Įkraunama...
Įkraunama...

PADUNDOS #54

sena tema

Tęsiam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(AistraXXX @ 2015 10 02, 10:25)
O jūs kokiais tempais susitinkat?

kartą per 2 sav. pasimatymas. Jei pavyksta, tada dažniau. Tarpuose kartais matomės ir kitais reikalais, neutraliai

QUOTE(pasikeitusi @ 2015 10 02, 10:26)
bet kokia tu kantri. mane tai toks siutas paima  perskaicius tokias izulias kalbas. norisi pasmaugti.  biggrin.gif zmonos mat kaltos  doh.gif

aikjau kantri smile.gif aš prie kitų dalykų eilėj stovėjau, kai Dievas kantrybę ir saiko jausmą dalino.
o jei rimtai, tai gal tos kalbos tiesiog iš nesusipratimo, negalvojimo. Nes tas galvojimas labai jau nepatogus. Lengviausia užsimerkt, jei pavyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.B.M: 02 spalio 2015 - 11:16
QUOTE(S.B.M @ 2015 10 02, 11:01)
o jei rimtai, tai gal tos mintys tiesiog iš nesusipratimo, negalvojimo. Nes tas galvojimas labai jau nepatogus. Lengviausia užsimerkt, jei pavyksta.

is noro save ir meiluzi pateisinti. Klausiau as viena karta moralo is drauges, turincios vedusi meiluzi, , kad nors ir mano draugas geras, bet jei demesio neskirsiu, tai susiras meiluze. biggrin.gif
Gi negali pasakyti, kad zaraza tas mano meiluzis, kai daug lengviau skiesti apie tai, kad ano zmona tokia baisi, jog praktiskai buvo priverstas i kaire eiti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 10 02, 12:18)

Gi negali pasakyti, kad zaraza tas mano meiluzis, kai daug lengviau skiesti apie tai, kad ano zmona tokia baisi, jog praktiskai buvo priverstas i kaire eiti.  biggrin.gif

o kodel negali? aisku, kad zarazos jie, kurvinykai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 10 02, 11:27)
o kodel negali? aisku, kad zarazos jie,  kurvinykai.  biggrin.gif

Nu matai, moterys nori tiketi, kad ne zaraza jis, o tiesiog ji tokia nuostabi, kad anas pasidave. biggrin.gif Jis geras, tik jo zmona nevykusi truputi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 10 02, 11:27)
o kodel negali?

gal myli wub.gif ir šventai tiki, kad jei paliktų žmoną ir gyventų su ja, tai jokių meilužių jau ninini wub.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B.M @ 2015 10 02, 11:33)
gal myli wub.gif  ir šventai tiki, kad jei paliktų žmoną ir gyventų su ja, tai jokių meilužių jau ninini wub.gif

biggrin.gif
jus man siandien patinkat
Atsakyti
Amélie de Montmartre, o kodėl jums neduoda ramybės neištikimybės klausimai? Buvot kada neištikima ar išduota? Ar profesija susijusi?
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 10 02, 12:31)
Nu matai, moterys nori tiketi, kad ne zaraza jis, o tiesiog ji tokia nuostabi, kad anas pasidave.  biggrin.gif Jis geras, tik jo zmona nevykusi truputi.  biggrin.gif

Aš tai galvoju, išvis kažkoks dviveidiškumas. Kai rašo aprašymus tiems meilužiams tai ir charizmatiški ir profesinėje srityje daug pasiekę ir išsilavinę ir viskas aukštos klasės. Na, bet kita vertus juk juos galima apibūdinti ir ne tokiais maloniais žodžiais. Juk tas pats charizmatiškas meilužis yra nepatikimas, elementarus melagis, apgavikas.
Sakoma, kad kai kalbi apie antrą pusę koks jis nevykęs, pagalvok, kad tokiu jis patapo gyvendamas su tavimi. Tai meilužių vyrai reikia suprasti nevykėliai dėl jų pačių? O, jos mielai keistųsi su savo meilužių žmonomis vietomis, nes galvoja, kad tas vyras toks pats iš savęs super duper?
Finale, tai man atrodo tokia pelenės istorija, kaip niolikinė niekaip neišauga iš rožinių svajonių, o būdama suaugusi moteris jas tiesiog perkelia į gyvenimą meilužio pavidalu. Ir, svaigsta kokia ji fainuolė princesė, o tas meilužis tai jau jos gelbėtojas ant balto žirgo.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 10 02, 12:53)
Finale, tai man atrodo tokia pelenės istorija, kaip niolikinė niekaip neišauga iš rožinių svajonių, o būdama suaugusi moteris jas tiesiog perkelia į gyvenimą meilužio pavidalu. Ir, svaigsta kokia ji fainuolė princesė, o tas meilužis tai jau jos gelbėtojas ant balto žirgo.

Bet juk taip ir yra, meiluzis duoda geri ir malonuma, juk kitu atveju nieks neprasidetu su tokiu vyru. O koks jis seimoj, tai dzin. Juk gyvent nereikia joms diena is dienos.
Meiluzis taip pat gauna gerai praleista laika, juk nei galvos neskauda, nei dar kokios bendros seimynines problemos isiterpusios.
Kaip suprantu, meiluziai- tai geras laiko praleidimas, relax ir geri ispudziai. Bet jei isimylejai, tai cia jau pacios problema biggrin.gif Tada ir gali i meiluzi pazvelgt ivairiapusiskai, jei dar nors kiek blaivus protas veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo open: 02 spalio 2015 - 12:02
Na pagal Jus dauguma čia, tai kaltas tas neišitikimas ir taškas smile.gif

Nu bet jeigu vyras pamaitintas, paglostytas, pamylėtas, o žmona prisižiūrėjus ir dar turi apie ką su ja pakalbėti, tai mažesnė tikimybė, kad jis nueis į kairę. Na bent jau ji bus įdėjus max pastangų, kad taip nenutiktų.

Na aš su vyru iš viso 15+ metų kartu ir nusukau į kairę tik prieš metus.

tai noriu pasakyti, kad kiekviena situacija yra unikali, nėra vienodų rėmų, kur visi sutilptų
Atsakyti
QUOTE(Off @ 2015 10 02, 12:10)
Na pagal Jus dauguma čia, tai kaltas tas neišitikimas ir taškas smile.gif

Nu bet jeigu vyras pamaitintas, paglostytas, pamylėtas, o žmona prisižiūrėjus ir dar turi apie ką su ja pakalbėti, tai mažesnė tikimybė, kad jis nueis į kairę. Na bent jau ji bus įdėjus max pastangų, kad taip nenutiktų.

Na aš su vyru iš viso 15+ metų kartu ir nusukau į kairę tik prieš metus.

tai noriu pasakyti, kad kiekviena situacija yra unikali, nėra vienodų rėmų, kur visi sutilptų

o kodėl nusukai? rutina?
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2015 10 02, 13:13)
o kodėl nusukai? rutina?

Esu skaicius, kad moterims artejant 40 m, kaip ir paskutinis pasispardymas isijungia, kol dar visai nenuvytai smile.gif
Atsakyti