Įkraunama...
Įkraunama...

Pediatrai Palangoje

Aš tai siūlyčiau vieną dieną palikti neregistruotiems ligoniams ax.gif
Atsakyti
Kai vaikai susirgdavo ir būdavo aukšta temperatūra, tai aš visada kviesdavau gydytoją į namus. Nebuvo atvejo, kad neatvyktų. O atvykusi apžiūrėdavo ne tik sergantįjį, bet ir kitus du vaikus (aišku, ne taip nuodugniai).
O aš pati esu prisiregistravusi senojoje poliklinikoje. Ten, registracija viena, eilė kita. Ir ką, laukiau kolidoriuje valandą su aukšta temperatūra ir plaučių uždegimu. Paskui važiavau į ligoninę nuotraukos daryti, o paskui grįžusi su nuotrauka vėl laukiau.... tik jau gal kokį pusvalandį.
Todėl nemanau, kad dėl eilių pas tam tikrą gydytoją kaltos sesutės ar registratorės. Tiesiog tokia sistema visur - visose poliklinikose.
Atsakyti
Gal kas dar gali patarti kokia gera gydytoja senojoje poliklinikoje?
Nusibodo Kirstukiene - neuztenka buti maloniam, reikia ismanyti ir darba, kuri dirbi doh.gif
O del reguliavimo prie kabineto duru - as uz thumbup.gif Suprantu, kad sunku atejus su serganciu vaiku prie kabineto laukti neuzsiregistravus (pati pralaukiau virs 3 val. doh.gif ), bet tie, kurie uzsiregistruoja ateina arba sveikstantys, arba jau pasveike - visai nesinori is naujo bacilas nuo serganciuju susirinkti belaukiant bendroje eileje. O laukti reikia tik pirmaji karta - nera buve, kad antram vizitui negauciau talonelio su laiku 4u.gif
Atsakyti
Senojoj polikl. yra dvi pediatres: Budreckyte ir Mikutiene. Abi geros, Palangoj geriausios.
Atsakyti