QUOTE(Rasuteee @ 2015 09 08, 14:00)
Sveiki, reikia jūsų patarimu, sakykit:
1. ar tirps pastiliažas arba cukraus mase uždėta ant keksiukų, apteptų kremu iš maskarponės, grietinėlės, cukraus pudros arba ganaso?
2. Kiek mazdaug reikia dziovinti drugelius kad islaikytu tvirta forma?
https://www.google.l.....kpoqyqwUxFvM:
3. Ar papuoset keksiukus maskarpones ir grietineles kremu ar ganasu is vakaro? Ar poto juos laikote saldytuve ar kambario temperaturoje?
1. jei mascarpones dvigubai daugiau nei grietineles-netirps, ant ganaso nedeciau.
2. ziurint is kokios mases darysit, kur, kokioj temperaturoj ir dregnume dziovinsit, as darau is dengimo pastilazo vos kietesnio tai per para kai nedregna isdziuna bet jei naudot ant kremo reiktu ilgiau. 2 d. sociai.
3. kur laikot grietinele kai parvezat is parduotuves - nemanau kad ant stalo... kuo puostas gaminys kitoks, juk nepatampa ji stebuklinga ir negendanti. Norit kokybisko is sviezaus gaminio darykit svieziai, norit padziuvusio - is vakaro. Pastoves ji is vakaro padaryta saldytuve, bet ar reik-kiek ten darbu kremuka suplakti ir sufricuoti ant kekso.
Papildyta:
MAMARŽ grazus tortukai, tik man tie drugeliu usai ant vaikisku tortu nepatinka, zinau kad tikroviskiau, zinau kad deda-pati nededu, o jei nori nesutinku, nu nepasakysi vaikui- negriebk, pirma istrauksiu vielutes, usus is drugeliu, pagaliukus is figureliu kaklu o tada galesi jau valgyt
Papildyta:
na kad netusciom tai... keli mano paskutiniai cukriukai