Įkraunama...
Įkraunama...

Dulkių siurbliai - 6

QUOTE(Andrius P. @ 2018 12 07, 22:53)
P.s. kartą speedy patarė EUS8X2DB pirkti, bet parduotuvėje sakė geriau tada dar damokėti ir EUS8GREEN imti.

Esminis skirtumas tarp EUS8GREEN ir EUS8X2DB yra tai, kad EUS8GREEN labiau ekologiškas:
„UltraSilencer™ Zen Green“ yra pagamintas iš 55 % perdirbto plastiko. Pasibaigus jo naudojimo trukmei, iki 92 % siurblio galima perdirbti. Netgi pakuotė yra pagaminta iš 100 % perdirbtų medžiagų ir, žinoma, ją taip pat galima visiškai perdirbti.
... ir daug brangesnis. Esate ekologiškai nusiteikusi - prašom, įrodykite tai savo pinigais biggrin.gif
Atsakyti

Patarkite ką geriau pirkti namui apie 200 kv.m. gridų dangą mišri. 

Dyson V10

https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dulkiu-siurbliai-sluotos/belaidis-dulkiu-siurblys-electrolux-pf91-alrgy.html  

https://www.topocentras.lt/buitine-technika/dulkiu-siurbliai-priedai/dulkiu-siurbliai-sluotos/dulkiu-siurblys-philips-fc6904-01-speedpro-max.html 

Atsakyti
Sveiki, reikalingas siurblys siurblys daugiusiai siurbimui kietai dangai (parketas, laminatas) ir gan dažnam naudojimui, norėtųsi labiau be maišelių (bet nebūtinai)
Atsakyti

Kurį Miele siurblį patartumėt imti iki 400 eur? Maišelinio minusas man atrodo - brangūs maišeliai, nors konsultantas sakė, pakuotės maišelių užtenka pusmečiui, nesu nusiteikus ilgai "rauginti" dulkes jame. Bemaišelinį turim dabar, bet čia pigus Electroluxas ir jo bėda nuolat užsikemšantys filtrai, net pastoviai plaunant juos, gal su brangiu Miele taip nebūtų? :unsure:

Atsakyti

kuri geriau rinktis is siu Bosch "BCH6L2561" AR "BCH6ZOOO" ar "BBH6PZOO" kokie reliai ju skitumai?

Atsakyti

Padėkite!!! 😏

Galvoju apie 

Bosch BCH6256N1

Bet iškilo vienas nerimą keliantis klausimas, kaip su baterijos ilgaamžiškumu: jei "pareis" baterija, ar būtų galimybė siurblį naudoti su laidu?..

Pvz: nešiojamas kompiuteris gali veikti su laidu.. 😏

Reikia siurblio dažnam naudojimui: butas 2 kamb, visur laminatas, trumpaplaukis šuo.

Ačiū už patarimus 😉😊

Atsakyti

Reziume:

Tuoj jau metai, kai turiu Dyson V8 absolute pro, turbo rezimo nenaudojau, neprireike, siurbiu kiekviena diena, pakrovimo uztenka 90 kv pilnai, ir ne vienai dienai. Kilimus siurbia idealiai, trauka superine, kas labai nustebino, masinai valyt vyras nepatenkintas, jam truksta kazko, man viskas ok.... Nekeisciau i jokius kitus. Bet islindo dar vienas trukumas....antgalis kietiems pavirsiams turi be didesniu ratuku dar mazus ratukus, jie neissitraukia taip paprastai (esu ardzius ne viena karta), taigi aplink tuos mazus ratukus prilenda puku ir plauku, OMG juos istraukt.Gal kas kokia gudrybe zinot, kaip susidoroti su situ nepatogumu? P.S. Draugai turi kitu firmu siurblius, ateje pabandyt mano - savo nusivilia. Bet velgi visu skirtingi poreikiai, kiekvienas renkasi pagal save ;)

Atsakyti

Sveiki,

iš dviejų bandau išsirinkti. Gal patarsite? Kuris geriau siurbia ir plauna?

Bissell CrossWave ar Philips PowerPro aqua?

Ačiū :)

Atsakyti

Sveiki,

gal kas parekomenduos nedidelį, lengvą cikloninį siublį?

Atsakyti

Ar niekas nenaudojate Bissel Crosswave? Idomus atsiliepimai :) ar tikrai toks geras, kaip prirasyta :D turiu ilgus plaukus, kuriu metosi visur + ilgaplauki suni, kazin kaip sis siurblys susidoroja su plaukais. 

Ieskau siurblio, kietai dangai ir kilimams, kad stipri siurbimo galia/trauka, idealu butu jeigu ir slapiai valytu. 

Atsakyti
QUOTE(Female @ 2019 05 18, 13:58)
<p>Ar niekas nenaudojate Bissel Crosswave? Idomus atsiliepimai smile.gif ar tikrai toks geras, kaip prirasyta biggrin.gif turiu ilgus plaukus, kuriu metosi visur + ilgaplauki suni, kazin kaip sis siurblys susidoroja su plaukais. </p><p>Ieskau siurblio, kietai dangai ir kilimams, kad stipri siurbimo galia/trauka, idealu butu jeigu ir slapiai valytu. </p>
[right][snapback]72436241[/snapback][/right]

Pirmus metus viskas ok, antrus metus pradėjo nebepatikti. Po garantijos išvis sugedo, nebetraukia pripylęs ant grindų vandens. Kampų neišsiurbia ir neišplauna, neprieina. Nepurški vandens, vistiek jį pila. Plauna šmorais (nusidėvėjo ir gumytė ant pado, gal todėl nenubraukia vandens, lieka gana šlapia), negali valyti kaip patinka į šonus, reikia gražiai, kaip eina plytelės, laminatas, parketas. Valant ant kilimų reikia pavargti kol susiurba paskui juodulius nuo dulkių. Kaip vyras sako,normaliem žmonėm užtektų ilgiau, jis nepritaikytas naudojimui kasdien ar kas antrą dieną. biggrin.gif Ar pirkčiau vėl? Ne, nors ir kaina dabar juokinga. Bet žvalgausi į robotuką.

dėl plaukų, teks nuo šepetėlio nurinkt. smile.gif nes tikrai apsivynios.

Bandžiau dar šį https://www.topocent...-fc7088-01.html Šio minusas, kad labai greitai vandenį reik pildyt ir išpilt, neužtenka tiek, kiek parašyta, gerokai sunkesnis, laiptų nenuvalysi, nes platesnis už pakopas. Visada pila vandenį, nėra funkcijos, kad nepurkštų. Bet o tačiau, plauna kietas grindis kokybiškiau. nes yra du šepetėliai. Kilimų valyt ale negalima, nors principas panašus kaip Bissel. Taip pat filtras platsmasinis ir išsiplauna. Bissel reikia keisti, nes gana greitai apsišeša, jei gerai neišdžiūna ir pelija....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mistica: 28 gegužės 2019 - 12:56
parekomenduokit siurblį šluotą apie 200 eur
butas apie 45 kvadratus, kieta danga (vos 3 kilimukai)
Po baldais siurbti nereikia.
Atsakyti