Įkraunama...
Įkraunama...

Netyčiukai

Apklausa: Mano netyčiukas: (51 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveiki, wink.gif

"Ant nosies" vestuvės, prieš jas arba po jų - vairavimo egzaminas. Žinoma, ir atostogų pabaiga su darbo pradžia (o darbe pasikeitė vadovas). Laukta planuota išsvajota povestuvinė kelionė... Ir prie viso šito ... lėliukas! 2.gif Tik 4 sav. wub.gif Toks netikėtas, bet tūkstančius kartų mintyse skrajojęs stebuklas... Aišku, būtų buvęs kur kas vėliau, po visų švenčių, kelionių, bet jis panorėjo anksčiau... smile.gif Labai juo džiaugiuosi, bet nerimauju, kaip man dabar toliau viską daryti, kaip suderinti tokius dalykus, kaip:

1. Nėštukė nestuke.gif ir vairavimo egzaminas. ohmy.gif
2. nestuke.gif ir povestuvinė kelionė (greičiausiai - į Turkiją), saulė (soliariumo, žinau, negalima!), jūra (sako, šiltoje jūroje maudytis nėščiai galima).
3. nestuke.gif ir plaukų dažymas (sruogelėmis galima?) g.gif
4. Ar tiesa, kad nestuke.gif negalima valgyti čipsų, gerti koka kolos ir pan.?

Kaip man elgtis? Ar kelionės turėčiau visai atsisakyti? Ar vis tik galiu vykti? O gal kiek atidėti?
Ką galėtute patarti?.....
Atsakyti
kaip tau smagu clap.gif clap.gif clap.gif
1. del vairavimo egzamino - nesuk smegenu, viskas bus chiki! tik buk rami kaip belgas ir nepastebesi kaip ishlaikysi!!! ne viena neshtuke tau galetu papasakot, kaip ne tik vairuot mokes, bet ir sesijas laike wink.gif
2. del keliones geriausia tartis su gydytoja - kaip jau ji pasakys, taip ir daryk. dazhniausiai neshtumo pradzhioje tolimos keliones nerekomenduojamos. saule (ne tik soliariumas) ne super sveika. be to, perkaitimas gali sukelti persileidima.
3. plaukus dazhytis galima - shiuolaikiniai dazhai pakankamai saugus. tiesa, sakoma, kad plaukai del hormonu pokychiu gali blogai nusidazhyti. jei abejoji - teiraukis specialistu. ash asmenishkai dazhiausi plaukus (ne sruogelemis, o visa sheveliura!) abieju neshtumu metu ir maitindama krutimi, viskas buvo chiki.
4. na del sveikos mitybos neshtumo metu pridiskutuota forume pilna, skaityk i sveikata thumbup.gif

lengvo ir smagaus tau neshtumo!!!
Atsakyti
Nicci, mums buvo truputi panasiai - viskas irgi buvo suplanuota, tik, kad tas vaikutis kiek anksciau pries vestuves uzsimane mano pilvelyje apsigyventi smile.gif . Mums gavosi, kad kai tuokemes, jau mazuliui buvo 12-13 savaiteliu. Po vestuviu skridome i Kroatija. Del keliones, tai pasitark su gydytoja, o ir pati jausi, kaip tavo svekata. Siaip tai, gal kiek ramiau, kai jau pasibaiges pirmasis trimestras (3 men.), kurio metu turbut daugiau patartina ko pasisaugoti. Bet labai priklausys nuo to, kaip pati jausies smile.gif .
O del vairavimo egzamino, manau, tikrai nieko tokio.
O coca-colos labai norejau, kai buvo kokios 9-10 savaiciu ir niekaip nesusilaikydavau per diena buteliuko neisgerusi, bet paskui praejo biggrin.gif .

Sveikinu thumbup.gif - viskas tikrai bus gerai.
Atsakyti
Sveikute, Nicci,
puikiai tave suprantu, kad sioje sitaucijoje jautiesi sumisusi... Gal but net atrodo, kad nestumas gali sugriauti tavo gyvenimo planus. Bet patikek, tavo situacija nera tokia jau beviltiska. Juk svarbiausia - turi vyra, kuris tave palaikys.

