Įkraunama...
Įkraunama...

***2014m. Gruodinukai (76 tema) ***

user posted image

user posted image


Mūsų mamytės

Lapkričio 25d.
Meskutne, Vilnius, 06:45 val. - dukrytė 3400g. 50cm, pirmas vaikas (terminas 12.01)

Lapkričio 30d.
akari, UK - dukrytė 2640g. 48cm, pirmas vaikas (terminas 11.30)

Gruodžio 1d.
sandddra, Šiauliai, 02:44 val. - dukrytė 3100g. 52cm, pirmas vaikas (terminas 12.01)

Gruodžio 15d.
Dilia, Vilnius, 09:14 val. - sūnelis 3870g. 56cm, trečias vaikas (terminas 12.22)

Gruodžio 21d.
Leilita, Vilnius - dukrytė 3750g. 55cm, pirmas vaikas (terminas 12.17)

Gruodžio 23d.
GinCherry, UK, 01:04 val. - dukrytė 3795g. ...cm, antras vaikas (terminas 12.17)
Lillita, Vilnius, 09:45 val. - dukrytė 3700g. 51cm, pirmas vaikas (terminas 12.28)

Gruodžio 24d.
laimutukas, Dzūkija, 06:58 val. - dukrytė 3340g. 52cm, antras vaikas (terminas 12.26)

Gruodžio 26d.
ruta_zalia, Kaunas, 14:05 val. - dukrytė 4725g. 56cm, antras vaikas (terminas 12.18)

Gruodžio 27d.
Giedre Gr, Kaunas, 01:53 val. - sūnelis 4410g. 55cm, antras vaikas (terminas 12.25)

Sausio 1d.
vilvet, Ukmergė, 05:20 val. - dukrytė 3650g. 53cm, antras vaikas (terminas 12.28)

Sausio 3d.
auksine, Vilnius, 13:10 val. - dukrytė 4300g. 53cm, trečias vaikas (terminas 12.30)


NAUDINGOS NUORODOS

Receptai mažyliams
Vaiko miegas. Dienotvarkė.
Privalomi skiepai LT
Aromaterapija
www.zindyk.lt
ugio ir svorio lentelės
kiek suvalgo kūdikis
vaikų vystymasis iki 1 m

Naujokės visada laukiamos user posted image

user posted image
Atsakyti
Kokia lelicka pustu sijonuku wub.gif

Uz naujus namucius 4u.gif
Atsakyti
Oj rasiau rasiau, ir neleido paskelbti zinutes lotuliukas.gif

Pradedam is naujo drinks_cheers.gif

Leilita, mes is Alytaus. O Jus lankotes pas homeopata ar savo nuoziura gydotes? Tiesa, sakant kaip tik vakar su drauge perkalbejom, kad reikia ieskot kitokio gydymo budo savo alergiskiems vaikams, pasidometi homeopatija.

Ruta_zalia, mane taip pat nustebino toks alergologes teiginys. Gal netiria vaiku del alergijos pelesiui. Ji musu pasiklausinejo ar pelija, ar kilimu yra ir pan. Kai pelija namuose, tai ir tyremes. Ir pasirodo butent pelesiui didziausia alergija doh.gif o jo isnaikinti praktiskai neimanoma, vis islenda. Kovojam kiek tik galim doh.gif sunus irgi loratadina geria ir purskiam Nasonex. Vasara vaistu praktiskai nereikejo, ir pavasaris ramiai praejo. Tik rudeni suaktyvejo alergija, lauke pilna lapu, kuriuose tas pats pelesis.
Atsakyti
nanany nanana!! Ir aš sąraše cool.gif Ačiū



QUOTE(Leilita @ 2015 10 01, 17:41)
mes daznai kepdavome varsketukus orkaiteje. man superinis dalykas.

dabar dar esame nusipirke multifunkcini puoda. geriu geris smile.gif nebemokeciau be jo gyventi



