Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis- šeimai ir vaikams draugiškas miestas

Sveiki, kas buvęs Venstpilio kempinge, ar ten duoda patalynę? Rankšluosčius? Ar virtuvėje yra indų, įrankių?  Visiškai nėra jokios info, tik keturios nuotraukos jų puslapyje. Namelis ALEJA I.

Ačiū!

Atsakyti

Sveiki, kas buvęs Venstpilio kempinge, ar ten duoda patalynę? Rankšluosčius? Ar virtuvėje yra indų, įrankių?  Visiškai nėra jokios info, tik keturios nuotraukos jų puslapyje. Namelis ALEJA I.

Ačiū!

Jei čia tie patys http://www.booking.com/Share-KLciZ2, tai pasirinkus apgyvendinimo/numerio tipą, parodo nuotraukas ir šalia numerio patogumus

Atsakyti

Alėja 1: Duoda patalynę ir po vieną rankšluostį. Namelyje yra šaldytuvas, indų, įrankių nėra. Bendroje virtuvėje buvo du arbatinukai, veikė tik vienas. Puodų, keptuvių, įrankių, indų nieko nėra.

Atsakyti
Labai ačiū. Aš booking'e Aleja I neradau, ten matau tik namelį, kur virtuvė atskiroje patalpoje šalia dviejų miegamųjų, o pas mus toks, kur vieno miegamojo kampe bus virtuvėlės "niša" ar kaip ten jie pavadino. Esu kažkada seniai per jų pačių puslapį rezervavusi, ten informacijos nesugebėjau rasti. Šiandien telefonu lyg ir paaiškino, kad galima išsinuomoti elektrinę plytelę ir indų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kismet: 14 rugpjūčio 2018 - 21:21
Grįžom jau mes. Na labai jau tas Piejuras kempingo namelis padrožtas, kaip už tokius pinigus (65 Eur para), Italijoj su pusryčiais puikiam naujam kurorte bute gyvenom už 50 Eur parai, tai niekaip nesuprantu, už ką Latvijoje tiek mokėt, kai į jūrą net įlipti neįmanoma dėl žolių... Gerai, kad jau šią vasarą buvom normaliai paatostogavę.
Dar už itin lėtai šylančią senovinę elektrinę kaitlentę 3 Eur per parą papildomai, bet su mažais vaikais neprilakstysi pusryčių košės virti į bendrą virtuvę.
Aplaužyta, apsilaupę viskas, prieš įleidžiant gyventi sutvarkoma prastai, matyt, prašluoja taką dėl akių, o po lovomis ar san. mazge - baisu žiūrėti, kiek prieaugę nešvarumų, tualetas šlapimu dvokia, dangtis vos laikosi. Mačiau, kad kituose nameliuose yra dušo kabina, o pas mus buvo tik užuolaida, prausiantis visos grindys tvindavo. Vanduo šildomas momentiniu boileriu, todėl vaikų saugiai nuprausti neįmanoma - arba labai karštas vanduo, arba ledinis, ir keičiasi labai greitai. Vonioje nei kabliuko rankšluosčiui pakabinti, nei lentynėlės daiktams susidėti. Čiužiniai baisiai purvini, paklodė per maža dvigulei lovai, neuždengia čiužinio kraštų, higienos ten nerasta. Taigi vienintelis pliusas - VIETA, jūra per parką pėsčiomis greitai pasiekiama, bet už tokią kainą jie turėtų smarkiai gerinti kokybę, nes mokėti 65 Eur ir rezervuotis vasarai sausio mėnesį, o po to dar vežtis savo šakutes ir puodukus bei patalynę - keistai kažkaip smile.gif
Galbūt tuos namelius po truputį atnaujina, nes pas mus buvo naujas šaldytuvas.

