Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkite problemos Vokietijoje

Sveiki,

Sesuo susidūrė su problema:
prieš pusmeti ji su savo draugu atvyko į Vokietiją, geresnio gyvenimo ieškoti, tačiau atsitiko taip, kad vyriškis pradėjo išgerinėti ir konfliktuoti. Sesuo nenori tokioje aplinkoje auginti vaikutį (kuriam šiuo metu yra 3metai). Jis jautriai ir taip reagavo š aplikos pasikeitimai dar ir nuotoliniai ginčai- tikrai nepadeda. Gal kas susidūrėte čia su vaikų globos klausimais Vokietijoje? Nuo ko pradėti?

Kita problema ta, kad ji nori trumpam su vaikeliu gršžti į LT ir bijo, kad vyriškis gali atsekti ir atimti vaikutį. Taip manipuliuodamas ja.

Kaip elgtis šioje situacijoje?
Atsakyti
QUOTE(HotIron @ 2015 09 06, 11:16)

o as ji pati nori su juo issiskirt? Yra DE organizaciju moterims padedanciu, jei noretu kreiptis.
Galu gale, nemanau, kad tas vyras/draugas protestuotu, jei ji pasakys, kad vyksta su vaiku tevu aplankyt. Tegul vaziuoja ir negrizta. O vaika ne taip lengva is mamos atimt. Ir alimentus gali prisiteist.
Beja, o vaiko gimimo liudijime jis kaip tevas irasytas?
Atsakyti
cia tas vyriskis vokietis ar lietuvis?
Tikrai svarbu ar jis yra irasytas i vaiko dokumentus kaip tevas. Skirtis reikia, ta prasme netekejusi turi kartu su vaiku kraustytis kitur, o kur, tai cia jai spresti, ar i LT ar likti Vokietijoje ir cia kazkaip kapstytis. Vaikas gali eiti i darzeli, galima kazkoki darbuka ieskotis vaiko globos laiku.
Jeigu kalba moka, neprapuls.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blümchen: 07 rugsėjo 2015 - 16:35