O kokį konkrečiai turit? Aš noriu pirkti, vyras sutinka mikrobanginę išmesti, kad būtų tam daiktui vietos smile.gif

Kaip aš vargstu su tuo primaitinimu, darau jau ką pati valgau, nes pačiai paskui vis tiek tenka suvalgyti. Bet porą šaukštukų ir viskas ;/

Pas mus oras jau antra savaitė, kaip nuostabus! Po 18 dieną, be jokio vėjo, lietaus. Tik mes sėdim daugiausiai namie, nes skutu, pjaustau, lupu, verdu, maišau, blenderiuoju, plaunu...ir vis tiek mišinuką taisau... Vyras ištisai klausinėja: nu tai kada susibėgsim? Tai sakau: aš ir be Tavęs per dieną nusi**su ..Nežinau daugiau nei ką atsakyti smile.gif
Atsakyti
Aciu uz nauja tema smile.gif

Pelesis, vien nuo zodzio krato mane... turejau kolege darbe viena pries kita sedejom, visas kabinetas buvo pasmirdes, mano rubai spintoje, pati ciaudejau, o ji klategoriskai neige ta savo problema.

Nuomojom buta, kur radom visus angokrascius juodai supelijusius, sakiau mano vaikas gala gaus. Bet kadangi butas buvo tuscias, tai patys padarem remonta, nudraskem visus tapetus, isplovem viska, sienas pertapetavom, o angokrascius ispurske spec. purskalais dazem - 1,5 m. pragyvenom niekas taip ir neislindo thumbup.gif Tai taip ir nesupratom ka ten pries mus gyvene zmones dare...
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2015 10 02, 15:34)
Aciu uz nauja tema smile.gif

Pelesis, vien nuo zodzio krato mane... turejau kolege darbe viena pries kita sedejom, visas kabinetas buvo pasmirdes, mano rubai spintoje, pati ciaudejau, o ji klategoriskai neige ta savo problema.

Nuomojom buta, kur radom visus angokrascius juodai supelijusius, sakiau mano vaikas gala gaus. Bet kadangi butas buvo tuscias, tai patys padarem remonta, nudraskem visus tapetus, isplovem viska, sienas pertapetavom, o angokrascius ispurske spec. purskalais dazem - 1,5 m. pragyvenom niekas taip ir neislindo  thumbup.gif Tai taip ir nesupratom ka ten pries mus gyvene zmones dare...


Pries gimstant sunui pasidarem kambary remonta, apsiltinom, issidazem, viska is pagrindu, baldus pagal uzsakyma pasigaminom. Nu viskas nauja, sviezia. Po menesio pamaciau, kad pelija spinta, buvo primontuota prie lauko sienos. Cia didzioji musu klaida buvo, gavosi kondensatas. Lauke salta, viduj silta, pradejo drekt siena ir pelyti. Atitraukem ta spinta, issivalem. Atrodo viskas aprimo. Po metu vel uzpelijo, pakeitem spintos nugarele, vel valem, purskem... pirkom dregmes surinkeje, toookius kiekius vandens pritraukdavom, kad baisu.. pernai ziema ta spinta perstatem prie kitos sienos, baldai apsigadino, dali teks ismest, liko tokia spintele dabar be vietos. Drabuzius be gailescio meciau lauk, kas tik su kvapu ir i konteineri. Vaiko sveikata svarbiau!
Atsakyti


aciu uz nauja tema 4u.gif 4u.gif

QUOTE(laimutukas @ 2015 10 02, 15:58)

Leilita, mes is Alytaus. O Jus lankotes pas homeopata ar savo nuoziura gydotes? Tiesa, sakant kaip tik vakar su drauge perkalbejom, kad reikia ieskot kitokio gydymo budo savo alergiskiems vaikams, pasidometi homeopatija.



mano anyta labai domisi visokia netradicine medicina, tai apsviecia mus kuo gydytis. man mastitas kai buvo irgi be antibijotiku be nieko tik su homeopatiniais issigydziau.

