2016m. vasarą su draugu kelsime vestuves. Beveik visais niuansais jau esame pasirūpinę, rezervavome vietą, fotografus, muzikantus ir t.t.
Norėdami šiek tiek sutaupyti atsisakėme vestuvių vedėjo. Atsakysiu kodėl. Norime elegantiškų, pakilių vestuvių, na o prie tokios šventės derėtų nebent tikras profesionalas, kuris tikrai ne pigiai kainuoja. O tų pigesnių su visokiais ištvirkusiais žaidimėliais ir pošlais pasisakymais savo šventėje tiesiog neįsivaizduoju. Galvoju, kad jau geriau jokio vedėjo, nei erzinantis. Muzikantus turėsime nuostabius, svečių kompanija taip pat nereali, jų tikrai nereiks linksminti, kol jie sedės prie stalo, taigi manau, kad vedėjas nereikalingas. Piršlių vestuvėse taip pat nebus, tik liudininkai.
Noriu pabrėžti, kad kiekvienas iš mūsų turime savo šventės vizija. Manoji yra be vedėjo. Taigi kviečiu pasisakyti ne tas kurios smerks mano pasirinkimą ir pirš savo nuomonę, kad vedėjas yra būtinas, o tas kurios dalyvavo vestuvėse be vedėjo, arba pačios kėlė savo vestuves ir jo atsisakė.
Hmmm? Tai kaip viskas vyko? Kas prašė pasisakyti tėvus ir kitus svarbius asmenis? Kas Skatino sėsti prie stalo, ar lėkti į šokių aikštelę, eiti į lauką stebėti fejerverkų ir pan.? Gal netgi prašėte, kad kas nors kokį žaidimą pravestų. Nes kiek, man teko dalyvauti vestuvėse su vedėjais, jei kompanija yra šauni, tai tie vedėjai tik tam ir reikalingi, kad nukreiptų svečius. Paskatintu juos pasisakyti ir t.t. Nes manau, kai "chebra" puiki, nereikia jokių ten žaidimėlių, jų linksminimo ir pan. Tokių švenčių metu mane net erzindavo, kai liepdavo sėdėt visiems prie stalo ir žaisti tuos visokius žaidimus, arba stebėt kaip kažkas juos žaidžia, o jei jie dar vyksta skambant kokiai "juodai orchidėjai" tai išvis nusišauk....

Mūsiškiai muzikantai, bėja pačio renginio neveda, o patiems kaskart keliaut prie mikrofono, nei šis, nei tas

Svečių bus apie 50