Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikinui esu per stora

QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2015 07 23, 15:13)
Kadangi vyrai yra tiesiog savaime patys sau visad gražūs, tai, sumažėjus jūsų fiziniam potraukiui jo atžvilgiu, po kelių bandymų surasti su jumis bendrą šneką, jei tas jūsų potraukis neatsistatytų, jis greičiausiai susirastų tokią, kuriai jis tiktų su visais lašiniais bei kitu fiziniu beigi dvasiniu grožiu.

Jei toks durnius kam reikalingas, lai sau turisi. Protingi žmonės reaguoja į pastabas, argumentus
Atsakyti
QUOTE(AistraXXX @ 2015 07 22, 10:51)
O jei visa gyvenima sportuoji ir mityba nera apsunkinta?nevalgoma ir po 18 o svoris laikos?
Patarimai?  smile.gif kaip ta svori numest kai metu ne 25, o jau 40?Kai net tyrimus gydytojas padares pasake kad kitiems bepadeda tik operacija..

Jei svoris laikosi, reiskia, valgoma per daug, o sportuojama per mazai.
Valgymas ar nevalgymas po 18h neturi jokios reiksmes. Svarbiausia, KIEK suvalgyti, o ne KADA.
O svori metant bet kuriame amziuje programa ta pati - mazint edima ir daug judet.
Operacija yra tas pats edimo mazininmas. Bet cia tiems, kurie turi valios nekimsti visko, kas papuola pakeliui tik tada, kai gresia mirtis (kad ir perrista skrandi suplesius).
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2015 07 23, 14:45)
Aš tai galvoju, kad ji gali susitikti kokį mėgėją pavalgyti ir apvalių formų mylėtoją.
Jis gali susitikti kokią dailią kiaunę, kuri jo pareiškimus "būsiu tau geras vyras, jei.." atrems geležiniais argumentais "būsiu tau gera žmona,jei (nupirksi/nuveši)..."

Ir bus dvi laimingos poros su panašiais požiūriais ir nekils tiek bangų.

Apie simfoninę muziką paklausiau, nes jei tai nėra jūsų mėgiamas žanras, tai jus vieną gražią dieną užknistų ir bilietai, ir abonementai į Filharmoniją, ir dovanojami kompaktdiskai, ir pasakojimai, kokią naudą simfoninė muzika teikia intelektui, dvasiai, auroms-čakroms bei kaip nuo jos gerai auga kambariniai augalai biggrin.gif

sutinku, du storuliukai gali būti labai laimingi. Žmonių norai ir lūkesčiai turi sutapti.
sakot, toks užsispyręs noras turėti viršsvorio? nelyginčiau pomėgio muzikai ir viršsvorio jau vien dėl to, kad storėjimas valgant emocijas rodo psichologines problemas.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2015 07 23, 15:30)
Tarsi tie lašiniai per vieną naktį atsiranda. Labai protingai kelios narės čia rašė, kad galima įkalbėti vyrą mesti svorį argumentuojant tuo, kad jums rūpi jo sveikata.
Bet sakyti, kad jis nebepatrauklus - labai prastas argumentas. Jis greiačiau ims galvoti ne apie save, o apie tai, kad jis turi konkurentą ir todėl staiga jums tapo nebepatrauklus. Iš to gali kilti pyktis jūsų atžvilgiu. Žodžiu, tas žaidimas gali tapti komplikuotu.

Nu tikrai jonelis kvailelis kažkoks. Dar yra tokių vyrų? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2015 07 23, 15:45)
Apie simfoninę muziką paklausiau, nes jei tai nėra jūsų mėgiamas žanras, tai jus vieną gražią dieną užknistų ir bilietai, ir abonementai į Filharmoniją, ir dovanojami kompaktdiskai, ir pasakojimai, kokią naudą simfoninė muzika teikia intelektui, dvasiai, auroms-čakroms bei kaip nuo jos gerai auga kambariniai augalai biggrin.gif

Hobius galima turėti skirtingus. Vienas eis su draugu į simfoniją, kita eis su drauge į metalą biggrin.gif
Tik kad žmogaus kūnas jau nėra hobis, kiekvienas padorus žmogus tobulina ne tik savo sielą, bet ir kūną. Kažkur dar ir protingo žmogaus posakis buvo, maždaug esmė tokia: gėda yra nesužinoti per gyvenimą kokioje geriausioje formoje galėjo būti tavo kūnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 07 23, 15:48)
sutinku, du storuliukai gali būti labai laimingi. Žmonių norai ir lūkesčiai turi sutapti.
sakot, toks užsispyręs noras turėti viršsvorio? nelyginčiau pomėgio muzikai ir viršsvorio jau vien dėl to, kad storėjimas valgant emocijas rodo psichologines problemas.

Aš ne apie pomėgius, aš apie tai, kad nįmanoma priversti daryti žmogaus daryti tai, ko jis iš tiesų nenori. Jis turi pajusti norą pats, o ne įgyvendinti kitų norus.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2015 07 23, 14:51)
Aš ne apie pomėgius, aš apie tai, kad nįmanoma priversti daryti žmogaus daryti tai, ko jis iš tiesų nenori. Jis turi pajusti norą pats, o ne įgyvendinti kitų norus.

