Įkraunama...
Įkraunama...

Polimerinis molis (modelinas), 24-oji tema :)

gal parduodate Fimo modelino ekstruderį (išspaudiklį) ?
Atsakyti

Matau, jog tema nurimusi, bet gal kas pamatys. Gal kas Kaune apsiimtų (už atitinkamą mokestį) mane su dukra pamokyti lipdyti iš modelino gėlytes, uogas ir panašiai. Radau vienkartinius kursus, bet vietų nebėra, o kada vėl bus - neaišku :)

Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2016 08 10, 13:34)
Merginos, ar reikia dekoruotus stalo irankius dar ir lakuoti? Aciu uz atsakyma.

Gaila tik db si foruma atradau smile.gif Bet vistiek noriu atrasyt biggrin.gif As patarciau nelakuot darbeliu smile.gif Tikrai sauniai atrodo, matiniai toki smile.gif As nemazai modelino irankiu prilipdziau, bet nelakuodavau niekada smile.gif jei susidometum, tai cia ( http://www.modelinas.lt/ ) pvz mano darbeliu gali paziuret, gal ir pati ka panasaus sugalvosi gaminti ;)
Papildyta:
QUOTE(žemuogienė @ 2017 03 14, 15:37)
<p>Matau, jog tema nurimusi, bet gal kas pamatys. Gal kas Kaune apsiimtų (už atitinkamą mokestį) mane su dukra pamokyti lipdyti iš modelino gėlytes, uogas ir panašiai. Radau vienkartinius kursus, bet vietų nebėra, o kada vėl bus - neaišku smile.gif
</p>

Kas realiai mokina deje nezinau, bet siulau pagal si ( http://www.modelinas.lt/lankelis-gele/ ) internete pasieskot, ka su dukra nulipdyt galetumet ;)
Atsakyti
Gal kas atsakys ... Kur pirkti fimo gelio Šiauliuose? Ar dailes reikmenu parduotuvei būtų.Ar siunciates internetu
Atsakyti