Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti praeitį?

QUOTE(Poli1 @ 2006 07 14, 18:02)
Claude de Milleville "10 laimės įsakymų". Ten parašyta viskas kas ir taip žinoma, tik jau mums patiems pamiršta, t.y. apie tai, kad pilka diena nušvistų tūkstančiu spalvų.

Kartais gal ir nieko tokias knygas paskaitineti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 07 14, 19:49)
Kartais gal ir nieko tokias knygas paskaitineti g.gif

tikrai faina. pati turiu keleta tokio tipo knygu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 07 14, 20:56)
tikrai faina. pati turiu keleta tokio tipo knygu...  thumbup.gif

Tik, kad dabar prie tu knygu ner kada prisesti, nes sergu sm manija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 07 14, 21:08)
Tik, kad dabar prie tu knygu ner kada prisesti, nes sergu sm manija lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
is manes tai irgi jau mama juokiasi, kad susirgau internetine liga biggrin.gif
sako - jis isiskverbe i tave negriztamai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 07 15, 17:33)
lotuliukas.gif
is manes tai irgi jau mama juokiasi, kad susirgau internetine liga biggrin.gif
sako - jis isiskverbe i tave negriztamai lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O man mama sako: uzsiimi cia vaikiskais zaidimais doh.gif lotuliukas.gif jai vis atrodo, kad kompas, tai tik zaidimams tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 07 14, 21:08)

Man truputį paprasčiau, aš į darbą važinėjuos valdišku autobusu, tad knygas skaitau stotelėse. Kartais jei knyga labai įdomi, tai į stotelę ateinu anksčiau biggrin.gif Dar skaitau gulėdama vonioje ir valgydama, kai nebūna šalia vaiko, o per tv nieko nerodo
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 07 16, 19:55)
Man truputį paprasčiau, aš į darbą važinėjuos valdišku autobusu, tad knygas skaitau stotelėse. Kartais jei knyga labai įdomi, tai į stotelę ateinu anksčiau  biggrin.gif Dar skaitau gulėdama vonioje ir valgydama, kai nebūna šalia vaiko, o per tv nieko nerodo

as tai jei zinau, kad teks visuomeniniu transportu vaziuot, dazniausiai irgi imu kokia knyga paskaityt.
siaip valgant negerai skaityt - suvalgysi savo atminti. taip senoliai sako.
o kad vonioj skaitytu kas, tai dar negirdejau biggrin.gif
Atsakyti
O tai ką tada veikti vonioj g.gif Aš prisileidžiu karšto vandens su putom, prisipilu eterinio aliejaus, kartais smilkalų ir įsirangiusi kokiai valandikei paskaitau romaną. Atsipalaidavimas thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 07 16, 19:55)
Man truputį paprasčiau, aš į darbą važinėjuos valdišku autobusu, tad knygas skaitau stotelėse. Kartais jei knyga labai įdomi, tai į stotelę ateinu anksčiau  biggrin.gif

O as kai i Vilniu nuvarau, tai vazinejuos mikriukais lotuliukas.gif O dabar kai vaziavom su masina i Vilniu tai irgi buvau isijungusi kompa doh.gif

QUOTE(leliux @ 2006 07 16, 19:59)
o kad vonioj skaitytu kas, tai dar negirdejau biggrin.gif

As irgi megeja paskaityti vonioje, kartais ir kryziazodzius pasprendziu, ir tulike pas mus visada guli zurnaliukas "Zmones" biggrin.gif

QUOTE(Poli1 @ 2006 07 16, 20:06)
O tai ką tada veikti vonioj  g.gif Aš prisileidžiu karšto vandens su putom, prisipilu eterinio aliejaus, kartais smilkalų ir įsirangiusi kokiai valandikei paskaitau romaną. Atsipalaidavimas  thumb_yello.gif

Aha ir man taip patinka thumbup.gif
Atsakyti
Na tulike man dar neteko skaityt. Tačiau pas sesute tulike guli knygos, mat tie vyrai ten ir skaito romanus. Tai kai aš pas ją nueinu, prisiliuobiam, tad nuėjus į tuliką pastoviai pavartau jų ten padėtas knygas, mat užtenka išgerti butelį alaus ir aš į tuliką pradedu dažnai varyt, o kad laikas neprailgtų, perskaitau knygų pavadinimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2006 07 16, 20:23)
Na tulike man dar neteko skaityt. Tačiau pas sesute tulike guli knygos, mat tie vyrai ten ir skaito romanus. Tai kai aš pas ją nueinu, prisiliuobiam, tad nuėjus į tuliką pastoviai pavartau jų ten padėtas knygas, mat užtenka išgerti butelį alaus ir aš į tuliką pradedu dažnai varyt, o kad laikas neprailgtų, perskaitau knygų pavadinimus  biggrin.gif

O mes tai abu megejai paskaitaliot, kai einam ilgesniam laikui i tulika lotuliukas.gif ir kai kurie draugai patenkinti lieka, kai pamato zurnaliuka, o kiti pazvengia.
Taip, kad del skonio nesigincijama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 16 liepos 2006 - 19:26
Štai kiek yra būdų paskaitinėt knygas, o jūs jau sakot laiko tam nėr biggrin.gif
Atsakyti