QUOTE(akari @ 2015 10 02, 16:10)
nanany nanana!! Ir aš sąraše cool.gif  Ačiū
O kokį konkrečiai turit? Aš noriu pirkti, vyras sutinka mikrobanginę išmesti, kad būtų tam daiktui vietos smile.gif

Kaip aš vargstu su tuo primaitinimu, darau jau ką pati valgau, nes pačiai paskui vis tiek tenka suvalgyti. Bet porą šaukštukų ir viskas ;/



mes turim redmond m90.
isivaizduoju kaip sunku, kai nevalgiukas. pas mus vakar nevalge, tai taip nervas eme, kad ka bepadarau asaru pakalne iskart. siandien pusrycius ir pietus suvalge

dar del puodo: oj su multifunkciniu daug ka galima. aisku troskinai, sriubos. kotletus tikrai galima iskepti be problemu. galima pyragus. man patinka, kad vertu mesa vaikui, o virsuje darzoves troskinasi ant garu. dar gera funkcija, kad galima palikti, kad siltu maistas, nors ir visa diena.
mes pvz labai megstam svogunus, tai kai kepdavau keptuvej smirdedavo visi namai, kai kepinu multivarkoj jokio kvapo. pvz issikepi zuvi ir po to ja patroskini. dar galima duona kepti.

jo, su pelesiu ziauriai sunku kovoti. jei jau isisuka sunku ta gryba panaikinti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre Gr @ 2015 10 02, 11:10)

Dar pasirodo buna alergija salciui. Nu kazkaip juokingai skamba tikrai. Bet mano didzke irgi baisiai sloguodavo - turejo alergija dulkiu erkutems ir dar kazkam zydincio (taip ir neatsirinkom). Bet tik prasidedavo vesesnis oras rudeni - ir pastoviai apsisnargliavus budavo  doh.gif . Visa laime isaugo sita "dziaugsma".


Alergija salciui turejo mano brolis, ziema tindavo jam veidas, rankos. Aciu Die isaugo sita. Baisu, iseini i lauka ir istinsti.

Isvis baisu alergijos, ypac ikvepiamu alergenu, kartais pagalvoju, va butu kokia alergija maistui, nevalgytum ir ramu. O dabar kaip nekvepuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutukas @ 2015 10 02, 15:21)
Kokia lelicka pustu sijonuku  wub.gif


Man turbut mergaites antros irgi reikejo - jau man tie pusti sijoneliai kazkokia silpnybe wub.gif

QUOTE(akari @ 2015 10 02, 16:10)
Kaip aš vargstu su tuo primaitinimu, darau jau ką pati valgau, nes pačiai paskui vis tiek tenka suvalgyti. Bet porą šaukštukų ir viskas ;/

Pas mus oras jau antra savaitė, kaip nuostabus! Po 18 dieną, be jokio vėjo, lietaus.


Su maitinimu ir as vargstu doh.gif . Jau man pietu metas tai kazkoks kosmaras - nebezinau jau ka ir isigalvot doh.gif . jeigu darau darzovienes su mesa - nevalgo. Tinka tik moliugas, morka ir obuolys - tokia tyrele. Bet jei tik idedu mesos - ne sauksto neikisu. Pradeja mesa atskirai virt ir siulau smulkiai supjauscius - tada valgo. Nu bet zaidimo doh.gif . Daktare patare tada atskirai mesyte duot smulkyciais gabaleliais, tada bulves atskirai ir pan. Nu tai zaidem siandien valanda. Mesos puse tik sukirto. Bulve isvis jam neskanu. Dar siek tiek moliugo. Ir pomidoriuka zalia. Jau nezinau net ka rytoj ruosti, nes taip nusibodo - ruosiu ruosiu ir suo sueda verysad.gif .

