QUOTE(Cypukė @ 2015 08 18, 20:25)
Jei tai nebūtu jau 8 remeikas orginalo "La Mentira" kuri beods irgi kažkada per TV rodė, tai gal būtu visai ir nieko, bet kai jau mintinai žinai visą scenarijų (skiriasi tik vieta ir aktoriai) tai tikrai ne kažką žiūrėt
Šiaip aktoriai gražūs ir vaidinti sugebantys, bet norėtųsi kažkokio kitokio scenarijaus. Kai mačiau pirmą seriją (dar tuomet, kai tik meksikoj pradėjo rodyt) tai net nežinant nieko apie serialą iš kart pajutau, kad kažkur matytas, o tada pasidomėjau, kad tai remeikas

ir svarbiausia, kad jau daug tokių serialų rodė pas mus per TV

bent kiek aš pamenu (esu mačiusi) tai "El juramento" ir "Cuando me enamoro" rodė pas mus

be to dar kažkada ir lietuviai kūrė pagal orinalą panašų serialą, berods "Mano mylimas prieše" vadinosi
Manau, kad galėjo TV3 kažką gersnio nusipirkti
Domėjausi serialu ir taip- fragmentas ir pradžia panaši, tačiau vėliau viskas klostosi kitaip. Pats prodiuseris sakė, kad versija nukryps nuo originalo. O čia mažas skirtumas labai pakeičia tolimesnius įvykius ir taip versija smarkiai keičia originalą. Jau mačiau 90 " kerštingos meilės" serijų ir viskas keičiasi lyginant su " cuando me enamoro". Dėl įdomumo lyginau scenas -ir vėl viskas kitaip. Man labai patinka ši versija, net nelyginu jos su senesnėmis.

O kas dėl prastų reitingų- nesuprantama, kodėl laikoma prastais, jei tarp visų šiuo metu rodomų serialų jis visuomet pirmas...