Sveiki skyrelio lankytojai ir dalyviai,

esu šio skyrelio moderatorė.

Skyrelio taisyklės:

1. Labai prašome temų pavadinimus rašyti tik LIETUVIŠKU šriftu (š, ž, į, ė, ą ir kt.), nenaudoti vien didžiųjų raidžių.

2. Prieš paskelbdami naują temą, pasinaudokite "Paieška" ir patikrinkite, ar anksčiau nebuvo užvesta panaši tema. Taip išvengsime daugybės vienodų temų, sukaupsime vienoje vietoje daugiau patirties bei patarimų.

3. Komercija forume draudžiama, todėl bet kokios komercinio/ platinimo/ reklaminio pobūdžio žinutės (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/ avatare/ pavadinime ir paraše) bus netoleruojamos ir šalinamos. Asmeniniams, nekomerciniams skelbimams yra skirta forumo skiltis "Skelbimų lenta".

4. Draudžiama - šiukšlinti/talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.

5. Dėl citavimo: stenkimės cituoti taip, kad citata neužimtų didžiosios dalies žinutės. Paprastai juk atsiliepiama į vieną ar kitą mintį nario žinutėje, todėl vertėtų citatą tumpinti. Nėra prasmės cituoti keliasdešimties eilučių žinutę tik tam, kad didelės citatos apačioje parašytumėte: "Pritariu", "Jėga " ir pan. Tokios žinutės laikomos SPAM'u ir bus trinamos be perspėjimo.

6. Draudžiama cituoti daugiau negu vieną nuotrauką. Įkeliamų nuotraukų dydis turi neviršyti 640x480 taškų.

7. Būkime tolerantiški. Forumas yra naudingas tuo, kad jame lankosi įvairiausių pažiūrų žmonės. Gerbkime kito nuomonę, net jei ji nesutampa su mūsų.


Neužmirškime: švaru ten, kur nešiukšlinama. Mes patys kuriame savo virtualaus gyvenimo aplinką. Būkime tvarkingi.
Tvarką Forume prižiūri moderatorės ir administratorės. Moderatorės prižiūri atskirus skyrelius ir gali redaguoti, šalinti žinutes, uždaryti/trinti/perkelti temas tik savo skyrelyje. Atminkite, kad mes esame tokie patys dalyviai, kaip ir jūs, tik turime papildomų pareigų.

Pastebėjus įžeidinėjimus ar taisyklių pažeidimus - praneškite man.
Smagaus bendravimo!
Jolete