QUOTE(Povila$ @ 2008 08 10, 12:39)
Manau niekad jum ir nesigaus kaip picerijose, nes ten kepa picas ant akmeninio pado

Man paprasta minksta tesla gaunasi is
pieno, miltu, mieliu,
margarino, cukraus ir druskos.
Galiu isduoti paslaplti, jog is tokios teslos ir picerijose picas kepa. Labai paprasta tiesiog pasildai koki 200ml pieno su valguomuoju saustu cukraus, dedi mieles, paluaki 10min kol pradeda burbuliuoti, maisai miltus ir kai tesla jau vos maisoma dedi margarino, negaud apie 10-15g, ir vel idedi truputi miltu ir maisai kol vos maisosi saukstu. Dedam, kad pakitu apie 1val, tada minkom kol prie ranku nelimpa - kuo ilgiau minkysit tuo skanesne tesla bus, ir i pabaiga beriam druskos pagal skoni . Na po to iskociojam ir paliekam 10min pakilti, o tada jau dedam visus norimu igredientus. Skardos apacia aptepam tirpintu margarinu, taip pat ir picos virsu. O toliau jau kaip kas nori
nu labas!

as dirbau vienoje didziausiu piceriju. tai ten TIKRAI jokio pieno ir jokio margarino i tesla nededa!! Miltai,
vanduo, alyvu aliejus, druska, cukrus. VISKAS! O pado skanumas dar ir tame, kad ta tesla ne kocioja, o suka rankomis per stalo kampa. Ji buna labai labai plonyte. Aisku, niekas nelaukia, kol pakils padas

Ir dar nemaziau svarbu, kad krosnis ikaitinta buna vos ne iki 300 laipsniu. Taigi, namie uzkaitinam orkaites iki maximumo ir kepame pica ant auksciausios lentyneles, skardos niekuo netepliojame...