Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija - 23 tema

Sveiki, gal galite patarti kuo sustiprinti vaiko imunitetą. Nesenai visi persirgom gripu bet vaikas sunkiausia jam ir antibiotikų prireikė, praėjo savaitė ir vėl peršalimas..dar nzn kaip šį kart seksis pasveikt. Geriam ir vit c ir zn, cordyceps. Pernai metais gęrėm geriamą vakciną ribomunyl tai efektas l. Jautėsi, bet kad ji iššimta iš prekybos. Prieš šitą sirgimą didijį pora kart pavyko beprasidedančios ligos išvengti su oscillococcinum. O trečią kart kaip minėjau nieks nepadėjo. Ar negalėjo taip būt kaip vienas narys minėjo kad liga buvo užslopinama ir nustumiama vėliasniam laikui... kažkaip baisu ir duoti vėl tą patį preparatą...dar skaičiau kad imunitetą stiprinat su engystol...
Atsakyti

Sveikos, daznai pasiskaitau tema, ji man idomi ir aktuali, nes su hemeopates pagalba ir savom jegom savo berniukus jau turbut 4m gydau hemeopatiskai. Gal turit kokiu patarimu kaip isgydyt alergine sloga mazajam 4m. Sloga praktiskai nuo gimimo su trumpom pertraukom. Adenoidai I-II laipsnio, jokiu mikrobu paselyje neuzaugina. Nosyte visada uzburkus, sloga bega i gerkle, pastovus kosulys ypac paaktyveja atsigulus. Puciant neispucia nieko. Hemeopate skyre hepar sulfur 1M isgerus 2 sav padejo, bet vel tas pats. Bandem hemeopatinej vaistinej gaminta kompleksa Rynogran nepadejo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesta_2: 20 sausio 2019 - 08:02

Ar nėštumo metu galima vartot Aflubin, Influcid ir panašius vaistus randamus paprastoj vaistinej ? P s gal ka patarsit, vakar buvo pirma diena peršalimo. Kimšosi nosis, perštėjo gerklę. Į vakarą temp užkilo iki 37.5, naktį pati nukrito. Nuo gulėjimo geriau jaučiuos, noris gerti šiltų skysčių. Šiandien jau sloga iš pradžių bėgo, dabar tiesiog gausi, skysta. Temperatūra užkilo iki 38. Vakar geriau ką turėjau : lymphomyosot, Tonsilgon..snd nuo ryto influcid. Daaaug arbatų su medum, česnaką vartoju .

Atsakyti
Sveikos. esu nevilty. vaikui 5 metai, kita men 6 bus) ir kovo.menesi susirgo plauciu uzdegimu. gere 2 kursus amoxicyclina bet nepadejo. patekom i ligonine ir ten pradejo duot Co-Amoksiklava( kursas 10 dienu buvo). pasveikom. Prarita savaite tonzilitas ir vel antibiotikai penicilinas 7 dienas. Tuo metu mano dukra apsirgo ir pradejo koseti. tai mano sunus irgi kita diena jau su slapiu kosuliu. Po keliu dienu kosulys paumejo ir pradejo karsciuoti vaikas. Turi didele sloga taip pat. Bijau kad vel plauciu uzdegimas cry.gif cry.gif ka galiu bandyt naudot is homeopatijos? Vaikas jau tiek antibiotiku sugere nejau vel teks gerti.
Atsakyti