai, del kiekvienos pazistamos isteriju nekeliu, nelendu, nekamantineju, jei uztrunka po darbo - nepuolu trecio pasaulinio su naciu tardymo metodais taikyt. Jei su zmogum gyvenu, as juo pasitikiu. O jei jam kazkas nutiko - ateik, pasakyk, kalbesimes. As i pazadus ziuriu rimtai - pazadejau. Jis irgi pazadejo. Ir sulauze. Lauze turbut daug kartu, bet tai nesvarbu, isdavystes as nesvarstysiu ir neatleisiu, jokie pasiteisinimai man neidomus. O seimos as negriausiu, nes jokios seimos su vyru, kuris perka moteris uz pinigus, but nei galejo, nei gali.

Aciu uz demesi.
Atsakyti
labai man patiko jusu poziuris ir mintys. Didziausia pagarba drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei zinot kaip atkersyt ir silpnasias vietas tai rasit buda ir daugiau purvo surinkti biggrin.gif
Uzuojauta, bet smagu skaityt, kad puikiai laikotes, as pagalvojus taip pat negaleciau gyvent kartu del tos pacios lakios fantazijos doh.gif ir aisku pasitiketi jei negali, tai nera ir gyvenimo.
Stiprybes, belieka kopijuoti zinutes, nes jis istrins jas anksciau ar veliau mirksiukas.gif dar galit susikurti netikra profili, bet realiai atrodanti ir pati pasirasineti g.gif
Atsakyti
Nu....nu ir gerai.
Atsakyti
Skaityti visai nebuvo nuobodu. Geriausia tema, kokia as esu radus sitame skyriuje. Su nenusakomai fantastisku autoironisku temos pavadinimu.
Patarimu as jums negaliu duoti, bet palinkesiu stiprybes ir sekmes 4u.gif
Atsakyti

As esu labai tiesmukas, straightforward zmogus. Nesu sventa, bet sazininga ir stengiuosi nemeluoti nei sau, nei artimiausiems. Su vyru esam snekeje ir as jam pasakiau, kad megstu laisve, nepakesiu kontroles, neatsiskaitinesiu kur ir ka veikiu, bet jis turi manim pasitiketi, nes man isdavyste yra labai zema. Jei jau kazka sutiksiu ar bus problemu su jausmais - as jam pasakysiu atvirai. Suprantu, kad skamba banaliai, bet as tokia esu. Tiesmuka. Nemuilinu, nelaputauju, neslapukauju. Kaip yra - taip ir sakau. Ir nesiruosiu keistis, net dabar. Analogiskai jam taikoma tas pats - nesu pavydi, nesniukstineju profilaktiskai, del kiekvienos pazistamos isteriju nekeliu, nelendu, nekamantineju, jei uztrunka po darbo - nepuolu trecio pasaulinio su naciu tardymo metodais taikyt. Jei su zmogum gyvenu, as juo pasitikiu. O jei jam kazkas nutiko - ateik, pasakyk, kalbesimes. As i pazadus ziuriu rimtai - pazadejau. Jis irgi pazadejo. Ir sulauze. Lauze turbut daug kartu, bet tai nesvarbu, isdavystes as nesvarstysiu ir neatleisiu, jokie pasiteisinimai man neidomus. O seimos as negriausiu, nes jokios seimos su vyru, kuris perka moteris uz pinigus, but nei galejo, nei gali.

Aciu uz demesi.
[/quote]
Tuomet linkiu elgtis kaip tiesmukas,saziningas,nemeluojantis,principingas,nuslapukaujantis,nemuilinantis,nelaputaujantis,neitarinejantis ,nezeminantis artimuju Zmogus elgiasi...islik tvirta
Atsakyti
QUOTE(Velus.Metas @ 2015 05 07, 05:56)
1. Noriu konkreciu patarimu, kurios susidurusios, kaip igyti dar tvirtesniu irodymu (nes visgi tik pora zinuciu, nors ir labai jau iskalbingu), o po to 2. pazemint ji as jau pati puikiai sugebesiu, visas silpnasias vietas zinau. Ir dar, kaip susivaldyt neleptelejus nieko kuri laika.  Apsimest as moku, bet tokia situacija... Bandys apkabint ir pakstelt savo prostitutinem lupom, rimtai vosiu per veida (smurto nepropaguoju, tik va isskirtiniais atvejais smile.gif. O paskui, neuzilgo, as ir kraustysiuos i kita miesta kaip ir planavau. Viena su vaiku, paliksiu ji plastakems.

