Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras- mamyčiukas

Sveikos 4u.gif
Kuo toliau tuo labiau pastebiu, kad mano brangusis negali gyvent be savo mamos. Jei esame ne kartu su jo mama, tai jis jai skambina kas valandą su klausimu kaip tau sekas, ką veiki ir t.t... Nuolatos klausia patarimų ir nuomonės ne iš manęs, bet iš savo mamos. Jei aš pasakau, kad jam tinka paltas ir turime jį pirkti, jis skuba paskambint mamai ir pasitart. Nuolatos prikaišioja, kad nevaikštau iš paskos jo mamai su pagalba kiekviename žingsnyje.
Užsiminiau apie vestuves, kad jau lyg ir laikas būtų, tai ką jūs manot, nuskubėjo tartis su mama, ir jie kartu nusprendė, kad dar anksti. doh.gif
-'Gal einam jau miegot?' - 'Ne, palaukiam kol mama eis"
-'Gal važiuojam kur į kiną?' - 'Ne, pabūnam namie, mamai liūdna bus.'
-'Padaryt valgyt?' - Ne, aš nealkanas. O po dešimt minučių eina valgyt su MAMA

Gal ir jūs turit namuose tokią problemą, kaip tvarkotės? Kaip kalbatės, kad neįskaudintumėt vyro ir nepakenktumėt savo santykiams..
Atsakyti
bek, mergaite, nuo jo! Bek kol nevelu!
Atsakyti
O vargeli biggrin.gif Jūs kartu gyvenate su jo mama? Veda tokie santykiai į niekur. Nebent prisitaikysite, nors nežinau, kokios kantrybės ir nervų moterį, neužknistų tokia svarbi anytos rolė bendram gyvenime.
Atsakyti
Džiaukitės, kad JIE nutarė, jog per anksti vesti biggrin.gif Turit laiko pamatyt ir suvokt, kad jums nepakeliui. Nebent jums priimtina būt anytos šešėlyje . Bet jei jau čia rašot, tai turbūt nepriimtina. Tai nepasikeis, jums tik reik nuspręst ar galėsit taip gyvent.
Atsakyti
QUOTE(Avietinė Delčia. @ 2015 08 24, 16:17)
O vargeli biggrin.gif Jūs kartu gyvenate su jo mama? Veda tokie santykiai į niekur. Nebent prisitaikysite, nors nežinau, kokios kantrybės ir nervų moterį, neužknistų tokia svarbi anytos rolė bendram gyvenime.


Jau 4 metus gyvename kartu, pirmus metus gyvenome dviese, o dabar tevai pastate nama dviems seimoms, su atskirom virtuvem, dusais ir svetainem i kuri kelsimes po poros menesiu.. Na o kol kas gyvename pas jo tevus senam name.
Jaučiuosi gana keistai, kai mes planuojame vaikučius, o jis pats dar kaip vaikutis savo mamai, noriu būti svarbiausia moteris jo gyvenime, bet matomai esu antra pagal svarba..
Atsakyti
Na va jau namas pastatytas - nelabai kur pabėgsite. Ne tiek tiesiogine prasme, kiek psichologine. Nesikeis jūsų anyta tikrai. Kaip kontroliavo, taip kontroliuos. O, kai atsiras vaikučiai - išvis su savo patarimais ir lindimu baigs galvą išūžti. Mano griežta nuomonė, kad šeimos turi gyventi atskirai. Tada geriausi santykiai ir geriausias bendravimas. Jau senovėje sakydavo, kad "dviejų gaspadinių vienuose namuose negali būti". Su vaikų planavimu nuoširdžiai siūlyčiau neskubėti ir gerai gerai pagalvokit, ar tikrai visą gyvenimą pakęsit amžiną kontrolę ir vyro neatsplėšimą nuo mamos sijono mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dionėja @ 2015 08 24, 18:02)
bet matomai esu antra pagal svarba..

ne matomai, o iš tikro esate. ir (sprendžiu pagal ilgus metus matytą artimą pavyzdį) visada būsite. jei gebėsite su tuo susitaikyti, tai gal ir ok. jei ne, laukia nervų gadinimas visam gyvenimui. ar verta, spręsti jums.

gyventi kartu vienam name - labai labai blogai. jau geriau kokioj sulūžusioj 20 kvadratų bakūžėj, bet atskirai nuo tėvų.
Atsakyti
Galbūt ir taip, vienintėlis sprendimas šioje situacijoje yra nesikraustyti kartu su tėvais. Manau turėčiau ant jo pečių užkrauti daugiau šeimyniškų pareigų, ir galų gale pasikalbėti apie mūsų ateitį ir daug dėmesio reikalaujančią anytą smile.gif Bėgti nuo jo tikrai nenoriu ir net negalvočiau apie tai, nes vyras jis puikus ir rūpestingas.
Atsakyti
Keturi metai kartu, namas pastatytas, vyras puikus ir rūpestingas tai kame problemos nesupratau g.gif Žmona ir mama tai du skirtingi žmonės tiek pagal funkcijas tiek pagal ryšį, ir jei mama geras žmogus su kuriuom marti puikiai sutaria- tai geresnio padėjėjo ir nerasi. Bet jeigu prasideda jaunamartės konkurencija dėl dėmesio- amen.
Papildyta:
QUOTE(Dionėja @ 2015 08 24, 17:02)
bet matomai esu antra pagal svarba..

Jūs ir nesate svarbesnė nei mylima motina, kol kas. Jei pradėsit šiauštis dėl smulkmenų tai ir nebūsite.
Atsakyti
Tol, kol gyvensite kartu su tėvais, jūs niekada nebūsite savo namų ir gyvenimo šeimininkė. Juo labiau jūsų žodis neturės "svorio" namuose, sprendžiant šeimos reikalus. O jei atsiras vaikų, tai padėk dieve biggrin.gif
Ir išvis, na kaip, KAIP gali šauti į galvą statytis bendrą namą su tėvais? Tai kas, kad atskiri dušai, svetainės ir pan, bet juk visvien absurdas blink.gif blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 08 25, 17:28)


Jūs ir nesate svarbesnė nei mylima motina, kol kas. Jei pradėsit šiauštis dėl smulkmenų tai ir nebūsite.

Nieko sau smulkmena - vedybos bigsmile.gif
Atsakyti
O kur tėvas būna, jei mamai liūdna, kol jūs kine?
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 08 25, 16:30)

Nieko sau smulkmena - vedybos  bigsmile.gif

Vyrukas, kaip supratau nei planuoja vesti nei peršasi, čia autorės iniciatyva. O jeigu jau teks gyvent viename name su tėvais tai ko nepasitarus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 08 25, 16:30)
Tol, kol gyvensite kartu su tėvais, jūs niekada nebūsite savo namų ...

O kokiu būdu uošvių namai turi tapt JOS namais g.gif Kai pasistatys savo namą tada jo šeimininke ir bus.
Atsakyti