gal kuri zinot/matet kur isigyti nerafinuota soju alieju maistui (ne kosmetiniams tikslams)?
Gali buti ir el.parduotuve.
QUOTE(Faustinata @ 2013 04 13, 21:49)
Kiek teko domėtis, tai kepimui geriausiai tinka kokoso aliejus ir ne tik kepimui. Ar niekas iš čia rašančių nenaudojat?
Bent jau as kai ieskojau informacijos, kuris aliejus tinkamiausias kepimui, tai pasirinkau vynuogiu kauliuku alieju, zinoma, nerafinuotas ir salto spaudimo. Sis aliejus veikiamas aukštos temperatūros nekeičia skonio ir kvapo, todėl idealiai tinka kepimui, plius veikaint kaitinimui neiskiria didelio kiekio kenksmingu medziagu.
O kokosai , zinoma, skanu, bet pirma mintis, kad perkant kokybiska butu brangu, antra, nesinori to kokosinio skonio mesos gaminuose ar kur kitur.
aš tradiciškai naudoju saulėgrąžų aliejų
Ar sis aliejus tikrai tinkamas tik isoriniam naudojimui (kunui, plaukams), bet ne kepimui?
Nesuprantu, ar tai marketingo triukas, ar tikrai jame kazkas blogo ir valgiui naudot nepatartina.
http://ekopirk.lt/ek...aliejus-amrita/
Nesuprantu, ar tai marketingo triukas, ar tikrai jame kazkas blogo ir valgiui naudot nepatartina.
http://ekopirk.lt/ek...aliejus-amrita/
QUOTE(Caridian @ 2015 08 06, 14:06)
Ar sis aliejus tikrai tinkamas tik isoriniam naudojimui (kunui, plaukams), bet ne kepimui?
Nesuprantu, ar tai marketingo triukas, ar tikrai jame kazkas blogo ir valgiui naudot nepatartina.
http://ekopirk.lt/ek...aliejus-amrita/
Nesuprantu, ar tai marketingo triukas, ar tikrai jame kazkas blogo ir valgiui naudot nepatartina.
http://ekopirk.lt/ek...aliejus-amrita/
Tai kodėl iš čia neimat? Kam sukti galvą? Dar ir pigiau: http://ekopirk.lt/ek...iejus-sviestas/
Papildyta:
QUOTE(be*starlet @ 2013 04 14, 13:10)
Bent jau as kai ieskojau informacijos, kuris aliejus tinkamiausias kepimui, tai pasirinkau vynuogiu kauliuku alieju, zinoma, nerafinuotas ir salto spaudimo. Sis aliejus veikiamas aukštos temperatūros nekeičia skonio ir kvapo, todėl idealiai tinka kepimui, plius veikaint kaitinimui neiskiria didelio kiekio kenksmingu medziagu.
O kokosai , zinoma, skanu, bet pirma mintis, kad perkant kokybiska butu brangu, antra, nesinori to kokosinio skonio mesos gaminuose ar kur kitur.
O kokosai , zinoma, skanu, bet pirma mintis, kad perkant kokybiska butu brangu, antra, nesinori to kokosinio skonio mesos gaminuose ar kur kitur.
Dabar buvo ir naujas straipsnis, kad taupantys gali šalto spaudimo rapsų pirktis,
alyvuogių prastesnį, nes kepimui pabrėžta, kad ir prastesnis tinka nebūtinai extra virgin. Taip pat kokosų išlieka topuose.
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 08 10, 13:15)
Bet juk populiarusis kokosu lb didina cholesterolio kieki. Dietologai daznai rekomenduoja ypac tyra alyvuogiu arba rapsu.
Tyras kokosu aliejus neturi cholesterolio, bet visvien ji didina patekes i zmogaus organizma? Gal galit daugiau papasakoti?