QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 12 03, 12:39)
ale kiaušinis ale slyvos....ne per dideli...liepos rugpjūčio temas atvertus yra merginų foto su jais pridėta...raudoni su geltonais dryžiais.
jei tinka krapštytiniai,galėsiu ir jais tuo pačiu pasidalint
Papildyta:
kad jau kainuos,tai kainuos
jei tinka krapštytiniai,galėsiu ir jais tuo pačiu pasidalint
Papildyta:
kad jau kainuos,tai kainuos

Visai nieko tie dryžikai...




Tada jau daugmaž rudens pomidorų karštinė bus sugydyta kiek ten jinai jau bekainuotų. Nugi sako sveikata brangiausias turtas.

Pas mane Carbonas neypatingai pasiteisino. Lyg ir neblogi jie buvo, bet kažkokie labai jau netaisyklingos visi formos. Visokie išsikraipę, apskylinėję. Vienžo neišvaizdūs, gal todėl nelabai mėgiami ant stalo.
Gal kažką derlingesnio žinote už žalius Izumrudnoe Jabloko? Neblogi buvo, gal ir kitais metais auginsiu, bet nebuvo labai derlingi. Jeigu atsirastų kažkas geresnio, tai išbandyčiau.
-----
Šiemet labai pelyja kečupas. Dalis supelijo ir užvakuoti, bet jeigu užvakuoti nesupelijo, tai porą dienų palaikius šaldytuve atidarytą, garantuotas pelėsis.
Jaučiu nedaviriau gerokai. Bent jau mama taip sako. Gal teisybę sako? Nes pernai tai sąžiningai nugarinau visus skysčius, viriau po 2-3 val. O šiemt nutariau tiek ilgai negarint ir nupylinėjau skysčius su samteliu, kad greičiau sutirštėtų. Tai gavosi, kad virinau kokią 1- 1.5 val.
Papildyta:
QUOTE(Mičiko @ 2015 12 04, 17:17)
Gonzikiuko grožis va kokie augo

Aha, gražūs.