Kodėl nenori? Kodėl taip užsispyrusiai nenori? Tingi? Nes man ir taip gražu manęs neįtikina.
Galų gale baigtis ta pati. Ji liks viena, laiminga arba ne-čia jau nuo jos priklausys. Ir, įtariu, kol ji neims savęs mylėti, tol valgys savo emocijas, ir tuo pačiu vaidins "man ir taip gerai, esu nuostabi asmenybė".
Atsakyti
doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvaikejusi: 23 liepos 2015 - 14:59
QUOTE(suvaikejusi @ 2015 07 23, 15:55)
Na, kad nespejo ji nei apsileist, nei ka, kai prasidejo priekabiavimai. Ji tada buvo lygiai tokia, kokia ji sudomino ir suzavejo, bet vyruks pasijaute galintis perdaryti ja. Siuo atveju rezultatas -priaugtas jau tikras virsvoris, taciau tokioje sitacijoje ir anoreksija ar bulimija galima isprovokuoti.

Galima išprovokuoti ir norą nustoti paslapčia valgyti, susitvarkyti mitybą ir tapti patrauklia, visų pirma sau, o sulieknėjus galės mesti netaktišką berną. Bus kaip su šlapiu skuduru per veidą, kai jį paliks nebe nelaimimga storuliukė, o švytinti, atsigavusi moteris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė. @ 2015 07 23, 14:51)

butent drinks_cheers.gif thumbup.gif
ir galu gale, o kas garantuoja, kad tie norai liausis? Dabar vaikinas nori, kad mergina sulieknetu, na, tarkim kokius 57 kg svertu. O gal paskui pareikalaus, kad iki 47 suliesetu, nes jam mat grazu, labiau myles ir t.t. O dar po kiek laiko paprasys papus po 10 kg silikono susidet, lupas pasididint ir t.t. Kur bus jo noru ribos ir ar privalu tenkint KITO UZGAIDAS? Kitas reikalas, kai pati/pats nori.
Atsakyti
Pamiršome svarbiausią vietą iš tiesų - jei žmogus paprašytas artimojo palieknėti ir ne kaip drastiškai, o tikriausiai sveikai, nes vaikinas minėjo ir sveikatą, padaro viską atvirkščiai, tai žmogus turi gana rimtų problemų. Depresija gali pulti po netekties, traumos, sužalojimo, kitų panašių dalykų, bet jei depresija užpuolė merginą tik dėl žodžio, aii ir pati žino, kad tikrai yra kur tobulėti, tai labai negerai. Tai merginai reikia rimtų terapijų.
Žinoma, nėra malonu, kai artimas tau baksnoja, bet tai reikia pasižiūrėti ar jis neteisus ir jei teisus, dar pasakyti ačiū už pastabas.
Papildyta:
QUOTE(Leksa @ 2015 07 23, 16:00)
butent  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
ir galu gale, o kas garantuoja, kad tie norai liausis? Dabar vaikinas nori, kad mergina sulieknetu, na, tarkim kokius 57 kg svertu. O gal paskui pareikalaus, kad iki 47 suliesetu, nes jam mat grazu, labiau myles ir t.t. O dar po kiek laiko paprasys papus po 10 kg silikono susidet, lupas pasididint ir t.t. Kur bus jo noru ribos ir ar privalu tenkint KITO UZGAIDAS? Kitas reikalas, kai pati/pats nori.

Neadekvatūs palyginimai. Kur sveikata, o kur nebūtini implantai.
Atsakyti
QUOTE(BurmeSS @ 2015 07 23, 14:54)
Kodėl nenori? Kodėl taip užsispyrusiai nenori? Tingi?

Toli grazu ne visiems taip lengva islaikyti normalu svori. Savo pavyzdziu galiu pasakyt, jog nenorint, kad priauginetu kilogramai, reikia visa laika buti alkanai, rinktis tik pati nekoloringiausia maista. Mano gyvenimo budas labai aktyvus, daug judejimo ir fizinio darbo, taciau tai negelbsti. Psichologiskai ziauriai isvargina nuolatinis alkio jausmas, ir buna periodu, kai tiesiog paluzti ir pasiduodi. Lengva kalbeti toms, kurioms pakanka tik nepersiesti ir pora kartu savaiteje pasportuoti.
Atsakyti
1. Mesti nevykusį diedą

2. Paanalizuoti kodėl esate tokia paveiki kito nuomonei. Ugdyti savivertę. Čia dalykas labai geras, praverčia įvairiose gyvenimiškose situacijose. Į tai, mano supratimu, verta investuoti.

3. Svorį aš sakyčiau mesti, bet jūs sakote kad jums ir taip gerai. Tai jei gerai tai gal gerai g.gif

ps: iš aplinkos esu susidūrusi, kai vyras pačią ėda dėl menamų trūkumų prieš išeidamas pas kitą. Buvo variantų kai po kiek bendro gyvenimo metų žmona, kurią vedė iš meilės, pasidaro ne kokia, negraži, neprotinga, valgyt nemoka gaminti, nusišneka bigsmile.gif Kai kurie negali tiesiog išeiti, prieš tai reikia smegenis išūžti ir pačiai moteriai įrodyti kokia ji šiokia anokia, tada galima eit pas jaunesnę ir tada jau tai prisiekinėt amžiną meilę lotuliukas.gif
Atsakyti