QUOTE(*Inga:) @ 2016 03 01, 23:47)
Šiandien jogurtą dariaus, kažin kaip išeis, kartais tąsus kaip snarglys kažkodėl išeina. Tada šuniukams būna balius
. Dėl to majonezo per ataką dar reiks rytoj pasitikslint
. Reikia miegot, kad mintys saldžios ar bulvinės į galvą nelįstų 



Pagrindinė "snarglinio" jogurto priežastis blogai pasterizuotas pienas arba nesterilūs indai į kuriuos supilstytas...Geriausiai gaminti taip: paimamas norimas pienas ( geriau natūralus, kaimiškas, jei reikia lieso- nupirktą iš turgaus pieną pastatome į šaldytuvą, grietinėlė nusistovi, tada ją nugriebiam ir panaudojam vyrų patiekaluose


P.S. Parduotuvinis pienas yra jau pasterizuotas, bet jo kokybė tikrai nebus tokia, kokią išgautumėte iš naturalaus pieno.