QUOTE(Regila @ 2015 08 30, 09:08)
Pusantros normos padariau žalių aštrių paprikų su saldžiomis, svogūnu, 6proc actu. Ten tik pašildomas actas, kad jame tirptų cukrus, druska. Užpilama daržovės. Palaikoma 12val šaldytuve. Sudėstoma į stiklainiukus, užpilama skysčiu. Dar parą šaldytuve, o paskui puikiai laikosi rūsyje, net virtuvinėje spintelėje.
Paprikas suvalgom, o skystį, kuris tampa įvairių skonių ir aštrumų- ant žalių salotų (dažniausiai žalio kopūsto, pekino kopūsto ar aisbergo salotų.
Pernai gal 4 normas dariau sau, 2 mamai. Išgaravo viskas "ore". Namie tai sūnus prasisuko.
Paprikas suvalgom, o skystį, kuris tampa įvairių skonių ir aštrumų- ant žalių salotų (dažniausiai žalio kopūsto, pekino kopūsto ar aisbergo salotų.
Pernai gal 4 normas dariau sau, 2 mamai. Išgaravo viskas "ore". Namie tai sūnus prasisuko.
Labai sudomino receptas... Gal galite parasyti tiksliau, cia tik actu uzpilama ar kaip?
Ir dar gal kas parasytu, kazkada anksciau skaiciau, bet neissisaugojau recepto, kur cielas nedideles paprikas tokias kaip Hamik konservuoja, o paskui lyg tai idaro suriu a pan.