Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Labas visoms, atidarau nauja tema. Dabar jau nerasysiu ilgu rastu, kas cia netoleruojama, nes panasu, kad jau visos ir taip zino. Klausimus formuluokite kiek imanoma be "ar" ir "kada", o jei neiseina suformuluoti, tai nupasakokite savo nerimo priezasti, situacija trumpai ar pan. Neatsakineju i klausimus apie sveikata, mirti ir gimimus. Neatsakineju i absrakcius klausimus "kas manes laukia ateityje" arba "atspekite mano praeiti, dabarti ir ateiti", taip pat nemegstu "tikrintoju" kiek "pataikysiu", todel, itarutsi sita dalyka, galiu imt ir ignoruoti dalyvi. Neisipareigoju atsakyti i visus klausimus. Jeigu klausimai praleidziami, tiesiog iskelkite juos, tik prasau, nedarykite spaudimo, tai nemokamas darbas. Itin placiu klausimu temoj nenagrinesiu. Platiems klausimams ir privacioms konsultacijoms mano el pastas saulevisada113@gmail.com, ten darbas uz atlygi.
Visi pokalbiai "ne i tema" cia yra toleruojami ir sakatintini. Pirma pirezastis ta, kad susidaro tarpusavio pagalbos grupele, prie kurios prisijungti gali bet kas, kas tik nori (ir galetu sugrizti pabegusios smile.gif), merginos pasikalba tarpusavy ir buna, kad jokiu kortu paskui nebereikia, antra priezastis - man patinka pakalbeti ir, kaip Andro kur tai ankstesnej temoj minejo, taip aas gaunu tarsi atgalini rysi, kaip atlygio uz darba forma. I AZ man rasyti susitarimui del privaciu konsultaciju, arba as parasysiu pati isimties tvarka, jei matysiu reikala, taip pat i AZ as priimu ir feedbacka, ir siaip ji megstu, koks bebutu, man tai padeda tobuleti, o tas juk nesigbaigs niekada.
Dar noriu priminti, kad Taro kortomis nustatant laika gan daznai buna paklaida, taipogi "neissipildymas" irgi priklauso nuo tos pacios priezasties, kaip ir paklaida laike: paties zmogaus veiksmu ir pasirinkimu.
Noreciau, kad temoje nebutu provokaciju bei visokiu konflktu, tam yra pilna hypermama kitu temu, praktiskai visur yra riejamasi. Zinoma, mano charakteris irgi baisus, bet vardan savo brangiu mergaiciu ir saves, as cia tobuleju sitoj srity, darykime tai kartu.
Atsakyti
QUOTE(mamamia321 @ 2015 07 10, 19:40)
Ar yra tikimybe, kad netolimoje ateityje pavyks pakeisti darba i mielesni (ieskausi kito po truputi, nes dabartiniame jauciuosi tarsi ne savo vietoje, tarsi uzstrigusi)? Kokios perspektyvos del to? Kodel dabartine situacija tokia tarsi buciau "uzstrigusi"?

Dekui.


Sveika, as prisimenu, kad pries kuri laika i Jusu klausima del darbo atsakiau ir pakeliau paskui, Jus nepastebejote. Bet ten buvo tiek snekos tuo metu, kad net sove i galva mintis butent kortu atsakymus paryskinti kokia nors kita spalva, kad kristu i akis. Jei vel taip pasidarys (turbut pasidarys, kai grisiu is visu vojazu ir pareis salti orai i Lt), tai taip ir darysiu, nes taip ir nezinau, perskaitete tada atsakyma, ar ne, tada as maciau pastrigima, bet daugiau neprisimenu ka rasiau.
Siuo metu situacija yra tokia, kad Jus tikrai stipriai pastrigusi, bet tai yra laikina nesekme, laikina ta tokia duobe, nelabai ji gili, bet nemaloni. Taip ilgai nebus, cia reikia tiesiog susiimti ir imtis iniciatyvos, tai (palyginus) smulkus isbandymas, tokiu mes gauname daznai, visokiose srityse. Is to pastrigimo galite tik pati iseiti, niekas cia Jums nepades, jeigu norite iseiti, butu gerai mesti ta, kas Jus ten laiko. Kazkas laiko - stabilumas, atlygis, ipratimas...? Kol esate cia, Jums verta aktyviai ieskotis kito darbo, o sitame tiesiog mechaniskai, be emociju atlikti savo pareigas, net nemastant apie atlygi ar panasiai, nesiveliant i tai emociskai, nei pozityvo, nei negatyvo to darbo atzvilgiu, tas Jums padetu. Taipogi Jums padetu isejimas is savo minciu "kalejimo". Sukates tose pacios visa laika, verdate savose sultyse. Ipuskite nauju veju butent i mintis, inspiruokite savy visiskai naujas, kitokias, nei iki siol idejas, padarykite ka nors neiprasto, kas stimuliuotu vaizduote. Mintys pasikeis, rezultatai ims arteti, tokie, kokiu noretumete, bent i ta puse. Perspektyvoje labai galimas naujas darbas, negaliu pasakyti kada. Vel gi, eidama i nauja, atidziai rinkites, nepulkite stacia galva, nes bus kokiu tais pagundu ir vel galite patekti i tokia pacia situacija - darba, kuris netenkina, bet kazkas jame vis tiek laiko. Kodel pastrigote? Taip jau atsitiko. Sita nuleme Jusu vat tas kazkoks argumentas, laikantis tame darbe, taip pat likimo uzgaidos. Kaltu cia nera.

