Mielos moterys,

Geras tas jausmas būti Mama, tiesa? Bėgioji paskui savo Kruopą ir net į veidrodį žvilgtelėti laiko nerandi. Gerai pagalvojus, o kam to veidrodžio? Juk vaikiukui mama ir taip yra pati gražiausia, o jeigu ji šypsosi, tuomet ji tampa tiesiog tobula SuperMama!

Bet jiems mes esame ne tik mamos, bet ir nuostabios moterys. Ir, jeigu vaikui užtenka tik pamatyti šypseną mamos veide, tai mums žvelgiant į savo atvaizdą kartais šypsotis sunku – žiūrėk jau raukšlelė paryškėjo ar spuogas ant nosies galiuko, o gal žandai raudoni gerokai labiau nei mes pačios to norime... Pažįstamas jausmas, tiesa?

Taigi, skelbiame KONKURSĄ. Rašykite savo istorijas, pasakokite, guoskitės ir neslėpkite jokių savo odos bėdų. Visos Jūsų nuoskaudos, klausimai ir istorijos bus perduotos klinikos „Grožio chirurgija“ gydytojai – dermatologei Natalijai Jasaitienei, o ji jau tikrai žinos, kaip spręsti Jus kamuojančią problemą. Visos istorijos ir bėdos bei atsakymai suguls forumo šios rubrikos puslapiuose – gydytoja atsakys kiekvienai. O pačios vertingiausios laimėti istorijos autorė keliaus į „Grožio chirurgijos“ kliniką, kurioje odos problemas gydytoja Natalija panaikins lazerio Fotona „Dynamis“ pagalba.

Taigi žvelgiam į veidrodį, aprašom matomas ir nematomas odos problemas, užduodame viešą klausimą Natalijai ir laukiame atsakymo. Ką gali žinoti, gal būtent Jūs keliausite į „Grožio chirurgijos“ kliniką!

Iki pasimatymo, Gražuolės.



Daugiau informacijos apie gydytoją-dermatologiją Nataliją Jasaitienę.

Klinika „Grožio chirurgija“.

Daugiau apie lazerį Fotona „Dynamis“.