Įkraunama...
Įkraunama...

Šetlando aviganiai / Šelčiai

Sena tema

smile.gif
Atsakyti
Ar šiuo metu niekas nelaukia šelčių vados?
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2015 07 03, 23:47)
Ar šiuo metu niekas nelaukia šelčių vados?


Yra veislyne Arcus Spalvos:
https://www.facebook...amp;pnref=story
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2015 07 05, 13:52)

Jau visus pardavė 4u.gif , bet jau greitai bus nauja vada bigsmile.gif ...
Atsakyti
Nauja vada:
https://www.facebook...821765047945065
Atsakyti
Jei ieskot suns veisimui ir parodom rinkciausi labai atsargiai ir nepuolant aklai. Labai daug selciu bailiu, smulkiu, net per smulkiu.
Atsakyti
Nagi, pasirodykite kas su savo šeltukais, o tai temoje seniai niekas nerašė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2015 08 24, 18:09)
Nagi, pasirodykite kas su savo šeltukais, o tai temoje seniai niekas nerašė  4u.gif

Deja deja, šeltukų mažai... Nors yra dar šiek tiek bigsmile.gif . Pati vaikštau į susiėjimus ir susitikimus, tai galiu tvirtai pasakyti kad gerai paieškojus galima rasti šelčių mirksiukas.gif . Nežinau ar galiu kelti kitų šuniukų foto ( nors mano fb galite jas visas pamatyti, jei kas dar neišsiaiškinot, rašykit AŽ ) , nelabai noriu prisivirti vėl košės unsure.gif .
Keliu mūsų fotkes wub.gif user posted image
http://www.part.lt/i...cd1136e1340.jpg
P.S. Mes nenuobodžiaujame! Vaikštom į susitikimus, į susiėjimus ir net į kursus. Jau pasiekėm tokį dalyką, kad vaikščiojam viešose vietose BE PAVADĖLIO ! thumbup.gif
Atsakyti
Na mano svajonė turėti šeimoje vėl šeltuką wub.gif Ieškau, dairausi, bet nerandu to vienintelio, kadangi riboja finansai (kalbu apie tai, kad šelčiai paprastai parduodami tik su dokumentais, man tas visai nebūtina, nes noriu tik draugo, šeimos nario namams, o ne parodoms smile.gif O kai pagalvoji, kiek daug šunelių, kuriems reikia namų...
Atsakyti
Parduodamas šeltukas
Veislynas „Sielos Draugas“ parduoda gražų trispalvį šelčiuką. Šuniukas labai gero charakterio, žaismingas, puikiai žino, kas yra laukas. Gimęs 2015.08.26
Abu šuniuko tėveliai gero temperamento, nebaikštūs. Mama – Flyland So Perfect (Nikita) atkeliavus iš Latvijos. Ji puikiai rodosi parodose, yra LT, LV, BLR jaunimo čempionė, taip pat LT, LV čempionė. Dalyvauja šunų vikrumo – agility varžybose. Taip pat įvairiose miesto šventėse atstovauja „Rekso“ dresūros mokyklą ir džiugina žmones savo triukais.
Šuniuko tėtis – Dippersmoor Dark Mirage (Bumeris) kilęs iš Anglijos, gyvena Maskvoje. Bumeris parodų asas – Interčempionas ( Jo sąskaitoje RUS, FIN, EE, LT,LV, BALT CH.).
Šuniukas su kilmės dokumentais, pagal amžių paskiepytas bei socializuotas. „Rekso“ mokykla suteiks visokeriopą pagalbą auginimo, auklėjimo klausimais.

Tel +37062609506, daugiau nuotrauku ir informacijos facebooke https://www.facebook...v...3150&type=3
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2015 10 16, 14:43)
Na mano svajonė turėti šeimoje vėl šeltuką  wub.gif Ieškau, dairausi, bet nerandu to vienintelio, kadangi riboja finansai (kalbu apie tai, kad šelčiai paprastai parduodami tik su dokumentais, man tas visai nebūtina, nes noriu tik draugo, šeimos nario namams, o ne parodoms smile.gif O kai pagalvoji, kiek daug šunelių, kuriems reikia namų...

Puiku smile.gif . Tikrai nesigailiu įsigijus tokio nuostabaus šuns 4u.gif . Jo dėka tiek susiradau daug bendraminčių, vaikštom į susitikimus, dabar turim tiek daug draugų ax.gif . Šetlando aviganiai išties yra nepigūs mirksiukas.gif . Jei neleidžia piniginė, teks palūkėti šuniuko, kuris parduodamas dėl standarto neatitikimo. Tokie šuniukai būna žymiai pigesni, bet yra su dokumentais. Jei ruošiatės šuniuką pirkti iš daugintojo, patarčiau tada atsisakyti minties apie šeltuką... jau geriau tada šuniukas iš prieglaudos. Be dokumentų šuniukas bus ne šeltukas, o mišrūniukas biggrin.gif . Pilna istorijų, kaip šeimininkai bandė sutaupyti pinigų ir nusipirko ale grynaveislių tėvų bedokumentį šuniuką, kuris paskui ne tik kad nebuvo panašus į šeltį, bet dar ir turėjo sveikatos problemų unsure.gif .
Atsakyti
Sveiki.. Niekaip nerandu pirkti šuniuko, kurio veislė Šeltis. Na asmeniškai kainos tai kosminės..
Skaičiau praitą skiltį (gailą, kad nebuvo įmanoma rašyti) tai buvo žmonių, kurie padėjo.. Mokėti galiu iki 150-200 euru.. bet kai pamatai, kad kainuoja 350 400 500 600 tai nesuvokiu dar vis.. ačiū už pagalba..

Atsiprašau už naują temą. sena užsidarė
Atsakyti