Sveikutes
Vakar gaminau pagal
joljo receptuką. Išėjo

puikiai įvertino MB ir draugė, kuri svečiavosi. Išėjo purus ir laaabai skanus
VARŠKĖS APKEPAS
500 gr riebios varškės
1/2 st. pieno
1/2 st. manų
3 kiaušiniai
3 v.š. cukraus
druskos, vanilės razinų.
Labai svarbu viską dėti iš eilės: manus užpilam pienu ir palaikom 15 min. Po to varškę, trynius, cukrų, druską sudedam ir miksuojam. pačiam gale išplaktus baltymus.(Ir likusius priedus).
ačiū už receptuką
Papildyta:
QUOTE(Lori @ 2009 02 22, 17:26)
Sita zele grietineles skonio yra geras dalykas. Mano mama ja naudoja zele ziedui (tortui). Deda sluoksniais keliu spalvu zele, ir butina sita balta. I grietineles skonio zele ipila truputi grietineles (maziau vandens). Tiesa i ta zele (i visu spalvu sluoksnius po truputi) deda konservuotu persiku ir buna laaabai skanu bei nekaloringa

ir dar spalvingai graziai atrodo ant stalo. Cia ne i tema prie varskes patiekalu, bet gal kam tiks tokia ideja.