Įkraunama...
Įkraunama...

Robotikos akademija

Sveiki,

Norėjau pasiteirauti, ar jau yra išbandžiusių Robotikos akademija ( http://www.robotikosakademija.lt/ )?
Kokie atsiliepimai? Ar patiko vaikučiams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radzevičius: 04 lapkričio 2015 - 13:12
Išbandėme - geriausia, ką galėjom rasti thumbup.gif Tikrai rekomenduoju visiems mažiesiems atradėjams!
Atsakyti
Mano 6-metis sūnus lankė ir buvo patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
bandėm, nepatiko. kaina didelė, tęstinumo jokio, detalės išmėtytos. finale vaikas susitaupė pinigų ir pats nusipirko lego robotą, dabar konstruoja namuose kiek nori, kada nori ir ką nori.
Atsakyti
Mes lankem pernai. patys to roboto neiperkam (350 eur vaikui per brangu pirkt zaisla), tai burelis visai gerai. Siemet dar gausim nuolaida, nes pernai 6 menesius islanke.
Vaikui patinka, laukia tiesiog kada eis. Dar stovykla pabandem - irgi patiko, gal tik maistas kazkiek geresnis galejo buti. O del burelio kalbejau jau su mokytoja, tai sake turi naujas programas.
Atsakyti
dar tik pirmas menuo, bet kolkas labai dukra patenkinta. tikiuosi lankys. leidziu saves ieskot po visokius burelius ax.gif
Atsakyti
Na kas šį rudenį eis irgi? Mes dar dėl miesto nežinom, gyvenam Kaune, bet vyras nori į Vilnių keltis... Tai jei kieno vaikas lankė Vilniuje - kokioj mokykloj? Ar patiko?
Kaune ėjom į VDU, tai viskas gerai, patiko.
Atsakyti
Laba
paziurejau, kad yra robotikos mokykla ir robotikos akademija. Apie akademija atsiliepimu randu, o apie robotikos mokykla ne. Gal kas lanko?
Atsakyti
Apie Robotikos akademiją kol kas geri atsiliepimai. Sūnus lanko nuo rugsėjo, eina noriai, aplinka, mokytojai bei užsiėmimai jam patinka. O tai svarbiausia ax.gif
Atsakyti