Prasom nesiulyti "atsukti kita skruosta" (pamirsti) ar bandyti saugoti seima. 3. As esu labai tiesmukas, straightforward zmogus. Nesu sventa, bet sazininga ir stengiuosi nemeluoti nei sau, nei artimiausiems. Su vyru esam snekeje ir as jam pasakiau, kad megstu laisve, nepakesiu kontroles, neatsiskaitinesiu kur ir ka veikiu, bet jis turi manim pasitiketi, nes man isdavyste yra labai zema. Jei jau kazka sutiksiu ar bus problemu su jausmais - as jam pasakysiu atvirai. Suprantu, kad skamba banaliai, bet as tokia esu. Tiesmuka. Nemuilinu, nelaputauju, neslapukauju. Kaip yra - taip ir sakau. Ir nesiruosiu keistis, net dabar. Analogiskai jam taikoma tas pats - nesu pavydi, nesniukstineju profilaktiskai, del kiekvienos pazistamos isteriju nekeliu, nelendu, nekamantineju, jei uztrunka po darbo - nepuolu trecio pasaulinio su naciu tardymo metodais taikyt. Jei su zmogum gyvenu, as juo pasitikiu. O jei jam kazkas nutiko - ateik, pasakyk, kalbesimes. As i pazadus ziuriu rimtai - pazadejau. Jis irgi pazadejo. Ir sulauze. 3. Lauze turbut daug kartu, bet tai nesvarbu, isdavystes as nesvarstysiu ir neatleisiu, jokie pasiteisinimai man neidomus. O seimos as negriausiu, nes jokios seimos su vyru, kuris perka moteris uz pinigus, but nei galejo, nei gali.

Aciu uz demesi.

Tiesmukiškumas ir sugebėjimas apsimetinėt nelabai tarpusavyje derančios savybės lotuliukas.gif
1. Kokių dar įrodymų Jums reikia, "malonumo" užtikti vyrą lovoje su kita?
2. Vyras jus pažemino, eidamas pas prostitutes, tai kuo Jūs nuo jo skiriatės, jei trokštate jam atsilyginti tuo pačiu, ir ko tuo norite pasiekti?
3. Tai kaip įsivaizduojat tokį gyvenimą kartu, jei atleist neatleisit, bet šeimos negriausit? Nešnekėsit, keršysit jam? Kažkaip neįsivaizduoju tokios situacijos, tai ir patarti nėra ko.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2015 05 07, 10:27)
Tiesmukiškumas ir sugebėjimas apsimetinėt nelabai tarpusavyje derančios savybės  lotuliukas.gif
2. Vyras jus pažemino, eidamas pas prostitutes, tai kuo Jūs nuo jo skiriatės, jei trokštate jam atsilyginti tuo pačiu, ir ko tuo norite pasiekti?
3. Tai kaip įsivaizduojat tokį gyvenimą kartu, jei atleist neatleisit, bet šeimos negriausit? Nešnekėsit, keršysit jam? Kažkaip neįsivaizduoju tokios situacijos, tai ir patarti nėra ko.

2. O kas sake, kad atsilygins tuo paciu? Ir kaip galima sitoje situacijoje tai padaryti? Nueiti pas zigolo? biggrin.gif.
3. Sis klausimas iskilo, nes neatidziai perskaitet teksta. Tai padesiu:

QUOTE(Velus.Metas @ 2015 05 07, 04:56)
O paskui, neuzilgo, as ir kraustysiuos i kita miesta kaip ir planavau. Viena su vaiku, paliksiu ji plastakems.

Prasom nesiulyti "atsukti kita skruosta" (pamirsti) ar bandyti saugoti seima.

Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2015 05 07, 11:27)
Tiesmukiškumas ir sugebėjimas apsimetinėt nelabai tarpusavyje derančios savybės  lotuliukas.gif

Neradot jau prie ko prikibti cool.gif Kiekvienas žmogus moka suvaidinti, jei to reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Velus.Metas @ 2015 05 07, 04:56)

Dabar jūsų žodžiais kalba skausmas. Patarimų kaip sekti ir keršyti neduosiu, nes įrodymų jūs jau turit pakankamai, o kerštaudama įliptumėt į tą patį (jei ne bjauresnį) purvą kaip ir jis.

Naudingiau būtų jums dabar pabūti vienai, išvažiuoti bent savaitei, kol skausmas aprims ir sugebėsit į viską pažvelgti ramiau. Paklausti savęs ar vis dar mylite tą žmogų. Nes rašėt, kad vyras geras, o kurdama šeimą tikriausiai ir mylėjote jį. Ir rašėt, kad jautėtės mylima, nors tuo tarpu jums nežinant jis pas prostitutes vaikščiojo. Vadinas objektyviai žvelgiant su tarpusavio santykiais ir meile viskas kaip ir gerai? Ir tik jums spręsti, ar sugebėtumėt ir norėtumėt pabandyt saugot šeimą, bet spręsti tai geriau kai aprimsit.