QUOTE(** Svaja** @ 2015 07 11, 12:13)
g.gif  g.gif  g.gif

Kažkodėl manau kad vadinasi dar nelaikas naujiems santykiams schmoll.gif 


SVaja, as manau lygiai taip del BAistes klausimo. Net nezinau, ar cia reikia deti kortas, nes tiesiog sviecia savaime aiskus atsakymas, kad dar ne. na, tiesiog nezinau...

QUOTE(it is @ 2015 07 11, 14:44)
o as tai tikiuosi kad adminas tave uzblokuos,nes tamstos postai NE I TEMA, O AS RASAU I TEMA. man rupi mano gyvenimas, o ne tavo ex ir kiti iskrypeliai tavo postuose  lotuliukas.gif  ir neikerek man tu su savo pastabom,nes esi cia niekam neidomi.


Jus pataikete ne i ta tema.

Kitoms siulau ignoruoti.


Ugnita, Jusu klausimas siaip gan platus ir sudetingas, nes emigracijos atveju reiketu ziureti labai daug aspektu - nuo pacios keliones iki poveikio vaikams ir viso kito. Truputeli kaip nors pasmulkinkite, kas labiausiai neramina, kuris aspektas. Ar keli? Nes ju tikrai daug. Private su emigracija as gan ilgai vozojuosi.

Saulute, kaip filmas tas, patiko? smile.gif As pati tai ji pirmakart maciau per tv ir be vertimo, buvo dar idomiau biggrin.gif Na, man tos slavu kalbos nesvetimos, bet sitos gi padoriai nemoku, tiesiog konteksta turejau gaudyt, bet vis tiek jauciau dideli malonuma smile.gif

Susirgau per sita vojaza paskutini, tai pati pastrigau pas drauge kitame mieste dabar, kol pasveiksiu ir parsibaladosiu namo. Pirmasyk gyvenime valgiau kazkoki neaiskios kilmes ir paskirties dalyka is hesburgerio. Naudos buvo tiek, kad apsidrebiau kaip mazas vaikas nes nemoku tokio neapziojamo maisto rankomis valgyti, tai paskui visur turejau vaiksciot uzsisegus svarkeli ir su rankine maskuoti deme ant dzinsu, bet ai, mes buvom tokioj vietoj su reikalais, kur, kaip sake drauges brolis, mums negalima buvo is tikruju lipti is masinos, nes "ten gyvena tik zombiai ir kukuruzai" (cia nuo S. Kingo "Kukuruzu vaiku"), turiu pasakyt jis labai tiksliai issireiske, nes tik ivaziavom, iskart pakelese kukuruzai eme mojuoti kumsciais ir taip toliau, nu ir siaip, buvo labai ispudinga kelione, neturiu jegu aprasyt, bet isties, beveik visa laika prazvengem biggrin.gif Tai mano kleckai tokioj aplinkoj praktiskai ivaizdzio negadino biggrin.gif Tai va, interneta daugmaz turiu, sveikatos kol kas ne itin, nu bet praeis, neapsikreciau turbut niekuo baisiu, siaip persalimas.
Atsakyti
Labą naktį,man teko sėkmė pasisveikinti pirmai,gero bendravimo, išsamių atsakymų ir gebėjimo įsiskaityti ką pataria Taro
Atsakyti
Labutės naujoj temukėj 4u.gif

