Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(Canelle @ 2017 07 01, 21:54)
Del tu pietu suvalgymo tai as arsi biggrin.gif visi zino, jei liksiu nepavalgius, tai geriau nesiartint, gal del to nesikesina.. bet rimtai, susitart neina?

As visuomet turiu juodos duonos saldytuve. Tai jei ryte neberandu savo pietu, tai greituoju budu pasidarau duonos-kumpio-duonos sumustini.

Siaip tai susitariam. Ir valgo visi tai, ka as pagaminu. Bet as nemegstu visoku lavashu, kebabu, hamburgeriu, tai ju ir negaminu. Sie patiekalai pas mane prie pigesniu, be to, ganetinai sotus. Reiketu pabandyti juos itraukti i meniu, gal pavyktu maziau pravalgyti. Pirmine naujo susitarimo ideja tokia ir buvo. Ziuresime sio menesio pabaigoje, ar sprendimas pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(Canelle @ 2017 07 01, 22:54)
Cia uz kiek morku 8cnt?  blink.gif beje, po kiek burokai pas jus kainuoja?


uz 1kg 4u.gif siandien jau buvo 11cnt, o svogunai 8cnt biggrin.gif i burokelius nepaziurejau, pamirsau ax.gif
Atsakyti

uz 1kg 4u.gifsiandien jau buvo 11cnt, o svogunai 8cnt biggrin.gifi burokelius nepaziurejau, pamirsau ax.gif

Čia šviežios?

Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2017 07 02, 21:51)
Čia šviežios?


manau, kad ne 4u.gif bet is tiesu, tai parasyta nebuvo unsure.gif plautos tiesiog...
Atsakyti

manau, kad ne 4u.gifbet is tiesu, tai parasyta nebuvo unsure.gifplautos tiesiog...

Aš pirkau a la akcijines šviežias plautas, tai 49 ct/kg. Itališkos :rolleyes: O vakar pirkau bulvių, tai 79 ct/kg. Graikiškos  :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2017 06 25, 20:48)
va as taip ir maitinausi. ir tai tikrai yra nepigu. nes viska perku is turgaus.
o parduotuvej nebent kefyra koki, vaisius. vien avokadai kokie brangus.. stengiaus bent kelis i savaite ssuvalgyt.

Man pasiseke situo klausimu nes vaisiais ir riesutais mus aprupina darbe smile.gif tikrai susitraupo ir dar namo parsinesu, pvz avokadu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sopen @ 2017 06 24, 14:03)
Per mėnesį mano išlaidos maistui yra apie 60 eurų (1 asmeniui). Juokingai maža suma, tiesa? Bet nusistatyti tokias išlaidas nebuvo taip paprasta, kadangi dauguma iš mūsų esame įpratę reikia-nereikia išlaidauti.
Viskas prasideda galvoje, tuomet elgesyje ir vėliau tampa įpročiais. Iš tikrųjų, tai maisto žmogui reikia nedaug, ypač, jeigu jis 8 valandas dirba sėdimą darbą, vėliau sėda į automobilį ar troleibusą, vėliau namuose sėda į krėslą prie tv ekrano ar kompiuterio. Kalnas daržovių (jos labai pigios Lietuvoje), šiek tiek baltymų (riešutai, varškė, grietinė, jogurtas, kefyras, žuvis, mėsa ar įvairios košės), keletas vaisių, keli puodeliai arbatos (žalioji ar vaistažolių) ir šaukštelis medaus - toks yra mano dienos maisto racionas.
Prekybos centruose atsiskaitau už maisto produktus tik grynais, nes tik tokiu būdu galima kontroliuoti savo išlaidas. Maistą perku kartą per savaitę, nes kasdien "gyventi" parduotuvėse man atrodo neišmintinga - ten laimė neparduodama smile.gif

as isleidziu apie 100 eur menesiui blink.gif atrodo nieko tokio neperku bet susideda.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 08 04, 13:43)
as isleidziu apie 100 eur menesiui  blink.gif atrodo nieko tokio neperku bet susideda.

na, zinot, kaip tas "nieko". Kazka juk perkat, nes kazka juk valgot. Gal tiesiog megstat brangesnius produktus, o kitos, i kurias lygiuojaties, megsta pigesnius. Na, pvz. as gal vien vistiena valgau, o jums eriena ir jautiena butina. As perku is musu ezeru zuvis ar vyras suzvejoja, o jums tik lasisa ir krevetes reikalingos. Va taip ir susidaro.
Atsakyti
na va pas mane yra 4 asmenu seima... du suauge ir du vaikai....labai norint galima prasisuktu 50 euru savaitei....buvo reikalas kai vras po atostogu iejio biliotenin...padet is sono niekas nepadedavo...aisku jeigu neapsipirkimas lidil...nebutume pratempe.....apsipirkdavom savaitei ....o po to kelia i pardotuves....pamirsdavom:)))))
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2017 08 04, 20:37)
na, zinot, kaip tas "nieko". Kazka juk perkat, nes kazka juk valgot. Gal tiesiog megstat brangesnius produktus, o kitos, i kurias lygiuojaties, megsta pigesnius. Na, pvz. as gal vien vistiena valgau, o jums eriena ir jautiena butina. As perku is musu ezeru zuvis ar vyras suzvejoja, o jums tik lasisa ir krevetes reikalingos. Va taip ir susidaro.

vistiena valgau ir as smile.gif bet niekas man nieko nesuzvejoja, kartais is tevu parsivezu sodo gerybiu, siaip viska perku.
Atsakyti
ekspermentas 200/ men 5 asmenu seimai bus nepavykes verysad.gif kol kas vidurkis 223 ( o juk dar kaledos ax.gif ...) Bet. Ekspermento deka panasu busiu sutaupiusi: nes vidurkis buvo apie 257+. Toks turbut ir buvo tikslas 4u.gif ;) smile.gif
Atsakyti

Karra,  jūsų šeimos išlaidos man kaip iš fantastikos srities atrodo. Čia gerąją prasme. Mes išleidžiam kokius 400 irgi penkiese. Nors jei atvirai,  niekada dorai ir nesuskaiciavau  :unsure:​ 

Atsakyti