Poros santykiai sudėtingas dalykas, reikėtų apmąstyti ir savo elgesį. Nesakau, kad tai jūsų kaltė, bet tam kas atsitinka būna priežastys vienokios ar kitokios. Ar jūsų vyras ir prieš santuoką taip elgėsi? Jei taip - vadinasi jo niekada nepažinojote ir apsigavot. Jei ne - pagalvokit kodėl taip atsitiko, gal galėjot užkirsti tam kelią? Sakau ne dėl to, kad raginu atleisti, o tam, kad ateityje nepatirtumėt tokių nusivylimų, kad ir su kitu žmogum gyvensit. Ir pastudijuokit BJ techniką mirksiukas.gif Skamba ironiškai, bet aš rimtai smile.gif Jūsiškis ėjo pas prostitutes dėl gero BJ, vadinas su jumis jam tas nebuvo gerai...

p.s. šiaip jau durnas vyras biggrin.gif Negana to, kad yra beviltiškas - perka prostitutes užuot sugebėjęs susirasti melužių, bet dar ir nesivargina žinučių ištrint, žinodamas, kad žmona prieigas prie anketos turi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 05 07, 10:38)
2. O kas sake, kad atsilygins tuo paciu? Ir kaip galima sitoje situacijoje tai padaryti? Nueiti pas zigolo? biggrin.gif.

Koks skirtumas ar tuo pačiu? Kerštas yra žema bet kuriuo atveju, lygiai taip kaip ir išdavystė.
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 05 07, 11:07)
Naudingiau būtų jums dabar pabūti vienai, išvažiuoti bent savaitei, kol skausmas aprims ir sugebėsit į viską pažvelgti ramiau. Paklausti savęs ar vis dar mylite tą žmogų. Nes rašėt, kad vyras geras, o kurdama šeimą tikriausiai ir mylėjote jį. Ir rašėt, kad jautėtės mylima, nors tuo tarpu jums nežinant jis pas prostitutes vaikščiojo. Vadinas objektyviai žvelgiant su tarpusavio santykiais ir meile viskas kaip ir gerai? Ir tik jums spręsti, ar sugebėtumėt ir norėtumėt pabandyt saugot šeimą, bet spręsti tai  geriau kai aprimsit.

Poros santykiai sudėtingas dalykas, reikėtų apmąstyti ir savo elgesį. Nesakau, kad tai jūsų kaltė, bet tam kas atsitinka būna priežastys vienokios ar kitokios. Ar jūsų vyras ir prieš santuoką taip elgėsi? Jei taip - vadinasi jo niekada nepažinojote ir apsigavot. Jei ne - pagalvokit kodėl taip atsitiko, gal galėjot užkirsti tam kelią? Sakau ne dėl to, kad raginu atleisti, o tam, kad ateityje nepatirtumėt tokių nusivylimų, kad ir su kitu žmogum gyvensit. Ir pastudijuokit BJ techniką mirksiukas.gif  Skamba ironiškai, bet aš rimtai smile.gif Jūsiškis ėjo pas prostitutes dėl gero BJ, vadinas su jumis jam tas nebuvo gerai...

p.s. šiaip jau durnas vyras biggrin.gif  Negana to, kad yra beviltiškas - perka prostitutes užuot sugebėjęs susirasti melužių, bet dar ir nesivargina žinučių ištrint, žinodamas, kad žmona prieigas prie anketos turi doh.gif

1.Vyras geras, tik vaiksto pas prostitutes, taciau neziurint to - santykiai puikus ir vyrauja visiska harmonija biggrin.gif.
2.Kai vyras suzinos apie jusu meiluzi pabandykit jam irgi pasakyt, kad objektyviai zvelgiant santykiai tai geri.
3.Ir taip, del geros BJ technikos isvis galima nueiti su vyru pas prostitute kartu ir paziureti kaip ana daro, kad gerai ismoktu ir vyras pas plastakes nebegriztu.
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 05 07, 11:38)
3. Sis klausimas iskilo, nes neatidziai perskaitet teksta. Tai padesiu:

2. Ką aš žinau, gal kaip nors kitaip, autorė nekonkretizavo:
o po to pazemint ji as jau pati puikiai sugebesiu

3. Skaičiau, taip pat ir šitą:
O seimos as negriausiu, nes jokios seimos su vyru, kuris perka moteris uz pinigus, but nei galejo, nei gali.

Įsivaizduoju, kad temos autorė norėjo pasakyti, jog šeima, kadangi vyras ją išdavė, niekada ir neegzistavo, todėl nėra ką griauti. Ir kad ji ketina, pasiėmusi vaiką, išvažiuoti gyventi kitur. Tačiau, kaip suprantu, jie yra oficialiai susituokę, todėl juridiškai visgi yra šeima ir išliks, net ir jai išvažiavus kitur, šeima. Išvažiuoti su vaiku kažkur kitur, nesusitvarkius skyrybų, nesusitvarkius paramos vaikui iš vyro pusės, mano galva, tik kenkimas sau pačiai, o vyrui atrišant rankas, nes jis tokiu būdu galės rinktis padėti žmonai finansiškai, ar ne. Temos autorei, nori nenori, teks tvarkytis skyrybų dokumentus arba bent jau tartis su vyru dėl vaiko išlaikymo, tėvo susitikimų su vaiku, turto pasidalinimo ir t.t. Kažkaip neįsivaizduoju, kaip tai galima padaryti, nešnekant, nebendraujant su vyru, nepaisant to, kad prieš žmoną jis labai nusikaltęs.
Atsakyti