Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos - XIX

Puma 45 nemanau kad spetumet,nes tik po pusryciu kviecia pas daktara.o pusryciai apie astunta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra Seper: 28 rugsėjo 2015 - 21:43
QUOTE(Ausra Seper @ 2015 09 28, 21:40)
Puma 45 nemanau kad spetumet,nes tik po pusryciu kviecia pas daktara.o pusryciai apie astunta.

Tai po visko panašiai kelinta jau išeinat iš ligonines?
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2015 09 29, 16:14)
Tai po visko panašiai kelinta jau išeinat iš ligonines?

man rodos apie desimta isejau is daktaro. tada reikia eiti,persirengti ir namo.tai va galima daiktus pasiimti, kai iseini is daktaro ir eini rengtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra Seper: 29 rugsėjo 2015 - 22:42
QUOTE(Ausra Seper @ 2015 09 29, 22:38)
man rodos apie desimta isejau is daktaro. tada reikia eiti,persirengti ir namo.tai va galima daiktus pasiimti, kai iseini is daktaro ir eini rengtis.

O kaip savijauta po jodo ar silpnumas labai jauciasi ir kai negeri tiroksino kaip jautiesi.
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2015 09 30, 08:02)
O kaip savijauta po jodo ar silpnumas labai jauciasi ir  kai negeri tiroksino kaip jautiesi.

savijauta mano pakankamai gera buvo,bet pas mane buvo per daug tiroksino.gavosi kaip ir perdozuota.
tik labai miego noredavau.
o del jodo tik spaudimas man buvo pakyles ir galva skaudejo.bet dave vaistu ir po to gerai viskas buvo. as silpnumo nejauciau.kitoms is vis nieko nebuna.cia jau kaip organizmas reaguos i joda.

as nuo vakar pradejau vel gerti tiroksina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra Seper: 30 rugsėjo 2015 - 21:36
QUOTE(Ausra Seper @ 2015 09 30, 21:33)
savijauta mano pakankamai gera buvo,bet pas mane buvo per daug tiroksino.gavosi kaip ir perdozuota.
tik labai miego noredavau.
o del jodo tik spaudimas man buvo pakyles ir galva skaudejo.bet dave vaistu ir po to gerai viskas buvo. as silpnumo nejauciau.kitoms is vis nieko nebuna.cia jau kaip organizmas reaguos i joda.

as nuo vakar pradejau vel gerti tiroksina.

Kada rado tiroksino per daug ?Ar kai atsigulei jodui,nes kazkur skaiciau kad ima krauja ,tik neatsimenu ar iseinant ar atejus.O kai tiroksino per daug tai gal joda blogiau organizmas isisavin? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2015 10 01, 18:16)
Kada rado tiroksino per daug ?Ar kai atsigulei jodui,nes kazkur skaiciau kad ima krauja ,tik neatsimenu ar iseinant ar atejus.O kai tiroksino per daug tai gal joda blogiau organizmas  isisavin?  g.gif

as pasijauciau blogai.kai ji dar geriau.nuejau pas savo daktare ir padare kraujo tyrima ir buvo perdaug tiroksino.po to as negeriau tris savaites tiroksino iki jodo. del isisavinimo, tai nezinau kaip ten.bet daktaras sake,kad mano rezultatai po jodo neblogi.sako, kad gali uztekti tik dvieju kartu.
Papildyta:
QUOTE(Puma45 @ 2015 10 01, 18:16)
Kada rado tiroksino per daug ?Ar kai atsigulei jodui,nes kazkur skaiciau kad ima krauja ,tik neatsimenu ar iseinant ar atejus.O kai tiroksino per daug tai gal joda blogiau organizmas  isisavin?  g.gif

reikia nusivesti bendra kraujo tyrima.as jadangi pamirsau ji atsivesti.tai man ji padare ten patys
Atsakyti
QUOTE(Ausra Seper @ 2015 10 02, 12:44)
as pasijauciau blogai.kai ji dar geriau.nuejau pas savo daktare ir padare kraujo tyrima ir buvo perdaug tiroksino.po to as negeriau tris savaites tiroksino iki jodo. del isisavinimo, tai nezinau kaip ten.bet daktaras sake,kad mano rezultatai po jodo neblogi.sako, kad gali uztekti tik dvieju kartu.
Papildyta:
reikia nusivesti bendra kraujo tyrima.as jadangi pamirsau ji atsivesti.tai man ji padare ten patys

Ar išeinant iš ligonines duoda išraša ar ka nors panašaus.O jums šeimos daktare sake, kada tvarkys popierius del neigalumo?
Atsakyti
QUOTE(Puma45 @ 2015 10 02, 19:30)
Ar išeinant iš ligonines duoda išraša ar ka nors panašaus.O jums šeimos daktare sake, kada tvarkys popierius del neigalumo?

nedave jokio israso.
jau man dave susirinkti dokumentus grupei tvarkytis.
Atsakyti
QUOTE(Ausra Seper @ 2015 10 02, 22:23)
nedave jokio israso.
jau man dave susirinkti dokumentus grupei tvarkytis.

Tvarko dokumentus grupei tik seimos gyd. As nieko nerinkau. Gal israsa atsiuncia tiesiai i poliklinika? Visus gulejimus ligonineje butina pateikti seimos gyd.
Atsakyti
sveikos.arteja operacijos diena- 7d i klaipeda vykstu salintis mazgo kaires puses skydliauke.apsisprendziau kad reikia ,nes vistiek tektu anksciau ar veliau,nes augantis.o ir savijauta mano tai...
sakykit ka veztis operacijai? suprantu rubai higiena.o is maisto turbut nieko,tik gert? kai si diena arteja jaudulys pradejo imt jau,nes na vistik puse skydliaukes nebebus,kaip toliau....
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2015 10 03, 10:16)
sveikos.arteja operacijos diena- 7d i klaipeda vykstu salintis mazgo kaires puses skydliauke.apsisprendziau kad reikia ,nes vistiek tektu anksciau ar veliau,nes augantis.o ir savijauta mano tai...
sakykit ka veztis operacijai? suprantu rubai higiena.o is maisto turbut nieko,tik gert? kai si diena arteja jaudulys pradejo imt jau,nes na vistik puse skydliaukes nebebus,kaip toliau....

Man tai tikrai ligonines maisto uzteko. As Vilniuje gulejau. Laiko trumpai. Atsigerti tai tikrai nepamaisytu. Man po operacijos kita diena troskino, aisku ir vasara buvo.
Atsakyti