Įkraunama...
Įkraunama...

Rimtos priemonės odos defektams šalinti

QUOTE(briukele @ 2017 02 28, 14:58)
Po pusės metų vėl susileidau botulino į paakius, nors gydytoja sakė, kad dar galima palaukt...O dėl kaktos - su botulinu kakta atrodė lygesnė bet jausmas kaip akmeniu suspausta - nepatiko man unsure.gif ..Ir dar kažkokie nevalingi "tikai" buvo atsiradę. Gal dėl suspaustų mimikos nervų...Vienžo, dabar hialurono suleido man į kaktą...gal ir nieko bus  ax.gif Nors mėlynės didžiausios po procedūros, bet jau praėjo.


Esu girdėjusi apie tokius pojučius kaip „tarsi plyta ant kaktos uždėta” susileidus botulino, bet man nieko panašaus nebuvo,ir antakius galėjau kilnoti, jokių pašalinių pojučių, išskyrus pasikeitusi vaizdą smile.gif na ir ta nesėkmę su akim, kuri praėjo po trijų savaičių kažkur, galbūt padėjo kažkiek homeopatiniai lašiukai, kuriuos kelias dienas pavartojau. Galbūt čia priklauso nuo suleisto kiekio, o gal ir vietų smile.gif
Atsakyti
Dariausi frakcinio atjauninimo procedūrą CO2 lazeriu. Rezultatas tikrai buvo labai geras. Jau praėjo 5 metai, reikia kartot, nesirįžtu vis, nes gijimas ilgas, visą savaitę negalėjau žmonėm rodytis. Bet rudenį tikrai tikrai kartosiu ax.gif
Atsakyti
Noriu lazeriu pasalinti nuo veido kelias nedideles pigmentines demes. Is niekur nieko jos pas mane atsirado..
Taciau tiek daug kliniku meta internete,nezinau kuria ir pasirinkti. Gal kazka parekomenduoti galetumete?smile.gif Vilniuje arba Kaune.

O gal kazkas ir naikinosi pigmentines demes? Domintu gijimo procesas,ar galima eiti i darba,neatrodo veidas kazkuri laika baisus ar pan? Kiek sumokejote? Kiek proceduru reikia?
Atsakyti