Įkraunama...
Įkraunama...

Ventspilis- šeimai ir vaikams draugiškas miestas

user posted image
Atsakyti
Turiu kelis klausimus apie Venspilio kempingą (Piejuras kempings): ar į namelio kainą įskaičiuota balta patalynė ir lauko baldai? Radau jų puslapyje kaip papildomas paslaugas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betina: 09 rugpjūčio 2015 - 08:11
Grizom mes is Ventspilio. Labai viskas patiko, ispudziai labai geri, planuojam da tikrai ten sugrizti. Vaikams ten tikrai rojus. Ieskojom su zemelapiu karviu, puiki pramoga thumbup.gif Buvom planetariume, vaziavom traukinuku. Aplankem buites muzieju, vaiksciojom po Jurmalos parka kur didziuliai inkarai. Parkas pilnas atrakciju vaikams, visas labai priziureta. Taip pat buvom atvirame baseine, irgi super thumbup.gif Kainos labai nedideles lankytinu objektu, uz vaikus atrodo tik traukinuke ir planetariume mokejom, visur kitur iki 7 metu nemokamai, atviro baseino kaina 4eu suaugusiam, vaikams irgi nemokamai. Galeciau vardinti ir vardinti Ventspilio privalumus, nes tikai gera ispudi paliko. Dar tos visos zaidimu aiksteles vaikams, o kokie gelynai grazus wub.gif
Atsakyti
Grizom ir mes vakar, buvome jau antra karta, tiketina, kad kitais metais bus trecias kartas 4u.gif Vaziuodami dar uzsukome i Kemeru lielais tireli. Labai patiko, galvojom eisim maza rata, nes buvom su 3m. vaiku, bet apsukom dideli, beveik 4 km, nes einant dideli rata yra apzvalgos bokstelis, is kurio atsiveria visas pelkes grozis wub.gif Po to i Tervedes parka ir namo biggrin.gif Vaikams ispudziu pilnos kelnes, lauksim kitu atostogu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2015 08 09, 10:05)
Grizom ir mes vakar, buvome jau antra karta, tiketina, kad kitais metais bus trecias kartas 4u.gif  Vaziuodami dar uzsukome i Kemeru lielais tireli. Labai patiko, galvojom eisim maza rata, nes buvom su 3m. vaiku, bet apsukom dideli, beveik 4 km, nes einant dideli rata yra apzvalgos bokstelis, is kurio atsiveria visas pelkes grozis wub.gif Po to i Tervedes parka ir namo  biggrin.gif Vaikams ispudziu pilnos kelnes, lauksim kitu atostogu  cool.gif

kas cia per kemeru tirelis?pirma karta girdziu biggrin.gif kaip smagu, kad cia dar vis kokiu naujoviu gali perskaityti, atrodo jau viska esam aplanke, bet sitos vietos dar nea biggrin.gif cia lyg kazkokios pelkes?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 08 09, 18:58)
kas cia per kemeru tirelis?pirma karta girdziu  biggrin.gif  kaip smagu, kad cia dar vis kokiu  naujoviu gali perskaityti, atrodo jau viska esam aplanke, bet sitos vietos dar nea  biggrin.gif cia lyg kazkokios pelkes?

Taip, pelkes, tolokai nuo Ventspilio, bet galima uzsukti vaziuojant i/is Ventspilio. Info buvau radusi Latvijos temoje, o paskui turedami, berods, Kurzemes zemelapius, nesunkiai radome ta Kemeru nacionalini parka ir pelke. Mums patiko, bet ejome ilguoju taku, kad galetume uzlipti i apzvalgos boksta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksis @ 2015 08 09, 09:17)
Grizom mes is Ventspilio. Labai viskas patiko, ispudziai labai geri, planuojam da tikrai ten sugrizti. Vaikams ten tikrai rojus. Ieskojom su zemelapiu karviu, puiki pramoga  thumbup.gif  Buvom planetariume, vaziavom traukinuku. Aplankem buites muzieju, vaiksciojom po Jurmalos parka kur didziuliai inkarai. Parkas pilnas atrakciju vaikams, visas labai priziureta. Taip pat buvom atvirame baseine, irgi super  thumbup.gif  Kainos labai nedideles lankytinu objektu, uz vaikus atrodo tik traukinuke ir planetariume mokejom, visur kitur iki 7 metu nemokamai, atviro baseino kaina 4eu suaugusiam, vaikams irgi nemokamai. Galeciau vardinti ir vardinti Ventspilio privalumus, nes tikai gera ispudi paliko. Dar tos visos zaidimu aiksteles vaikams, o kokie gelynai grazus  wub.gif

o kas cia per atviras baseinas? gal galima nuoroda? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Betina @ 2015 08 09, 08:06)
Turiu kelis klausimus apie Venspilio kempingą (Piejuras kempings): ar į namelio kainą įskaičiuota balta patalynė ir lauko baldai? Radau jų puslapyje kaip papildomas paslaugas.


Taip, tai papildomos paslaugos už papildomą mokestį. Mes visad veždavomės savo.
Papildyta:
QUOTE(Saulutė @ 2015 08 10, 08:14)
o kas cia per atviras baseinas? gal galima nuoroda? 4u.gif



Spėju, kad tai Venstpilio vandens parkas po atviru dangumi. Jį galima rasti atkarpoje tarp kempingo ir parkavimo aikštelės, kuri yra šalia parkelio su Žuvimis (kalbu apie skulptūras iš gėlių). - Einant iš kempingo link jūros, reikia pasukti į dešinę keliu, kuriuo atvažiuoja mašinos į serfingistų paplūdimį.
Truput info yra čia:
http://www.kelionium..._vandens_parkas
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2015 08 10, 08:37)
Taip, tai papildomos paslaugos už papildomą mokestį. Mes visad veždavomės savo.
Papildyta:


Gavau laišką iš kempingo:
In cottage "Aleja2" are bed linen set and little tower. If you want garden furniture, you can rent from us (1 table and 4 chairs price 5 EUR/per day.

Tai kaip suprantu, patalynės savo galima nesivežti. Šaip keista pasirodė, namelio kaina nemaža, o net lauko baldus reik papildomai imti, neskaitant, kad visus indus, puodus savo reikia atsivežti, na bet tikėsimės gražus pajūris su savo pramogom viską atpirks.
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2015 08 10, 09:14)
o kas cia per atviras baseinas? gal galima nuoroda? 4u.gif

http://www.visitvent...85/?category=25

galima sakyti , kad salia Inkaru parko
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2015 07 31, 22:14)
Buvome trečiadienį. Kaina mūsų 4 asmenų šeimai, su ventais, kurų reikėjo berods 290, kainavo tarp 3-4 eurų visiems. Tik su bilietais problematiška. Klausia ar rezervavot. Kadangi nebuvome rezervavę į artimiausius 2 seansus vietų jau nebebuvo. Teko pirkti bilietus ir ateiti po kelių valandų.

Mes taip pat papuolėm tik po 2 seansų. Ėjom į suaugusiųjų seansą, tai nervino, kad pusę laiko pro mikrofoną vedėjas apie matomus vaizdus kalbėjo latviškai ir šiek tiek rusiškai, o filmas, kur jau audiogidai veikė, užėmė tik dalį laiko.
Atsakyti
Kas atostogaujat Ventspilyje, kaip orai? Kaip manot, ar ne per salta butu viena nakti nakvoti palapineje su vieneriu metu vaikuciu? Velesnem dienom gavom nameli kempinge, bet norim anksciau atvaziuot.
Atsakyti