Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos Taro konsultacijos

Labas visoms, nauja tema. Trumpai info pirmasyk užėjusioms: atsakymai čia bus į konkrečius klausimus, bet netinka formuluotė "ar" ir "kada", o jeigu neišeina suformuluoti, tai nupasakoti trumpai padėti galima. Taipogi čia nebus bandymų atspėti kieno tai praeitį, dabartį ir ateitį, nes tai nei įdomu, anei prasmę turi. Neatsakinėju į klausimus apie sveikatą, gimimus ir mirimus. Tarpusavio pasikalbėjimai toleruojami (paskui ir kortų gali nebereikt), peštynės čia yra retas reiškinys, bet jei taip nutiktų, tai skubiai nusiraminam ir nereaguojam. Itin sudėtingi ir platūs klausimai temai netinka, o jei labai reikia, tai į privatą, šitam mano el paštas yra saulevisada113@gmail.com, ten koks nors atlygis bus reikalingas. Neįsipareigoju atsakyt i visus klausimus. Praleistus klausimus tiesiog pakelkite.
Dėl Avietinės rašau: nedarykite spaudimo. Jeigu norite atsakymo į savo klausimą iš kelių tarologių (ką galiu suprasti, tai žmogiška), tai mokėkite jį užduoti taip, kad neatrodytų naglai. Čia yra savanoriškas darbas iš idėjos ir patikėkit, nėra taip jau paprasta ir lengva tas kortas sumesti visoms konvejeriu, tai paima jėgų ir laiko. Spaudimas ir vampyravimas nepagerins Jūsų situacijų ir nieko gero neduos nei Jums, nei tarologėms, tik nualins abi puses. Taigi, nespauskite jos.
Kas dar? Nežinau ką čia pridurti, neišradinga atsikėliau. Avietinė nuo savęs savo info parašys.
Welcome 4u.gif
Atsakyti
Bandau laime naujoje temoje smile.gif
Gal paziuretumet ir man smile.gif ? Demesi vel pradejo rodyti vaikinas is praeities,komplimentai,neva ilgisi..... Kokie jo ketinimai?Jis dar man kazka jaucia?Mums dar kas iseitu?
Dekinga.
Atsakyti
Amariliai, ačiū už temą ir išmintingą prologą mirksiukas.gif 4u.gif

Viskas aiškiai jau pasakyta, nuo savęs pridėti norėčiau tik tai, kad jeigu klausiate, prašau apsiriboti 1-2 klausimais, o ne prirašyti jų dešimt. Užduodamos daug klausimų, įpareigojate dėlioti didesnes dėliones, giliau analizuoti, o temoje atsakinėjama glaustai ir situacijos nenagrinėjamos, kapstantis po visus pasąmonės klodus ir širdies užkaborius, dėl visiems žinomų priežasčių. Gerų diskusijų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietinė Delčia.: 25 rugpjūčio 2015 - 16:11
Klausimus is anos temos ziuresite ar perkelti cia?
Atsakyti
Perkelkit, žinoma. Aš tikrai neignoruoju tyčia, tiesiog, kai kurie klausimai pasimeta dėl diskusijų, kai kurie netyčia užsimiršta. Gal ateis Amariliai ir padėlios jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avietinė Delčia.: 25 rugpjūčio 2015 - 16:22
perkelkite, nes as pvz tai nerasiu sau adresuotu klausimu, nebent is seniau jau artimesnis bendravimas buvo, link asmenisko, tada savaime fiksuojasi, nes viska zinau, kas ten darosi smile.gif Zinote gi visos, kad as issiblaskiusi, nepunktuali, stengiuos su tuo tvarkytis, bet argi lengva, kai jau virs 30ties pradedi charaketir nulauzt.
Atsakyti
Ai užmiršau pridėti biggrin.gif Į až man su klausimais nerašykite. Tik čia temoje. Nebent norite pabendrauti apie kažką kito, arba patikslinti/pakomentuoti atsakymą, kurį jums parašiau. Taip pat, jei domina platesnės analizės smile.gif
Atsakyti
Saukė labai šauni patarėja... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 25 rugpjūčio 2015 - 17:53
Na tada as su klausimu smile.gif Benrdavome su vyriskiu kiekviena diena ir intensyviai ( jis gyvena uzsienyje) , buvome susitike keleta kartu. Jam staiga atsirado problemu su sveikata. Pries savaite jis man parase jog yra ligonineje ir ji operuos. Nuo tos dienos telefonas isjungtas, nieko nezinau. Man neramu kaip jis, ar musu bendravimas atsinaujins ir kaip klostysis musu santykiai( jeigu jie visai klostysis).
Atsakyti
Sveikinimai atnaujinus tema 4u.gif Panasu, kad labai reikalinga si tema - vis sugrista merginos mirksiukas.gif Lengvu delioniu ir supratingu temos dalyviu belieka palinketi 4u.gif
Atsakyti
Oi netycia pakartojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritandra: 25 rugpjūčio 2015 - 18:38
Ok paklausiu naujoj temoj .Planuoju igyti nauja specelybe tad klausimas ar igijus nauja ptofrsija pavyks rasti darba ir ar pavyks save realizuoyi naujoj srity.papildysiu dar, kad nauja sritid yra sveikatos apsauga.aciu jei atsakysit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilona77: 25 rugpjūčio 2015 - 19:05