Ventspilis šiaip puikus miestas lankytis su vaikais, važiuosim turbūt ir kitąmet, bet norim geresnės vietos apsigyventi, kad būtų lygiai taip pat arti jūros. Antrus metus iš eilės važiavom ir vis tiek dar liko dalykų, kurių nespėjom pamatyti.
Atsakyti
Įdomu, o kas nors gyveno Ventspily kokybiškai?
Ir galėtų parekomenduoti.


Buvau tris vasaras, tai visais metais problematiškos gyvenamos vietos buvo.
Atsakyti

Mes šią vasarą atostogavom čia http://www.booking.com/Share-oDTPok.

Buvom dvi šeimos, todėl atskiruose kambariuose. Dvigulių lovų apartamentai 3 aukšte su bendra virtuve. 1 ir 2 aukšte butai šeimoms su virtuvėm. 

Galiu pakomentuoti tik kambarius 3 aukšte. Vienas kambarys buvo į gatvės pusę, kitas į kiemo pusę, vėsiau buvo kambary į kiemo pusę, vienam kambary vonia, kitam dušas. Tom dienom lauke buvo po 30 laipsnių, kambariai 3 aukšte palėpiniai, karšta aišku, davė po ventiliatorių, langai nedidukai. Minusas, jog nėra, kur džiauti rankšluosčių. Užtat švaru, tvarkinga. 

Davė kavą, arbatą, cukrų, druską, prieskonius, aliejų. Bendroj virtuvėj visi indai, indaplovė, šaldytuvas. Yra kambarys su skalbykle, džiovykle, lygintuvu. Kas arčiau virtuvės, tai kenčia nuo rytinio klegėjimo, vaikų balsų, cypimo  :D 

Pats namas stovi ne prie pat gatvės, yra vidinis kiemelis, nebaisu vaikus paleist. Mes pėsčiom ėjom tik iki baseino po stogu, visur kitur važiavom.

Per 4 dienas nespėjom visur apeit, apvažiuot. Buvo baseinuose po atviru dangum, važiavom siauruku, traukinuku po miestą, plaukėm laivu, vaikščiojom po miestą.

Atsakyti
Mes siemet cia poilsiavom, mokejom 300 Eur uz 7 paras. Labai patiko. Svaru, jauku, buvom su trim vaikais, tai kiekvienas turejo savo lova. Du telikai, internetas...viskas yra. Salia pusyno. Labai viskas patiko wub.gif Ventspilyje antra karta ir abu kartus labai viskas patiko smile.gif

https://www.piejuras...toli-juro-3119/
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2018 08 20, 20:04)
Mes siemet cia poilsiavom, mokejom 300 Eur uz 7 paras. Labai patiko. Svaru, jauku, buvom su trim vaikais, tai kiekvienas turejo savo lova. Du telikai, internetas...viskas yra. Salia pusyno. Labai viskas patiko  wub.gif  Ventspilyje antra karta ir abu kartus labai viskas patiko smile.gif

https://www.piejuras...toli-juro-3119/


visai buvau pamiršus apie tą psl, o tel viską derinot, avanso reikėjo?



Nors aš jau tų senų daugiabučių bijau, tai blusos, tai blakės smile.gif


Atsakyti

Sveikos :4u:

Gal kas buvot Ventspily per Jonines, o gal net būtent Piejūras kempinge? Ar verta tokiom dienom važiuoti, ar nebūna girtų minių ir ošimo per naktį?

Važiuojam su vaikais, nesitikiu ramybės, bet ar bus saugu?

Atsakyti

Sveikos :4u:

Gal kas buvot Ventspily per Jonines, o gal net būtent Piejūras kempinge? Ar verta tokiom dienom važiuoti, ar nebūna girtų minių ir ošimo per naktį?

Važiuojam su vaikais, nesitikiu ramybės, bet ar bus saugu?

Atsakyti
Planuojam liepos mėnesį atostogauti Ventspilyje. Dar niekada ten neteko lankytis vandens parkuose. Gal kas žinote, ar kuriame nors vandens parke yra zona tinkama mažiems (2 m) vaikams?
Atsakyti