Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

BKKMN yra metinė išraiška, ir čia įsiskaito sutarties administravimo mokesčiai, mūsų atveju turto draudimo mokestis, kadangi nusprendėme imti iš banko ir pan.; todėl šis dydis yra didesnis negu tiesiog marža. 

Taigi, o mes liekam ties Swedbanku. SEB nesutiko derėtis, 2 procentai, anot jų, jau yra dugnas. Tad eisim pas Swedbanką su pradiniu savo sprendimu, imam kintamas palūkanas ir anuitetą. Pagal situaciją, jeigu kažkoks pakeitimas atrodys racionalus, už sutarties keitimo mokestį galima tą padaryti ateityje. Kažkaip ir smagu, kad būstas bus, bet iš kitoks pusės toks sielos pardavimas "velniui". :) 

Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2019 01 31, 17:46)
o mes liekam ties Swedbanku. (...) Kažkaip ir smagu, kad būstas bus, bet iš kitoks pusės toks sielos pardavimas "velniui". smile.gif </p>


Iš tikrųjų dvejopi jausmai. smile.gif
Atsakyti

Guodžiuosi tuo, kad geriau mokėt bankui ir kažkada išsimokėti, negu kišti nemažus pinigus į nuomą. O kur dar kraustymaisi nuolatiniai... Matyt, nelaiminga nuomos korta, bet vis dėl kokių nors priežasčių tenka kraustytis, tai asmeninių, tai išorinių. Per 10 metų pakeičiau 9 gyvenamas vietas.  :oh: jau norisi stabilumo, jaukiai susitvarkyt viską taip, kaip norisi. Na, ir nebeturėt per sienas jokių kaimynų. Nes irgi vis "sekasi" su įdomiais gyventojais.

Atsakyti

Sveiki, imam ir mes paskolą. Pribrendom tam :) 

sakykit, kiek papildomai reikia skirti pinigų visokiem popieriam... esam susituokę, 2 mažamečius auginantys... 🤔

kol kas esam žali... ką pasako brokeris per kurį perkam būstą, tą ir darom... 😊

Atsakyti

Priklauso nuo būsto vertės. Ar butas N. Akmenėje už 10 000 eur. Ar namas prie Vilniaus už 200 000 eur.
Ar naujos statybos ar jau gyventas būstas.
Iki 1000 eur gali kainuoti šitas malonumas. Plius dar kas mėnesį rinkliava už visokius draudimus, kuriuos jums bankas įkiš.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponybreakout: 28 gegužės 2019 - 19:21
QUOTE(Dolyte @ 2019 05 12, 23:29)
Sveiki, imam ir mes paskolą. Pribrendom tam smile.gif sakykit, kiek papildomai reikia skirti pinigų visokiem popieriam... esam susituokę, 2 mažamečius auginantys... kol kas esam žali... ką pasako brokeris per kurį perkam būstą, tą ir darom... 😊


Sveika, bankas pasiūlyme parašo, kad sutarties administravimas apie 250 Eur, o kitos sumos didžiausios - notaro atlyginimas už pardavimo sandorį ir notaro atlyginimas už hipoteką. Jie priklauso nuo sandorio sumos. Įkainiai visi internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodalksnė: 29 gegužės 2019 - 14:20

sveiki, gal kas paskutiniu metu emete paskola banke busto statybai? kokias svertais ir kaip derejotes su banku del geresniu salygu? jei galite pasidalinkite skaiciais :)

Atsakyti

Guodžiuosi tuo, kad geriau mokėt bankui ir kažkada išsimokėti, negu kišti nemažus pinigus į nuomą. O kur dar kraustymaisi nuolatiniai... Matyt, nelaiminga nuomos korta, bet vis dėl kokių nors priežasčių tenka kraustytis, tai asmeninių, tai išorinių. Per 10 metų pakeičiau 9 gyvenamas vietas.   :oh: jau norisi stabilumo, jaukiai susitvarkyt viską taip, kaip norisi. Na, ir nebeturėt per sienas jokių kaimynų. Nes irgi vis "sekasi" su įdomiais gyventojais.

Tam tikru mastu sutinku, kad geriau tyliai mokėti ir turėti savo namus, nei nuolat kam nors duoti pinigų
Atsakyti

Didžiuojuosi, kad geriau sumokėti bankui ir kada nors atsipirkti, nei investuoti daug pinigų į nuomą. O kur nuolat juda ... Matyt, nuomos kortelė nepatenkinta, bet kažkodėl būtina judėti, tai yra asmeniška, išorinė. 10 metų jis pakeitė 9 rezidencijas. : oi: Jūs jau norite stabilumo, galite patogiai viską sutvarkyti taip, kaip norite. Na, nebeturėsite kaimynų užsienyje. Nes ir su įdomiais gyventojais „pasisekė“. Tai palaima, kad ši įmonė gelbsti https://foxycredit.com/lt/, kur be problemų galite pasiimti kreditą įprastomis sąlygomis!

 

Svarbiausia, kad galų gale viskas baigtųsi gerai. Linkiu sėkmės!

Atsakyti