Įkraunama...
Įkraunama...

Pentaxim vakcina

ar yra mamyciu, kurios susidure su šios vakcinos šalutine reakcija?
Musu situacija.
pasiskiepijus antra karta sia vakcina susidureme su sia reakcija:
-istines veidas,
-istinusios akys, paraude vokai, labai gausus asarojimas (be iskyru, kudikiui esant ramybes busenoje)
-kosulys (sausas, sprangus)
-siaudejimas,
-neramus miegas,
-irzlumas,
-temperatura iki 37,5/38
-mieguistumas, didziaja laiko dali kudikis miega
-skausmingi atodusiai miegant su kievienu iskvepimu, kas labiausiai gasdino;
-apatija aplinkai,
-apetito stoka,
-durio vietoje nezymus sukietejimas;
-2 paras kudikis stebetas ligonineje, po 2 paru simptomai baigesi. adeno viruso nosiarykleje nerasta, todel preziumuojame, kad tai yra skiepu sukelta reakcija, ir gana sunki.
Atsakyti
Mums buvo po 2 men ir 4 men salutines reakcijos, tai gydytoja pati sake, kad nebegalima skiepyti Pentaximu. O buvo po abieju skiepu nenumaldomas verkimas kazkur parai praejus, vaikas verke istisai ir dar tokie kaip traukuliukai vis uzeidavo. Taip pat eme labai prastai valgyti visa menesi po skiepo, beveik nepriaugo svorio. Kadangi lygiai tas pats buvo po 4 men skiepo, tai faktas, kad nuo Pentaximo tokia reakcija. Iki siol vaiko nervu sistema likusi labai jautri ir pazeidziama, turim problemu.
Atsakyti
Irgi buvo reakcija po kurios nusprendžiau neskiepyti. Grįžus iš poliklinikos akis tik viena mirksėjo, paskui judino keistai rankas ir kojas, traukuliukai neideli pasireiškė.. 6 mėn praėjo, bet akis būna viena sumirksi dar...
Atsakyti
Kvieciame kreiptis i Asociacija "Objektyviai apie skiepus" informuojant apie salutini vakcinu poveiki, ir svarbiausia, ar jis buvo registruotas ir pranestas ULAC'ui, kaip kad privaloma. Asociacija Jums pades istirti kiekviena atveji ir uztikrinti, kad tie atvejai butu uzregistruoti. Asociacijos el pastas objektyviai@skiepai.info.
Atsakyti