Amariliai sveik 4u.gif 4u.gif

Ainu keltis,miegojau kaip ciucikas nuo 21 iki 8 blink.gif retai taip buna, db kaip ciukcia uztinus busiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokie L. ketinimai mano atžvilgiu?
Atsakyti
Sveiki,Amariliai:-) Keliu savo klausima ne is smalsumo,man tikrai yra labai svarbu zinoti,nes nezinau ka daryti:-(

Sveiki.Gal galetumete paziureti ir atsakyti i mano klausima? Su vyru esame issiskyre 4 metai,dabar pradejome daugiau bendrauti,jis rodo man demesy,graziai ir meiliai elgesi,sako kad esu jam reikalinga,kad vis dar mane myli. As nezinau ka daryti,ar tiketi jo zodziais,ar jis nuosirdus? Ir ar verta vel buti kartu,ar turime mes bendra ateiti,ir kokia ji butu? Is anksto dekoju uz Jusu atsakyma:-)
Atsakyti
Oj tie ex....


Nemanau kad keičias jie, tiesiog susiduria su sunkumais netekę savo moterų todėl ir bando tipo ale susigražinti sužavėti savo buvusią....Gal labai retais atvejais žmonės vėl sueina ir gyvena gražiai...

Aš galvoju kad nevertaipti i tą pačią balą...niekas nuo to nepasikeis ,tai laikini gerumai meybės ir tt...o pati irgi ne syk dvejojau...Nors mano buves kai išėjau nė pirsto nepajudino kad pakeisti kazka,o sakė mylėjo mane dar metus lotuliukas.gif ..tik nematė manyje meilės užtai nieko nedarė....Siai dienai galvoju durnas diedas .... Bet mes bendraujam graziai ir draugiskai.Negalvojam apie jokias bendras mintis būti kartu.Išdidūs nemažai abu bet abu ir vieni...nors gal ir turi ka tik nežinau rolleyes.gif


Tai bent prirašiau....sakau, Svaja keičias į kažkurią pusę


unsure.gif
Tik va kur nuves tie pokyčiai neaišku..sakau gal cia depresija kokia kabinas....
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2015 07 13, 10:36)


Na tik nedepresuokit 4u.gif Juk vasara, dziaugtis ir linksmintis reikia - ruduo daznam ir taip nuotaikas pagadina 4u.gif
As zinau nemazai poru, kurie po antra karta susiejo ir labia graziai gyvena. Nes kartais tiesiog buna susitinki ne vietoj ir nelaiku. O gyvenimas veliau suveda ir vel, ir pavyksta 4u.gif
Amariliai, o kortu galima kazko klausti tarkim apie praeita gyvenima? blush2.gif Kazkaip parupo kuo buvau, ka atsinesiau y sia zeme, ar turiu kazkokia misija ir t.t.? g.gif Zinau, kad buna hipnozes tam, o kortos irgi kazka pasako, ar ne?
Atsakyti
Žinai Amariliai....aš Tavęs paprašysiu pažiūrėti situaciją iki metų galo jei galima,daugiau pažadu ta tema neklausti kol situacija nepakis kardinaliai. 4u.gif

Atsiras šalia manęs rimtas žmogus iki metų galo?
Į ką atkreipti man dėmesį?


Ačiū širdingai Amariliai.


Visoms geros dienos merginos.
Einu į darba.(visai ten patinka man,tik moka ne daug...bet visumoj kaip sakė Amariliai ,ne pasaka bet procesas patinka)
Atsakyti
Amariliai,

Gal visgi pavyktu ismesti kortas 4u.gif 4u.gif
Dabartiniu metu viskas labai smunka zemyn darbiniuose reikaluose. Idomu ar toliau taip viskas risis zemyn?

Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Amariliai
Aš parašiau penktadienį jums į PM... (patikslinau)
Atsakyti
Nauja tema, noreciau vis uzsukti vel cia, vis pagalvoju kaip kazin tulpyte laikosi..prasausi priimama i jusu diskusijas .
Atsakyti