O plauku spalva, vairavimo egzas ir kelione i Turkija - tai dalykai, kuriuos nesunku suderint su nestumu. Dazytis gali drasiai kad ir zaliai, keliaut irgi gali, tik saugotis deretu biskuti daugiau - o siaip beveik viskas leidziama, jei gerai jautiesi. O vairavima geriau butu biskuti atideti, juk tai didelis stresas. Esu skaicius, kad nescioms mokytis vairuot nepatartina. Bet juk net jei ir atidetum, tai juk nereiks, kad vairavimo atsisakai visiems laikams.
Siaip visos sios problemos - smulkmena lyginant su tuo, kad turesi vaikeli. Maziau jaudinkis ir dizukis nestumu. Juk greitai turesi grazia mylima seima, visa kita - ne is tolo neprilygsta siai laimei. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu, sveikinu, sveikinu, net jei tu butum jau 6 metus susituokusi ir labai noretum vaikelio, vis tiek kiltu mintis, kad tiek planu, o cia nieko padaryti nebegalesi, bet, matysi, gyvenimas juda i prieki ir viska suspesi, o man gydytoja leido ir soliaruma, tik plauku nedaziau sruogelemis, bet kirpeja neleido, sake, bus melyni, rizikuoti neverta:) o gal?
Atsakyti
pirmiausia tai sveikinu thumbup.gif clap.gif
Manau kad visi dalykai tikrai suderinami, jei tik viskas tvarkoj su nestumu, geriausia pasitart su daktare.
1. as priesingai negu Saulytele manau kad geriau issilaikyti vairavimo egzamina dabar, nes po to bus dar daugiau streso del to kad neislaikei, o po to irgi bus sunkiau, nes reikes auginti maza leliu. as visa nestuma vazineju ir apturejau visokiu stresiniu situaciju (vos nepadarytos avarijos), bet nieko.
2. Pasitark su daktare del keliones, bet jei pasisaugosi - manau tikrai nebus nieko blogo. Aisku gal ir nesideginsi kiaura diena, o juros vanduo kiek zinau negali pakenkt, uzsikrest negalima niekuo lygtais.
3. kai tik suzinojau kad esu nestuke.gif uzsimaniau buti labai grazi ir nusidaziau plaukus ir daktare nieko nesake ir kirpeja nieko nesake, tik balint plauku nenori g.gif
4. Visa nestuma kaip isprotejus ryju kola su cipsais (dar ir alaus neatsisakau, nes labai noriu) ir nieko, nors kolos gal ir maziau reiketu nes sako kad kofeinas kenkia.
Tai vat tiek. Manau kad pasitark su daktare ir nepanikuodama viska labai suderinsi. Sekmes tau biggrin.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Nicci, viska galima, tik saikingai, nepamirstant, kad nuo siolei esi atsakinga netik uz save smile.gif . Vairuok atsargiau, keliaudama nepamirsk ilsetis, jura tikrai dar niekam nepakenke, plauku dazymas tuo labiau biggrin.gif . Tik coca - cola su cipsais - niekam tikes rinkinelis ne tik nesciai, bet ir siaip savimi besirupinanciai moteriai wink.gif . Bet juk saikingai galima smayziauti rolleyes.gif . Sekmes! smile.gif
Atsakyti
Nestumas - ne liga!!!!!

Galima viskas, kas tau nesukelia diskomforto.
Tik del keliones butinai pasikonsultuok.
Ir stenkis nepersitempt, nes vestuves isvargins, o ir visa kita prisides. Tiesiog kai kuriuos darbelius "permesk" artimiems, nemanau, kad jie del to pyks wink.gif ...saugok save ir sekmes jums!!
Atsakyti
QUOTE (Upsiukas @ 2004 08 16, 15:12)
Nestumas - ne liga!!!!!

Galima viskas, kas tau nesukelia diskomforto.
Tik del keliones butinai pasikonsultuok.
Ir stenkis nepersitempt, nes vestuves isvargins, o ir visa kita prisides. Tiesiog kai kuriuos darbelius "permesk" artimiems, nemanau, kad jie del to pyks wink.gif ...saugok save ir sekmes jums!!

aga, aš irgi sutinku wink.gif
Labiausiai nerimaučiau dėl kelionės. Tarkis su gyd. wink.gif
O šiaip SVEIKINAM ir lenvo tau laukimo thumbup.gif
Atsakyti
Žinai, net ir labai planuotas ir lauktas nėštumas atneša daugybę gyvenimo pokyčių...

Pritariu visoms dėl susirūpinimo kelione. Žinau atvejų kai moterys keliavo ir jautėsi kuo puikiausiai ir vėliau pagimdė puikius leliukus, bet deja žinau ir nelaimingų istorijų, kai po skydžio lėktuvu įvykdavo persileidimai. Taip, kad tikrai pasitark su gydytoja, pažiūrėk kaip pati jausies, aš nuo šeštos savaitės paslika gulėjau, jokios kelionės ne galvoje buvo, o prieš tai pirmąsias nėštumo savaites labai ramiai po Nidą vaikštinėjau, po Lietuvą keliavau... Gerai jaučiausi, o gydytojai net rekomendavo pailsėti.


Nėštumas ne liga, sako vyras ir rūko prie besilaukiančios moters, arba ta pati ir frazė ir sėdi su draugais iki paryčių, kai besilaukianti žmona negali užmigti kitam kambary... Man šie žodžiai kiekvieną kart nuskamba pakankamai šlykščiai, taip tai ne liga, bet tai ypatinga būsena ir sąmoninga moretis to nepamiršta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anelija: 16 rugpjūčio 2004 - 16:30
Vaikelis kartais pats pasirenka kada ateiti wink.gif
O jei tiek kartu mintyse planuotas tai dziaukites!!!!!
Sveikinu!!!!
O jusu planams tikrai nemaisys wink.gif na,gal kiek pakoreguos laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Pasiryzus tureti vaikeli VISADA tenka ko nors atsisakyti, nesvarbu ar jis netyciukas, ar daug metu planuotas biggrin.gif Tavo atveju viska galima suderinti, tik ziurek pagal savo galimybes. O vairavimo egzamina patarciau issilaikyti dabar, tai nera toks didelis baubas tongue.gif Paskui bus daug sunkiau rasti laiko, o issilaikius dabar nebereikes prasyti vyro kad nuveztu i poliklinika ar dar kur nors smartass.gif
Atsakyti