Kaimo Dama, man taip pat ziauriai nuskambejo dvi valandos kasdien maisto gaminimui. As gaminu dideliais kiekiais ir saldau, gal ir tau butu iseitis. Nezinau, ka tu gamini, bet siaip uzsaldyti galima beveik viska. Galu gale galima gi kartais ir makaronu su padazu is indelio isivirti, ar zuvies pirsteliu ar kiausini pasikepti, ar desreliu issivirti. Saugok save
Orkinta, labai grazus patiekalas, jauciu ir ziauriai skanus. As tingiu tiek uzsiimti. As i spizini puoda pripjaustau daug morku, svogunu, saliero, poro ir dar kas ant seiles uzeina, uzpilu nemazai sultinio, uzmetu sonines, Kassler, ar dar koki mesos gabala ir kokiom dviem su puse valandos i orkaite. Is skyscio paskui padaza sukurpiu, kas liko supjaustau, padazu uzpilu ir i saldikli.
Darzoves as dazniausiai saldytas arba konservuotas perku, kad valyti nereiketu
Jolitka, nugarinei labai reikia laika ir temperatura ziureti, kad neperkeptu, del to as mieliau sprandine imu, ji ne tokia jautri. Nugarine man paprasciausia griezineliais supjaustyti ir juos pakepti, tik lengvai miltuose pavolioti, tada neissdziusta.
As ne kasdien gaminu. Buna uzeina noras pribombasams, bet dazniausiai, kai gaminu, tai ukiskai - jei guliasa, tai is kokiu dvieju kilogramu jautienos - ko nesuvalgem i saldikli - kai tingiu istraukiu, bulviu isverdu, darzoviu salia ir niekas neitartu, kad tingejau

Su viskuom pas mane panasiai: jei jau uzeina polekis balandelius daryti, tai 10 litru puodo neuztenka, verdu dviejuose

Ta diena, aisku, uzsiknisu, ale paskui ilgai gerai
Neseniai dietine kopustu sriuba viriau - 10 litru, vyras jau baigia suvalgyti, labai ji jam skani
Dabar berasydama isgeneravau minti kaip galima butu pabandyti cepelinus saldyti, siaip uzsaldzius nieko is ju gero, reikia pabandyti tame skystyje, kur vire, paskui jame ir atsildyti. As cepelinu nedarau, reikes sesei pasakyti pabandyti
Ratatouille as nelabai megstu, valgyti galiu, bet man ten kazkas nesiderina. Atrodo atsikrai visus produktus megstu, tik su paprika sudetingiau (megstu, bet ne visuose variantuose), o Ratatouille kazkaip ne.
As grizau is Berlyno. Dabar zinau, kodel tie kursai tokie brangus - ispindejimas, kai pagalvoji, kur firmos babkes eina - baisu. Dar baisiau, kai pagalvoju, kaip turetu atrodyti kursai, i kuriuos menedzmentas eina

Patys mokymai buvo aukstumoj, bet tikrai negalvojau, kad net konsumuojamas alkoholis (normos ribose) bus iskaiciuotas. Per savaite isleidau 20! Iskaitant du kartus autobusa uz 2,7 is ir iki traukiniu stoties, situs dar atsiimsiu, jei netingesiu iki kasos nueiti
Gerai, kad antibus issirasiau. Nezinau koks brudas prikibo, bet dar ir siandien nesijauciu gerai. Nuo vidurio savaites pradejau koseti, su atsikosejimu, tai gal ne taip baisu. Pirmadieni darba, nera taip blogai kaip praejusi pirmadieni, bet nera ir gerai - jei niekas pasikeis imsiu biuleteni
Dabar dar mokytis reikia uzsiimti. Sausio menesi i sesija. Siaip mokiausi as nemazai, nemazai ir ismokau, bet, kai pagalvoju, ko as dar nemoku

- neisivaizduoju kaip i galva sutalpinsiu viska, ko ten reikia

Uzsisakiau bilieta is Lietuvos, nes kaina gera buvo, i LT kainuoja siuo metu simta euru, dabar nezinau, ar cia dar laukti gal atpigs, ar skristi su Lufthansa uz siek tiek daugiau, bet is Hannoverio, ar uzsisakineti ir galvos nesukti. Pasiziurejau bookinge viesbucio Vilniuje, nes kazkaip i bendrabuti nebaisiai noriu. Paskutinio karto daugiau maziau uzteko. Vasara nusispjauciau, bet sausio menesi i rusi i dusa eiti kazkaip per daug nuotykio gaunasi... Tai pagal booking daugybe viesbuciu uz padoria kaina jau ispirkti, kur like, tai, tipo, tik po viena kambari. Dabar nebezinau, ar cia marketingo triukas, ar cia tikrai sausio menesi Vilniuje tokia paklausa viesbuciams. Biski neramu, kad finale tik Kempinskis liks