QUOTE(laimutukas @ 2015 10 02, 16:57)
Pries gimstant sunui pasidarem kambary remonta, apsiltinom, issidazem, viska is pagrindu, baldus pagal uzsakyma pasigaminom. Nu viskas nauja, sviezia. Po menesio pamaciau, kad pelija spinta, buvo primontuota prie lauko sienos. Cia didzioji musu klaida buvo, gavosi kondensatas. Lauke salta, viduj silta, pradejo drekt siena ir pelyti.  Atitraukem ta spinta, issivalem. Atrodo viskas aprimo. Po metu vel uzpelijo, pakeitem spintos nugarele, vel valem, purskem... pirkom dregmes surinkeje, toookius kiekius vandens pritraukdavom, kad baisu.. pernai ziema ta spinta perstatem prie kitos sienos, baldai apsigadino, dali teks ismest, liko tokia spintele dabar be vietos. Drabuzius be gailescio meciau lauk, kas tik su kvapu ir i konteineri. Vaiko sveikata svarbiau!


Eina sau - bjaurastis pelesis unsure.gif . Pas mus pries pakeiciant namo stoga irgi buvo isimetes i kampa laukines sienos. Buvom tik tik remonta pasidare. Ir kad puolem "pufu" pukst, kad isnaikint. Dazai tik nubego doh.gif . Zodziu ir gyvenam dabar su nubegusiais dazais kampe, bet be pelesio lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Giedre Gr @ 2015 10 02, 16:41)
Man turbut mergaites antros irgi reikejo - jau man tie pusti sijoneliai kazkokia silpnybe  wub.gif


Eina sau - bjaurastis pelesis  unsure.gif . Pas mus pries pakeiciant namo stoga irgi buvo isimetes i kampa laukines sienos. Buvom tik tik remonta pasidare. Ir kad puolem "pufu" pukst, kad isnaikint. Dazai tik nubego  doh.gif . Zodziu ir gyvenam dabar su nubegusiais dazais kampe, bet be pelesio  lotuliukas.gif .


Linkim trecios mergaites! drinks_cheers.gif

Ir dar kokia bjaurastis! As tai dar galvoju, kad pas mus namo sienos nekokybiskai sumurytos, per siules leidzia dregme, nes grynai per plytos atstuma palubej kampe pelesio taskiukai vis islenda. Gal po kokios namo renovacijos pasikeistu padetis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Leilita @ 2015 10 02, 16:08)


Gal galima kokia tos knygos apie homeopatija nuoroda gauti? Kur ja isigyti? Labai smalsu paskaityti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(akari @ 2015 10 02, 15:10)
Pas mus oras jau antra savaitė, kaip nuostabus! Po 18 dieną, be jokio vėjo, lietaus. Tik mes sėdim daugiausiai namie, nes skutu, pjaustau, lupu, verdu, maišau, blenderiuoju, plaunu...ir vis tiek mišinuką taisau... Vyras ištisai klausinėja: nu tai kada susibėgsim? Tai sakau: aš ir be Tavęs per dieną nusi**su ..Nežinau daugiau nei ką atsakyti  smile.gif

Kai pervargsti kitokiu minciu ir nekyla lotuliukas.gif man taip budavo pirma auginant, kai nuvarytas arklys jausdavausi, o tokius tik nusauna lotuliukas.gif kokios dar meiles seiles? doh.gif dabar mazoji pailset leidzia, tai visai kitu zmogumi jauciuosi thumbup.gif vyras darbe labiau nusiknisa, negu as namie su dviem vaikais mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane va tokia http://www.knygavisi...ano-vaikui.html

ja man irgi anyta paskolino, pati nebuciau sugalvojus nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(Leilita @ 2015 10 02, 17:43)
pas mane va tokia http://www.knygavisi...ano-vaikui.html

ja man irgi anyta paskolino, pati nebuciau sugalvojus nusipirkti


Aciu 4u.gif

Mano moteriske siandien tik 1 karta miegojo, nepasiduoda antram miegui bigsmile.gif
Atsakyti